- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
mihellers56 #123 üzenetére
Kösz az igazolást.
Ez legalább megerősíti a hír igazát, hogy nem kacsát olvashatunk a neten. Illetve, hogy tényleg igaz ez a félvezető probléma és nem csak kamu indok az árak felhajtására (Bár ettől még lehet, hogy szándékolt az árak tartós felhajtása.)
Összességében nehéz egyedüli indokként elhinni, hogy a covid okozna ekkora félvezető hiányt... -
Aprósólyom
addikt
Én úgy tudom, hogy nem a kereslet miatt, hanem a kínálat miatt. Gyártási kapacitás gondokkal küzd az ipar. Több cikket is lehet olvasni arról, hogy az autóipart is megakasztja a félvezető ellátottság, annak ellenére is, hogy autóból is kevesebbet adnak el. Nem lehet a VGA árakat csak és kizárólag a bányászatra fogni.
Még akkor sem, ha egészséges mértékben, de haragszunk rájuk. -
Aprósólyom
addikt
Már ezért megérte bejönni olvasgatni a hozzászólásokat.
Én eldöntöttem, hogy RX580 4GB kártyával kihúzom, ameddig csak kell. Javaslom másnak is. Elmegy ezen minden is, csak le kell venni a teksztúra kvalitátot....
Aki ennél drágább kártyát vesz mostanság hosszú távra, az olyan bukóval fog kiszállni belőle, hogy nem igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest