Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
atti_2010 #115 üzenetére
Az a helyzet hogy nem én akarok/tam váltani hanem muszáj.
A lapomat bevittem gariztatni (jack csatik lehaltak) amiből több mint valószínü hogy csere lesz, viszont a nagyker(hardverker) oldalán már nem látok lga 1156-os foglalatos alaplapot főleg olyat nem ami nekem volt. Így gondolom vagy visszakapom az árát vagy kérhetek a vételárával megegyező árfekvésű lapot.Nekem bőven jó lenne ha meg tudnám tartani a jelenlegni konfigot (i3 540@ 4.0Ghz) mert akkor 0 ba kerül nekem az üzlet, de ha már váltok és pénzt is teszek bele akkor nem árt kicsit a jövőre is gondoloni meg az se ha teljesítménybe is lépek előre szerintem. Az utóbbi állítás meg intel vonalon nem nagyon lenne igaz mert a pénzmagből csak i3 jönne ki és azt még tunningolni se lehet.
Egyébként gondolom hogy FM2 be cska jön majd még valami igp-t nélkülöző cpu is és nem cska APU-k menek majd bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged