Hirdetés
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
112FarEast
csendes tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Figyelj, ár/érték arányban, jelenleg ennél nincs jobb ajánlat a magyar piacon: [Xiaomi Redmi 1S] Olvasd el a specifikációját, itt a mobilarenában a tesztjét... szerintem elég meggyőző... ezért az árért. Vettem hozzá egy ilyet: [link] Problem Solved... ezen lehet mindent csinálni. Mindent visz. !!folyamatos!! frissítések vannak rá, nem az, mint a többi gyártónál, hogy csak a zászlóshajókat támogatják.
De tudom.. neked strapatelefon kell, ami 2xx gramm féltégla és lehúzza a zsebed.
[Itt van ez]Nem mondom, hogy jobb, mint a Sonim... de nem sokkal rosszabb.. és hát fele annyiba kerül. Ami nekünk magyaroknak ugye nem egy utolsó szempont.
Az MTK nem egy rossz dolog.. nyilván jobb a qualcomm.. de az MTK is elbírja a legtöbb dolgot... azokat mindenképp, amiket egy strapatelefonon csinálni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest