Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép ház, használd egészséggel. Nekem is Storm Sniper van, a full fekete + oldalventis és nem az AMD-s.
Teljes az elégedettség, sokáig nem tervezem cserélni.
Mondjuk mikor először megláttam a méretét, a dobozból kivéve, akkor elgondolkodtam hogy visszaviszem, mert nem fért el a szobámban. A képek nem adják vissza a tényleges méretét.A műanyag vinyókeret elvileg zajcsökkentő szerepet szolgál. Nálam a gyakorlatban is jól működik a dolog. Konkrétan nem hallani, hogy be van kapcsolva a gép, pedig kb fél méterre van a fejemtől az asztalon.
Egy bajom van vele, hogy sűrűn kell takarítani, mert a porszűrők jól teszik a dolgukat és a szép fekete ház, komoly szürkés-fehér bevonatot gyűjt a porszűrőkre, ami konkrétan gusztustalan kinézetet ad neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- Android játékok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest