- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
látom ez is a buli is megdöglött...
-
plus44
veterán
Opera Mini szerintem még mindig sokkal jobb.
-
Ukkle
csendes tag
1 hete használom, kis kijelzős telefonnal (Nokia 6120c), a tapasztalataim:
- rendszeresen nem olvashatóak az általa beállított betűméret mellett a szövegek
- nem végez szöveg szélesség optimalizálást az adott mobil eszköz képernyője, illetve a nagyítás függvényében (Opera igen)
- flash lejátszás itt/ott műkszik, az alap, ismertebb helyeken igen, máshol sokszor nem
- igen, az elmúlt héten számtalanszor üzemképtelen volt a szerverük: ilyenkor nincs böngészés
- gyors
- a beállítható hírfolyamok mind amerikai forrásból származnak, alternatív beállításra nincs lehetőség
- nyitó képernyőn látni az új gmail leveleid számát - és sok minden mást is
- a szerveres-tömörítéseses-automatikus betűméretezés nem elég magas szintű eredményt nyújt ahhoz, hogy biztonsággal első böngészőként lehessen használni
- az 1.5-ös rendszer, amit a múlt héten hoztak ki Symbian 60-ra érzékelhető változást, javulást nem jelent, a képernyőszerkezet, a menürendszer ugyanaz, mint 1.5 alatt.Összegzés: izgalmas kezdeményezés, kapitális hibákkal, alkalomadtán jól használható, állandóan semmiképp
-
LaMotta
aktív tag
Köszi a cikket!
Nekem sosem volt vele igazán bajom. Sőt.. Mikor az operával nem jutottam előre, vagy idegesítően tördelt, vagy lassan navigálódott, SkyFire mindig ott volt mentsvárnak. -
sekli
addikt
bizony vannak hibái, néha kattingatok és nem történik semmi,néha rosszul tördeli a hasábokat és kicsi betűket használ, ezért nem lehet elolvasni, viszont minden oldalt 100%-osan visszaad, ami azért elég komoly, még a silverlightos vackokat is, ami nekem még a gépemen sincs telepítve...
A legelső bétáját is próbáltam még, azóta azért látszik a fejlődés, 2.0-nál már nagyon jó lesz.
-
erdoke
titán
Az Opera Mobile esetében egy extra szolgáltatás a szerver oldali előtömörítés, ami kikapcsolható, míg a Skyfire másképp nem is működik. Emiatt volt a minap egy olyan szolgáltatás kiesés, ami miatt a böngésző teljesen használhatatlan volt. Egyébként is nagyban függ a sebessége a Skyfire szerverhez való kapcsolattól, nem véletlenül akadozik a 480p-s YouTube videó, hiszen azt is szerver oldalon készíti elő, és küldi le a kliensnek. Tehát nem közvetlenül a Skyfire böngésző kezeli a Flash tartalmakat.
-
1.,youtube videóknál szaggat
míg a gyári böngészővel jól fut (ha nem is szaggat de kihagy kép kockákat... viszont a hang jó...)
2., lehet hogy gyors de szerintem homályos is... opera ilyen szempont alapján jobb v a gyári
3.,szubjektív véleményem ... operának szebb és letisztultabb felülete van...
4.,néha eltűnik az oldalak fele scrolozásnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest