- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Jó cikk, jó kütyü. Én most Clip+-t használok és nagyon szeretem.
Egy kérdésem lenne, felmerült egy másik topicban, hogy a Rockbox vajon hogy alakítja a hangminőséget. Először váltig állítottam, hogy javítja, meg hoz plusz funkciókat is, így nagyon frankó, aztán többen letámadtak, hogy nem javítja, egyenesen rontja azt. Ezek után persze elkezdtem összehasonlítani, rövid hallgatózás után úgy vettem észre, mintha kicsit vágná a magasakat a Rockbox, illetve csökken a tér. Cserébe mintha mélyebbre menne le a hangkeltő. Na most koránt sem vagyok benne biztos, mert rendesen A/B-zni kéne, hogy ezt meg lehessen állapítani, arra meg még nem volt lehetőségem (majd készül egy ilyen teszt). Esetleg ha van kedved, próbáld meg összevetni a gyári firmwaret és a Rockboxot, kíváncsi lennék a véleményedre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5700XT 8GB!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Asus PN40 passzív hűtésű minipc: Celeron N4000, HDMI, mDP, VGA, LAN, USB 3.1, USB-C, Wifi, BT, VESA
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest