Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Saltwater
üzenetére
Köszönöm! Egyenlőre még próbálkoztam, de valószínűleg igazad lesz, a JPEG Snoop nevű program még talált a képben menthető dolgokat, de kb egy csík látszik az egész képből, amivel nem sokra megyek. Megnyitottam editorral is, és nincs tele 0-val, tehát valami anyag van benne, csak gondolom hibás vagy a header vagy valami más, és mivel itt a tudásom véget ér, nem hiszem, hogy ésszerű időtartam alatt ki lehetne javítani.
-
Babetta-X
senior tag
windows 7 alól csináltam az Easeus segítségével egy visszanyerést, vissza is jött sokminden ami kell, de sajnos sok kép nem nyitható meg, ott van, megvan, a mérete és a formátuma is egyezik mégsem tudom megnyitni, gondolom egy része megsérült vagy hasonló. Az lenne a kérdésem, hogy ezeket meg tudom-e menteni valahogy, vagy adjam fel inkább

-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Csináltam egy szoftveres adatmentést egy winyón, az adatok 50%-át sikeresen ki is nyertem, viszont van rengeteg kép, ami mérete alapján rendben van, mégis a windows képnézegető nem tudja megnyitni, és itt el is akadtam a dologban, mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest