- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
Ohh ez nagyon kis pofásnak tűnik így amit láttam belőle
kíváncsi leszek ha kész lesz teljesen tuti kipróbeszolom ez nem is kérdéses
jobbról ballrát tényleg nehéz lehet egy darabig "felfogni" gondolom mert írni is balról jobbra haladva írunk de a puding próbája.....
-
icemad
nagyúr
Eddig pofás.
A célzás, hogy lesz megoldva? Csak előre lehet, vagy egérrel akár körbeforogva is?
(jó régen játszottam egy hasonló játékkal, talán Abuse volt a címe... Abban jól megvolt oldva.)
Meg szerintem mehet bele pár látványos effekt. Nézz meg pár videót pl. a Dead Cells-ből. Ott ügyesen van vegyítve a pixeles grafika a jó effektekkel.
Xbox kiadás lesz belőle? -
updog
őstag
Szia!
A fíling átjön már a képekből is, én bírom az ilyen játékokat, ki is próbálnám, de engedj meg egy megjegyzést: te nyilván úgy látod, hogy nem zavaró a jobbról balra menés, megszoktad, így találtad ki. De sok év megszokást nem lehet egy fejlesztői döntéssel ("könnyű megszokni") átformálni. A játékost zavarni fogja (akár csak tudat alatt, attól még játszani fog vele, ha jó a játék), mert az elmúlt 40 évben minden hasonló játékban balról jobbra kellett menni, az a "természetes". Persze ez csak az én véleményem
-
savior
őstag
válasz
cinemazealot #3 üzenetére
Köszi a hozzászólásokat.
A jobbról balra menetel egyáltalán nem zavaró. Kb 1 perc belejönni.
A játék a legújabb Unity-val készül és ha minden igaz DX11-es lesz. A grafika az Photoshopban készül és digitális rajztáblával. -
cinemazealot
addikt
Pofás lesz. Az alkalmazott technológiáról is lehet majd tudni valamit, vagy az marad műhelytitok?
-
bcbeci
csendes tag
Amigán játszottam hasonlóval vagy 25 évvel ezelőtt. Walker volt a címe.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ebben jobbról kell balra menni?
Én szeretem, ha egy játék tele van forradalmi újításokkal, de ez azért már sok.
Egyébként nekem tetszik a játék képi világa. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest