- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Az enyém is napi használatban van és hibátlan. Ha veszek másikat, az is biztos Intel lesz.
-
válasz
SkyLine3000 #8 üzenetére
Én asztaliban használok Intel 520-ast több, mint 2 éve és legalább 120-150 oprendszert már telepítettem rá és napi futásban is van, ugyanolyan szuper, mint amikor megvettem. Jó pár oprendszer 3 másodperc alatt bootolt be róla.
Persze vásárlás előtt kicsit utána olvastam, milyet érdemes venni, ha már van itt a PH-n erre külön topik.
-
simonzé
addikt
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Egyetértek. Ráadásul az eddigi Adata és Kingston SSD-kkel szerzett tapasztalataim alapján nem is szabad semmi fontosat SSD-re bízni. Mindkét eddigi rendszer SSD-m hat hónapon belül feladta a harcot. Természetesen garanciálisak voltak, de ez számomra vastagon beírt egyest jelent az SSD-k számára. Látom a tartóssági, meg megbízgatósági tesztek eredményét, de továbbra is úgy vélem, hogy ez a termékvonal félkészen került piacra. Baromi gyors, de nagyon nem tartós.
-
pomorski
őstag
válasz
DonaldJames #2 üzenetére
Ha megveszel pl. 5db 240GB-os SSD-t és azokat összeRAID-eled (ha lehet) akkor az vajon mennyiből jön ki?
-
DithenS
senior tag
SSD-t én továbbra is csak rendszermeghajtónak tudom elfogadni.Nem látom adat tárolásra értelmét.
-
Tigerclaw
nagyúr
Én úgy látom, hogy az SSD-k árcsökkenése elég komolyan megállt. Tömegesen továbbra is a 260GB alatti meghajtókat veszik. A Terabyte-os SSD-k korszaka még messze van az otthoni piacon. Olyan ez mint az OLED TV...szép szép, de amíg nem nyerek a lottón komolyabb pénzt, addig kösz, de kösz nem.
A cégeknek persze jól jön főleg internetes szerverekbe, meg munkaállomásokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest