Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz McCartman #48 üzenetére

és úgy gondolod, ha a konzolok nem terjednek el és mindenki pc-n tolja, akkor a Skyrimben most ugyanúgy rocsolódnának a fegyverek? Vegyük már le a szemellenzőt, a platformoknak semmi köze az elkorcsosult igényekhez.
    Stratégiák meg azért nem jelenek meg, mert kontrollerrel képtelenség lenne őket irányítani, de ha sikerülne őket normálisan portolni biztos lehetsz benne, hogy bármelyik Total War messze sikeresebb lenne rajtuk mint pc-n. Mert ott sem csak CoD-on nevelkedő tizenévesek játszanak, ahogy pc-s community sem a játékosok krémje. Ideje lenne már ezt tudatosítani.

Sparrow: miért lenne gáz a checkpoint? Manapság már ésszerűen meg van oldva kb mindenhol és nem kell folyton mentegetni - és nem is fogod a fejed ha elfelejtesz menteni :) Pár hónapja végigtoltam az egyik Serious Sam-et, hozzászokván a kényelemhez elfelejtettem a quick szévről, és miután meghaltam vagy háromnegyed órányi játék veszett kárba. Checkpoint-rendszer>>>kézi mentés. :)
    Bár nem ritka manapság az se, ha mindkettőt használja egy játék.

törölt tag

válasz Angel1981 #38 üzenetére

Milyen pc-s igényekről beszélsz? Kollektíven ez jellemző manapság a játékosokra, egyszerűbb legyen és látványosabb. Pont. Vagy mutass már fel valami kutatást, ahol igazolva van, hogy aki pc-n játszik annak kizárólag hardcore játékok kellenek, aki meg konzolon annak meg épp az ellenkezője. Perszehogy nem tudsz, mert ez hülyeség. Neked kell ez és Te játszol pc-n. Viszont Te nem vagy mindenki és ne akarj úgy csinálni, mintha a Te nézetedet osztaná mindenki aki ugyanazon a pc-s.

Új hozzászólás Aktív témák