- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Egyedi módja a tesztelésnek
.
#121: Ezért kell az offline RAID, mert ha van egy túláram, egy tűzvész, vagy egy betörés, akkor semmit sem ért a tükrözés. Én úgy tervezem, hogy majd a szüleimnél beüzemelek egy gépet csak arra, hogy vasárnap/hétfő hajnalban arra menjen a backup neten keresztül. Nem tökéletes biztonság, de a RAID 1-től azért jobb (lásd fenti példák).
Azóta kihúzok minden csatlakozót, ha vihar van. De nem csak a konnektorokat, hanem az ethernet kábelt is a routerből és a koaxot a TV-ből. A TV-ben a múltkori esetnél tönkrement a tuner - 32500-ért "javították meg" (=kicserélték). Volt már olyan azóta, hogy hajnali 1-2 körül kezdődő vihar miatt pont a konnektorhoz mentem (a viharra ébredtem), amikor hatalmas villámlás volt, majd áramszünet. Szerencsére akkor már nem lett semmi gond, de nagyon megijesztett. -
edari
őstag
Szerintem ha tényleg vigyázva csinálod, nem lesz vele baj.
Nekem volt egy 500gb-os, külső hitachim. Max 2x esett le. Nem adta a jelét a hibáknak.
Aztán egyszer csak a windows olyat dobott ki, hogy formázni akarja. Hát mondtam neki hogy ne. Bedugtam újra (már kattant), akkor is formázni akarta (hát merthogy nem lehet felismerni). Eljátszottam még 4-5x (mindig kattant a winyó), aztán később már fel se pörgött. Kb 300 gb fénykép volt rajta (hát igen, fiatalon nem mentünk). -
Feketelaszlo
senior tag
2,5"-es notebook vinyókban (ha ilyenről van szó) ma már szinte alap a gyorsulásérzékelő. Ha veszélyesen nagy erőhatásokat érzékel, automatikusan parkolja fejet, s addig nyílván nem lehet bene komolyabb kárt okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged