- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
panorámára?
azzal csak a teljes kör vagy 24 kép lehet, és hol van még az, h több sorra lenne szükség elfogadható magassághoz, pláne teljes gömbhöz (netán HDR miatt pozíciónként több képről nem is beszélve)megértem, ha nem vagy oda a halszemekért - de ha egyszer a topik címéből látod, h arról van szó, akkor miért nézel be oda pusztán ezt bejelenteni?
mivel nem érdekel, én sem látogatom mondjuk a makrós fórumokat - de eszembe nem jutna ott azt firtatni, miért vesz vki olyan célra obit, amikor van sokkal olcsóbb is más célra...
-
Degeczi
nagyúr
Nikon áron én sem vállalnám be, játékra túl sok - de ez nagyon jó áron van
és nem csak játékra: még DX vázon is 144 fok körül van a rövidebbik oldal látószöge, így 4 kép is elég a körpanorámához, + még lefelé és fölfelé is egy-egy lövés, és már kész is a teljes gömb!
(pl. egy 18 mm-s obival 12 kép kell a körhöz, és akkor még hol vagyunk a gömbtől...) -
Degeczi
nagyúr
meglepő módon nem is annyira!
amint azt ebben a részletes elemzésben szépen bemutatják, nem teljesen a hagyományos halszemeknek felel meg, hanem valahol azok, és a rektilineáris (síkra leképező, mint pl. a Sigma 10-20) obik között van, nagyon szép, pontos leképezéssel, aminek éppen az a lényege, h nem torzítja el a köröket ellipszisekké, mint amazok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest