Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Bocsánat, lehet olvasnom kéne :) szóval a webszerver nem beszél adatbázis szerverrel példánál maradva nem elég user auth, ssl és l3 tűzfal közéjük, hanem még mi lesz ott? Web interface alkalmazások közt security tokennel jó? Vagy hogy? Minden átmegy egy WAF-on?
Ha hülyeségeket kérdezek akkor írd hogy RTFM vagy PEBKAC :)
-
Tuib
aktív tag
Már érzem, hogy nem leszek IT security sosem. Írod, hogy mindent azonosítunk, ami a felhasználóhoz kapcsolható, nem csak egy username/pass van. Itt a korlátozás az milyen szinten értelmezett? PL L3 IP szinten? Vagy elég ha feljebb van ilyen? Húzunk még egy réteget a user/usereszközök és az alkalmazások közé? Az alkalmazásokat is szeparáljuk? Minden szeparált alkalmazás halmaz külön authentikálja és authorizálja a usert? Egymás közt az alkalamzások auth-olnak?
Ha nagyon mélyről jövök fel, akkor szólj, sose voltam jó magas szintű stratégia földközeli lefordításában
-
Tuib
aktív tag
Nekem még buzzword a dolog, értelmeznem kellene, hogy is néz ki egy ilyen hálózati, kiszolgáló, alkalmazás infrastruktúra. Hol, milyen hitelesítést használjak, mi az ami elfogadható, mi nem. Na még olvasok
Amire nem meglepő módon rájöttem, hogy bármely itsec cég saját terméke megoldja ezt, feltéve, ha úgy értelmezzük ezt a kifejezést, ahogy ők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest