- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
BORZE50
csendes tag
Miért kell ezt az idióta kommentet, minden ilyen cikknél elolvasnom?
Azért mert leragadtál valahol a passziánsz környékén windows 3.1 -ben, attól az emberiség a számítástechnika, meg a többi rejtélyes dolog nélküled is fejlődött
És elhiheted hogy az átlag userek is kihasználják a bennük rejlő tudást... -
Chaser
legenda
válasz
count_zero #3 üzenetére
láttam már 8, talán 10tb-os ssd-t is
csak fizesd meg...( : -
count_zero
tag
Futtattam már rendszert kíváncsiságból RAM diskről is, és persze, valamivel gyorsabb, pörgősebb, de mondjuk egy PCIe RAID-hoz képest elenyésző a különbség, szinte csak a tesztekben venni észre. Nyilván minden lehet gyorsabb, érdemes fejleszteni, sokáig a SATA3-nak sem volt értelme, de én úgy gondolom, most elsősorban nem ennek kellene a fejlődés fő irányának lennie.
-
genlog
aktív tag
válasz
count_zero #3 üzenetére
Ezt nem értem. Nulla másodperc a bootidőd, meg hogy klikkelsz és megnyílik egy mappa vagy dokumentum? Szerintem akármilyen gyors, a gyorsabb mindig jobb.
-
count_zero
tag
Nem szeretnék gyorsabb SSD-t. A jelenlegiek is bőven túlteljesítik a racionális igényeket, a valós szituációk elsöprő többségében semmiféle mérhető vagy pláne érzékelhető különbség nincsen.
Amit szeretnék viszont, az kapacitásnövekedés. El akarom végre felejteni az áramzabáló, zúgó, komplex felépítésű, nagyméretű HDD-ket. Adattárolásra is. -
genlog
aktív tag
Tudni ki tudja használni mindenki, csak nem használja.
A DIY PC-k nagyrésze leginkább 50% alatti prociteljesítménnyel megy, a legtöbb esetben nincs szükség az adott procira, mégis megveszik. Ugyanez vonatkozhat a memória sebességére stb. a lassabb gép is bőven jó lenne a legtöbb felhasználónak, de megveszik a jobbat, gyorsabbat. -
M@cika
őstag
Remek, hogy szépen fejlődnek. Mondjuk a közönséges halandók 99%-a egy darabig még nem fogja tudni kihasználni a bennük rejlő tudást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest