- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante0425
tag
Nagyon jó játék lett a Sine Mora, az ára is baráti, szóval megéri beszerezni
-
Szerintem is nagyon szórakoztató. Viszont az nem tetszik, hogyha párszol meghalsz (talán 8), akkor az egészet előlről kell kezdeni. Ennek mi értelme van? Miért nem elég az utolsó nagyobb fejezettől?
-
Jets'n'Gunsból csak a zenét ismerem, de az tényleg jó
-
-
Ilsyde
őstag
Elso pár pályát megnéztem én is. Grafika szép, minden más átlagos. Kicsit erosnek érzem egy ilyen játékban ezt a sok káromkodást.
Nem vagyok tole elájulva, a Jets'n'Guns még mindig százszor jobb
-
Mister_X
nagyúr
Metacriticen az Xboxos verzió 83-on áll (user: 73), ami nagyon jó. Viszonyításképpen:
Codename Panzers: Phase One - 81 (user: 87)
Codename Panzers: Phase Two - 80 (user: 76)
Nexus: The Jupiter Incident - 77 (user: 90)
Haegemonia: Legions of Iron - 75 (user: 88) Furcsa, hogy egyes régiókban Haegemonia, máshol Hegemonia volt
King Arthur - 79 (user: 80)
Crysis: Warhead - 84 (user: 78)Reméljük, hogy még hasonló jókat fognak összehozni hazánk fiai!
-
v!ct0y
veterán
Nekem akkor is ez az etalon
[link] -
-
ldave
félisten
Billentyűvel vagy joy-al toljátok, akik nehéznek vélitek? Én billentyűzettel kb csak az első pályát tudtam megcsinálni, gamepad-el meg simán haladok.
Amúgy meg ha a Story mód nehéz, nézzétek meg az Insane módot -
nanorambo
őstag
Nagyon hangulatos és szép a grafika, meg az egész játék egyben van. Viszont egy kicsit átestek a ló túloldalára a nehézséget illetően.
-
ldave
félisten
Közben sikerült feltennem windows alá a PS3 gamepad-et, így azért sokkal könnyebb az irányítás
Kár hogy valami coop lehetőség nem került bele.
-
shenmuedc
tag
Csak mozis szélesvásznú megjelenítés van? Nem lehet valahogy 16:9?
-
sto1911
veterán
Nagyon jo jatek, remek a magyar hang is, az atvezeto narraciok is szinvonalasak, es erdekes a tortenet is (bar meg csak a 3. fejezetig jutottam el) Nagyszeru a latvany, egy hibaja van, hogy kicsit nehezre sikerult (vagy en koptam el az idok soran).
-
ldave
félisten
Tök béna vagyok az ilyesmi játékokban, de ez nagyon tetszik, simán jó kezdőknek is. Mondjuk gamepad-el sokkal egyszerűbb lenne, lehet valahogy beüzemelem a PS3-ast a PC-re.
-
-
Chapel
addikt
Én sosem voltam ilyen scrollos shootemup player, de ez nagyon hangulatos és gyönyörű a graf is!
Szerintem többi időt fogom vele tolni mint pl. új MohWF-el, amit 3-4 pálya után meguntam, pedig max graf, minden ultra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest