- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Igen, arra gondoltam, nem akartam az angol nevet irni, magyarul meg ezekszerint keverem a fogalmakat. Koszonom a helyreigazitast.
#113: Tovabbra sem gondolom problemanak a dolgot, abszolut szokhato. Ugy beszelsz az agyrol, mintha egy alkalmazkodasra es tanulasra keptelen dolog lenne, holott pont ez a legnagyobb elonye.
#117: ezerbol 1 epilepszias, milliobol egy elmegy lovoldozni, ezert nem a videojatekok a felelosek, legkevesbe sem gondolom, hogy a VR hasznalataval a statisztikakban hirtelen megjelenne egy tuske a pszichopata kepzodesnel. -
Cathulhu
addikt
Miert fordulna elo, ha tudatomnal vagyok, az agyam nappali uzemmodban van, es pontosan tudja, hogy le fogom venni a szemuveget? Olyan mint az eber alom, abban is volt reszem, remek dolog es legkevesbe sem megterhelo. Pedig ott nem csak a szemed van becsapva, hanem az osszes erzekszerved, sokkal hitelesebb, valosagosabb az egesz.
-
Cathulhu
addikt
Kis korom ota jatszom eroszakos jatekokkal, de hogy mennyire lettem eroszakos, arrol meg lehet kerdezni a macskaimat. A gyerek a frusztraciotol meg az ignoranciatol lesz eroszakos nem a jatekoktol, ez hulyeseg.
Mas, ebredtem mar ugy vadligorcsre hajnalban, hogy az agyrol lezuhanva azt se tudtam fiu vagyok e vagy lany, jo fel percig tartott mire egyaltalan azzal tisztaba kerultem, hogy epp hol, milyen szituacioban vagyok, es nem volt meg az az elonyom, hogy az agyam tudatosan tisztaban legyen vele, hogy most jatszok aztan ha leveszem a szemuveget akkor nem jatszok tovabb, de megsem orultem bele a dologba, szoval tovabbra is tartom, hogy ezek a feltevesek tulzott felelemkeltes es semmi mas. -
Cathulhu
addikt
Amugy szerintem nem nagyobb a sokk a valtaskor, mint mikor valaki felebred almabol. Szerintem egy kicsit tulliheged, en azert nem fujnam fel ennyire a dolgot, kell egy kis atallasi ido, de meg senkit sem lattam pszichologiai problemakat kapni attol, hogy felebresztik.
-
Cathulhu
addikt
válasz
hibavissza #62 üzenetére
Chrome-ban beepitett flash player van, ha szarakszik, erdemes letiltani a francba, es hasznalni egy kezzel telepitettet. Kb minden masodik chrome update-re elkurnak benne valamit, szoval nem lehetetlen
-
Cathulhu
addikt
A harmadik technológia az AMD Fluid Motion Video, mely szintén csak Kaveri APU-n fut, mivel egy rendkívül komplex algoritmusról van szó.
Na ez az ami szerintem egy ordas nagy bullshit. Tipikusan olyan dolog, ami egyreszt nem igenyel sok memoriat, nagy savszelt, es egyszeru video leven meg csak nem is kesleltetes kritikus. Mi az a 60fps fullHD feldolgozas, amihez keves a PCI express sebessege es kell a kozos cimter? Azt meg megertenem, hogy CU kell hozza sok, de abbol a kaveri meg nem bovelkedik, hogy ne tudna egy kozepkategorias radeon hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest