- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magiboy
tag
Szia én láma vagyok az ilyenekhez de mint laikus nekem ugy jött le mintha egy gigapixeles képet nénék onlinba [link]
És ha logikámra halgatok akkor ilyen részleteséget meg tudnának oldani egy játékban akkor a játék mérete pl20-30gb felugrana akár több 100 gb-ra hisz hihetetlen adatmenyiségnek kellene rendelkezésre álnia.
Ha hüleségeket irok javicsatok ki
-
huskydog17
addikt
Nem rossz, de felmerül néhány kérdés ennél a bemutatónál:
- Miért nem zoomol rá a mosott részekre is? Azok már nincsenek kidolgozva?
- A bemutató DX10-ben készült. Nem úgy volt, hogy a D3D10 nem támogatja a megatextúrázást?
- Megatextúra esetén is lehet csinálni például szélben lengedező vegetációt és azt, hogy a növényzetnek fizikája is legyen? Ezt megatextúrázásnál hogyan lehet megoldani? Ez utóbbit azért kérdezem, mert ha megatextúránál csak teljesen statikus látványt lehet elérni, akkor szerintem ez inkább visszafejlődés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airsoft
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest