Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

Anno amikor kijött az NV 6600GT csak 128-as DDR3-as memókkal gyártották,és akkor azt mondták a "szakik" hogy ennyi bőven elég mindenhez........
    Na én azóta nem hiszek már ebben a böven elég XY nagyságú VRAM-ban.Most még lehet,na de olyan hamar változnak a dolgok,napról napra jönnek ki uj programok is,hogy lehet egy év mulva már nem lesz elég 4GB-sem a fullhoz.Szerintem a Sapphire erre alapozva az első alkar lenni.
    Na meg mindenki ismeri a hozzá nem értő,de jó sok pénzel rendelkező haverok elött felvágó Vér Pistiket nem?
    Szeretnék venni egy jó videókártyát,milyen van ami tényleg frankó?
    -Van egy XY 2GB-os 100ezerért,van egy frankóbb 4GB-os 200ezerért,de ha tényleg nagyon tutit akarsz akkor csak neked van most egy 8GB-os ami ráadásul citromsárga fekete szinű mint egy sportautó! Érted szép is meg jó is,ez kell neked haver!
    -Huu akkor kérem azonnal ilyenje még senkinek sincs..........
    Lehet erre alapozva is érdemes ilyen VGA-kat gyártani.

De komolyra fordítva a szót,valamiért nekem elsőre nem is az jött le hogy ez a VGA játékra lenne.
    Nem igazán vagyok annyra otthon ebben a témában,de szerintem mostanában már megprobálnak a gyártók a bányászatra is felkészülni,ami pont VGA fronton jelentős.Én nem bányászok,nem tudom hogy inkább GPU vagy VRAM igénye nagyobb,de azok a képek amiket neten láttam néhány bányászgépről igen csak ledöbbentetek.A legdrágább VGA-k garmadával egy tetőlécekből összeeszkábált házban,egymáson...huu nagyon durva.Szerintem az ilyen embereknek nem igazán számít az ára.
    Persze azt is remélem hogy ez a bányász lufi hamar kipukkad és végre olcsón lehet majd kapni használt jó VGA-kat :)

Új hozzászólás Aktív témák