- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Köszönöm a sok hozzászólást mindenkinek. Más megoldás híján valószínűleg egy Foxconn Netbox (ION-nal) lesz majd neki a megoldás egy kis Intel SSD-vel, de még várok egy pár hetet, hátha valaki végre észreveszi a piaci rést.
-
hemaka
nagyúr
feketében még nem is lenne vészes
-
Xero
nagyúr
Azt hiszem ezt hívják lassú és gyenge copy/paste-nek!
-
Zirowe
nagyúr
Nem értem mi a bajod az atomos megoldással?
Édesanyám egy asrock 330-at (két magos atom 1,6ghz-n, nvidia ion, 2gb ram) használ már lassan egy éve, és tökéletesen meg van vele elégedve.
Megfelelően gyors arra, amire ő használja (net+szövegszerkesztés), illetve fél állásban be van neki állítva htpc-nek a tv-jére is, mindent visz akadásmentesen 1080p és full bd-ket beleértve.Én még 60k-ért vettem, és se édesanyám, se én nem érzem annak szükségét, hogy erősebb gépe legyen.
-
orbano
félisten
nézd meg akkor a HP megoldását... ennyi. az MSI csak ilyen marketing tömeg fosokat csinál. nézzen ki jól, vegye meg a hülye aztán le van szarva hogy igazából használhatatlan.
-
törölt tag
Ez annak jó aki egész nap az okos telefonját simogatja, és hazaérve nem akar átszocializálódni a hagyományos beviteli eszközökre.
aki összefogdossa a monitort az elmebeteg, legalább is számomra idegesítő az ujjlenyomatokat kerülgetni a szememmel
MaUser (#1):
A monitor hátuljára felcsavarozhatsz egy itx-es házat, amibe azt raksz amit nem szégyellsz.
Így ugye a szervizelés sem tart hetekig, ha ki kell netán az alaplapot cserélni. később a fejlesztés sem kivitelezhetetlen
Atom 330+ssd szerintem teljesen használható dolog, érzetre( Ha nem 16000 poligon-ból álló 3D-s tárgyat akarsz rajta tervezni AutoCad-ben
) pörgősebb mint egy 4 magos(Q6600)gép egy hagyományos HDD-vel
-
banhammer
veterán
Belerakhattak volna nyugodtan egy erősebb Sandy Bridge processzort.
-
Szlovi
senior tag
A hardver nem rossz,de az az átlátszó perem nagyon gagyi
... meg az ilyen "egybegépbe" tökéletes az inegrált VGA, teljesen felesleges a dedikált.
-
szab.tam
nagyúr
egy ilyennél vezetékes egér...
(mert a képen az van, és gondolom azzal adják.) -
ddekany
veterán
Látom még mindig törvény tiltja LCD PC-nél, hogy ne ezt három lábas megoldást használják.
Soha nem értettem miért jó... nincs így túl alacsonyan a monitor? Érdekes módon egyszerű monitorból nincs ilyen, mindnek viszonylag normális lába van, soknak akár állítható magasságú és oldalra is elfordítható. Ha sima monitornál ez a jó, akkor vajon LCD PC-nél miért nem? JA, leesett... az érintő képernyő miatt nem dölöngélhet ha megbökik. Akkor persze meg azt nem értem, hogy LCD PC-nél miért fontos hirtelen az érintőképernyő... tehát csak mert a monitorba került a gép, miért változna a kezelésének a módja? Mi az összefüggés? Tabletnél még értem, mert hordozhatóak, de ezek nem hordozhatóak.
-
törölt tag
-
MaUser
addikt
Két hét óta keresek édesanyámnak egy emberi árú lcd pc-t, kiváltani a régi gépét. Normális gép nem létezik egyszerűen. Vagy van nulla teljesítményű Atom-os elérhető áron, vagy minden felesleges vacakkal felszerelt (20", érintőképernyő, stb.) 200eFt-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged