Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Jó cikk, jó kütyü. Én most Clip+-t használok és nagyon szeretem.
Egy kérdésem lenne, felmerült egy másik topicban, hogy a Rockbox vajon hogy alakítja a hangminőséget. Először váltig állítottam, hogy javítja, meg hoz plusz funkciókat is, így nagyon frankó, aztán többen letámadtak, hogy nem javítja, egyenesen rontja azt. Ezek után persze elkezdtem összehasonlítani, rövid hallgatózás után úgy vettem észre, mintha kicsit vágná a magasakat a Rockbox, illetve csökken a tér. Cserébe mintha mélyebbre menne le a hangkeltő. Na most koránt sem vagyok benne biztos, mert rendesen A/B-zni kéne, hogy ezt meg lehessen állapítani, arra meg még nem volt lehetőségem (majd készül egy ilyen teszt). Esetleg ha van kedved, próbáld meg összevetni a gyári firmwaret és a Rockboxot, kíváncsi lennék a véleményedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest