Új hozzászólás Aktív témák
-
panderson
tag
Eddig eljutottam, de észérvet nem láttam mi a probléma. Amikor pl. tesztelő programokat (benchmark) optimalizálnak, az azt jelenti, hogy minden olyan hardvert, ami nem az ő kedvük szerint készül hopp lepontoznak, ezzel tévesen negatív hírt csinálva, "merthát a pontszámok ott vannak". Közben meg bőven jó az még, csak valakik "stratégiai" megállapodásokat kötnek, hogy unfair előnyhöz jussanak.
Magyarul minden optimalizáció a felhasználhatóság szűkítését adja, hogy értsük, az androidos mobilok nagy részében nem Snapdragon ketyeg. Na gondolkozzunk el rajta. Ez azért rossz, mert a Linux mozgalom fő célja a szabadon felhasználható szoftver, és nem az egy fajta cég termékén futó sznobtermék, erre ott az Apple.
Köszönjük emese.
-
panderson
tag
Csak én látok párhuzamot a politikusok által közvetített "Nem lesz, gázáremelés, blabla" és az optimalizáció szavak használatakor? Eredményképpen mindig az ellenkezője valósul meg
Az optimalizáció azt jelenti, hogy hiába van pl. Octa-s Androidos S4-ed, a hajadra kenheted, mert legyen egy mobilod játékra is meg wc-re, meg a sufniba is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged