- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
válasz
Viktor81 #218 üzenetére
Én konkrétan kb. 10 éve ráálltam arra hogy veszek 1 bontatlan, sérülésmentes kartonnal ami 20-24 db ugyanolyan, gyárilag becsomagolt HDDt jelent és abból építkezek "amíg tart a készlet". Ha rossz akkor mind rossz, ha meg jó akkor talán 1-2 db hamarabb bedobja a törölközőt mint a többi, de van tartalékban pont ugyanolyan HDD a cseréhez.
Mindig is voltak jó rossz szériák, volt amikbe én is belefutottam (10-20GB-os Qualntum LCT, 40-60GB-os Maxtor, 40-60 GB-os IBM és végül a 160GB-os Hitachi) és visszavittem mindet, még a bontatlan csomagolásút is. Ha tudtam választottam másik tipust, ha nem akkor másik batch-ből származó de újabb gyártásút vettem.
Egyébként az alaplapi natív RAID1-el én is szívtam eleget az AthlonXP-s időkben ezért amikor már lehetett tanulva a hibáimből váltottam a RAID5 vezérlőre. Azóta nincs különösebb gondom.
-
Tomcat
őstag
Én már sok éve a RAID kötetek híve vagyok. Mióta van "otthoni" RAID5 én azt használom és lekopogom de ezzel még soha nem volt adatvesztésem. Persze mindig ugyanolyan márkájú, típusú és kapacitású merevlemezekből építketzek és ha szükséges akad belő pár db tartalék is ha cserélni kellene, de erre évek óta nem volt példa. Az új 200MB/s sebességű Seagate meghajókból ma eléggé fürge RAID5 kötet is építhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest