- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Nikonra több ilyen megoldás is van, leginkább a Nikon Camera Control, de ingyenes is akad, mint pl. a DCamCapture, ami még videót is tud fölvenni az élőképből (de tömörítés híján arra nem jó a gyakorlatban)
de ezek Nikon specifikusakegyébként olyan sok mindent nem kell tudjanak, így elrontani sem nagyon lehet egy ilyen alkalmazást (manuális obit használva pedig végképp, hiszen semmi más dolga, mint exponálás, és azonnali eredményletöltés)
ha nagyon zavaró az USB kábel (pl. a mosógépnél nem akartam madzagot retusálni), akkor persze nem marad más, mint vagy az önkioldó, vagy a távvezérlő (inkább ezt szeretem, mert jobban kiszámítható a pillanat)
esetleg meg lehetne próbálni vezeték nélküli USB adaptereket szerezni, valahol régebben olvastam egy cikket arról, h vki így váltotta ki az Eye-Fi kártyákat (amik wi-fi-n át tudják küldeni az eredményt)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest