- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Unalmas szürke cucc, amit úgy próbálnak eladni, hogy nem az.
-
Remiel
őstag
Nekem tetszik ahogy kinéz, az ára már sajna kevésbé, főleg, hogy mire megvehető lesz 430 lesz az euro
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
himpike
aktív tag
Nekem pl minimális szükségem van a fényképező/kamera szegmensre egy telefonban, feleslegesen drágít rajta. Oké, legyen benne valami amivel lefényképezek egy bevásárló listát vagy bélyegző-nyomatot de a többi flanc nem érdekel ezzel kapcsolatban.
Viszont ennek ultragáz ára van. Spórolok valamin aztán vezeték nélküli töltés meg üveg hátlap...? Mi a jó büdös francnak drágítják ezzel? Nincs IP védelem, oké, a Poco x3 Pro-n sincs semmi és nincs vele bajom de honnan jön ez az árkülönbség? Mitől lett plusz 100ezer a két készülék közötti vételár?
Ez így az egész koncepciót megkérdőjelezi számomra. -
-
consono
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Nah, most hogy végre megjelent ez a meh telefon, talán végre nem lesz napi két semmitmondó hír róla.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Wallasz
csendes tag
Nagyjából ennyi.
-
spect80
senior tag
válasz Essentials #17 üzenetére
hasonló ellenszenv kavargott bennem is 15 éve egy garbópulcsis paprikajancsi iránt. Csak neki annyira bejött a sztárság, hogy a túlhypeolt, túlárazott középszerű telefonjának fanatikusává tette a fél világot és mai napig az is issza ennek a levét, aki szíve szerint kimaradna a "csodából".
Miért meglepő, hogy pont egy kínai próbálja másolni ezt az életérzést? -
Linkin1994
senior tag
Vicces ez a Carl.Tesla integráció minek? akinek Teslája van sanszosan nem fogja ezt a telefont megvenni.Másik oldalról a legtöbb Tesla az usában van ott meg nem elérhető a telefon.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
GreatL
őstag
BYD az van Komáromban is... ha valamit kitalálsz és letejelsz, ők legyártják, mint a többi kínai techcég. (BuildYourDreams)
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
nagyúr
Nem vagyok tőle elhasalva. A felvétel közben villogás új!
Ez valami népi kínai fícsör lehet, hogy tudd mikor fotóznak vagy filmeznek téged. "Nehogy már tüntetésen meg rendőrök ellen használhasd!"
Ez engem abból a szempontból aggaszt, hogy megint valami firlefranc, amit szépen divatossá tesznek és a csili-világítós hátlappal együtt. Aztán ez is olyan lesz, mint a minden szir-szar jelzésre vakuzó menő mobilok az aluliskolázott egyének kezében folyamatos chat közben.
Ugye az is ismerős, mikor tündérkirálynő felveszi a mobilt és megy közben a fény bele az arcba?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bollokcs80
Korrektor
A kamerarendszer és a vezetéknélküli töltés pozitív. A hátlap nekem kicsit bazári és a hardverhez képest az ár is túl van tolva kicsit.
Itt van róla egy rövid bemutató: [link]
B.Cs.
-
nagyúr
Ha - ha - ha !!!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Noukoum
veterán
Mondjuk én azt sem értem hogy hardveresen miért nem emelkedik ki.
Snapdragon 778+, elől a kávák azonos méretűek, vezetéknéküli töltés, üveg hátlap+fém keret.
Egy 600 eurós árcímke mellett sem húzná az ember a száját a mai árak mellett. Így meg eléggé best buy
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
klaya86
senior tag
Szerintem meglepő nincs ebben a telefonban, kár ezen mérgelődni. Nyilvánvaló, hogy technikai szempontból semmi újat nem fogunk látni. Össze van legózva a hardver. Nem tudom más mire számított. Itt a designnal próbáltak valami egyedibbet alkotni. Ez sikerült. A végeredmény ízlés dolga. (szerintem gagyi) Egyenként a telefon rendben van hardveres. Én a töltési sebességet keveslem ennyi pénzéért.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Essentials #27 üzenetére
Értelek. Teljes mértékben. Még ha sokadjára is leírtad ugyanazt, köszönöm a megerősítést és hogy erőt fektettél a megmagyarázásba, amikor már az elején is evidens volt.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz Csocsesz75 #14 üzenetére
Számomra a szimmetrikusságra való törekvés fontosabb mint a vékonyabb káva, főleg ha az aránytalan. Ennyi évvel később sem értem hogy a többi gyártó nem tudta, akarta ebben követni az almát. Szóval számomra ez teszi érdekessé ezt a kütyüt.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Essentials
aktív tag
Nekem úgy tűnik hogy te nem tudsz kilépni ebből, én tudom hogy miről van szó, ismerem a hátterét a dolognak, ezért leírtam a véleményem róla. Mindössze ennyi történt, nem készültem arra hogy semmitmondó magyarázkodásokba kell bocsájtkozni valakivel, mert beakadt neki a dolog. Szóval részemről zárhatod, ha már magad is úgy érzed, hogy nincs több mondanivalód ezzel kapcsolatban.
-
szemy94
senior tag
válasz Csocsesz75 #14 üzenetére
Az S10 Lite-omnak nem nagyobb a kávája szerintem, de amúgy visszafelé fejlődünk, van a családban Galaxy A40, annak sem nagy. Azóta mondjuk sokan elindultak az alsó és a közép kategóriában a nagyobb káva felé, notch se kellene, de van az is, meg mellette alul felül majd' 1cm káva...
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Essentials #23 üzenetére
Ugyanazt pörgetjük újra meg újra, én megszakítottam a magyarázó láncodat, ne kezdjük újra.
Hidd el mindennel tisztában vagyok. Zárhatjuk.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Essentials #21 üzenetére
Én is ezt mondtam. Ne gondold túl. Ámen.
-
Essentials
aktív tag
Pontosan hogy magát a hozzáállást és szándékot értékeltem, ami a marketing morzsák mögött húzódik. Ne gondold túl. Nem azt írtam hogy rossz a készülék, hanem azt hogy hatalmas a füstje, csak éppen az innováció szikrája hiányzik a termékből, és a cégből is, amit a CEO izzadtságszagúan próbál átnyomni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Essentials #19 üzenetére
Nem kell minden marketingmorzsák felenni, amit ledobnak. Egyszerűen kell kezelni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Essentials #17 üzenetére
Kicsit többet akarsz ebbe belelátni, mint kéne, ez a rocksztár, meg a többi...
Ez egy mobil, nem más.
Nem is értem a hasonlatot egy most megjelent terméknél hogyan várnád el ,hogy majd a " közönség felemeli", amikor még értékesített darabszám sincs belőle...
Neked egy Essential Phone lett volna való De azt felemelték, és kukázták is. ) Ja hozzáteszem van a kettőnek köze egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Essentials
aktív tag
Én hányok ettől a kínai faszitól, olyat akar magába láttatni, ami egyértelműen nincs meg benne. Amolyan legfrissebb tech rocksztárként álmodja meg magát, csak azt felejti el, hogy a valóban különleges emberek nem úgy válnak rocksztárrá hogy kijárnak egy ilyen sülit, vagy magukra nyomják a plecsnit, hanem úgy hogy a publikum emeli fel őket, és kiérdemlik a tetteikkel, munkájukkal a szakma és a fogyasztók elismerését. Azt kikovetelni nem lehet... Meg kellene tanulnia ennek a paprikajancsinak, mert a PR osztály maxra van tekerve, viszi majd a vállán a terméket, de a valódi egyediségre törekvés, a forradalmi ötletek nem igazán bújnak elő ebből a misztériumból. Nem azt mondom hogy adott esetben nem ér ennyit ez a készülék, és biztosan lesz vásárlóközönsége is azok körében, akik ezentúl pofával lefele teszik majd le az asztalra a telefonjukat -maximum- áttetsző szilikon tokban, hogy elkápráztassa őket a LED visszajelzés! Ami gáz, az az izzadtságszagúan megkomponált marketing szirup, amivel próbálják olyan polcra helyezni ezt a készüléket, amin abszolút nincs meg a helye. A Nothing név azon kivül hogy egy jól megálmodott figyelemfelkeltő marketing fogás, totál illik a termékre, és az elismerésre áhitozó kisemberre is mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Rossznak nem rossz, az árát túltolták kissé.
Habár mindennek ment fel az ára, de akkor inkább veszek még egy Realme GT Master-t, amíg kapható. 8/256-osban 130-ért.
-
Csocsesz75
őstag
"egy hajlítgató OLED panelről van szó, aminek az alját visszahajtogatták, hogy így tudjanak vékony és szimmetrikus kávákat csinálni"
A vékonytól ez messze van, miután megnéztem róla jó sok videót megállapítottam, hogy ez mocsok vastag (széles).
-
-
A Molyember
tag
Tehát akkor ahogy az várható volt, ennek a telefonnak egy darab húzóereje sincs, mindössze annyit tud felmutatni, hogy a hátlap villog.
Most csak a magam nevében fogok beszélni, de én kb. kéthavonta egyszer szoktam rápillantani a telefonom hátlapjára, hogy emlékeztessem magam arra, milyen korrekt iparosmunka, még az átlátszó tokon keresztül is.
-
kbyte1024
veterán
Nekem így külsőre egész szimpi. Megvárjuk a teszteket.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Noukoum
veterán
Örömteli hogy nem volt hiába a relatív nagy hype, kiváló készülék lett.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Linkin1994 #6 üzenetére
köszi, ezt még beleírom
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Linkin1994
senior tag
Szoftver support
Nothing Phone (1) update schedule
3 years of Android updates
4 years of security patches every 2 months
mint az OP-nál mondjuk az elég érdekes és nem jelent sok jót ha full gyári rendszer esetében se tudnak havi updatet adni úgy hogy nincs is más telefonjuk.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Plug Life
senior tag
Parasztvakítás hátlapi LEDekkel
-
őstag
Kicsit drágább, mint vártam. Főleg annak tükrében, hogy a tokért és a fóliáért felárat kell fizetni.
-
Linkin1994
senior tag
Oneplus 10 Pro-ban is ugyan ez a ultra wide kamera van csak itt még 150 fokos view sincs.A tesztekben fikázták,hogy szar ha itt majd ultra király lesz na akkor fosom össze magam.Mondjuk majd az lesz hogy ez midrange itt belefér.
Ip védettség az fixen nincs. Illetve töltő sincs azt külön árulják.YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
roli543
őstag
Egy dologban egyetértek, hogy felesleges tele szórni a telefonokat kamerákkal. Nekem egyébként külsőre bejön. És tetszik az is, hogy full szimmetrikus az egész előlap, amit kevés gyártó tud magáénak.
Kíváncsi vagyok az első tesztekre.Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest