Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay-more
csendes tag
Sziasztok
Már egy hete nyúzom a telefont. Sok újat nem tudok hozzáfűzni az előttem szólókhoz, de a készülék valóban masszív, minőségi benyomást kelt már elsőre. Az op. rendszer valami Samsungos saját, de futtatja az összes Java alkalmazást, így a lehetőségek tárháza előttünk áll, elég sok (hasznos és felesleges) mütyürt lehet összeszedni a netről amit szó nélkül fut. Amivel sokat küzdöttem az a megfelelő offline térkép programja volt a GPS-hez (alapból online google mapst használna wapról). Próbáltam sokat, de végül a Trekbuddy-nál kötöttem ki. Stabil, jól fut és a Mobile Atlas Cratorral olyan térképet készítünk amilyet csak akarunk (a forrás térkép a Google maps-től elkezve bármi lehet, a progi készít egy map fájlt a kijelölt területről a beállított zoom szinten amit a trekbuddy meg használ). A trekbuddyt futtatva, térképet betöltve, a GPS jelzi a pozíciónkat, haladási irányunkat, sebességünket stb.
Amit negatívumként tudok említeni az a menürendszerben levő logikátlanság, pl. a sima gps pozíció az a menü, beállítások, telefon, gps pozíció alatt található, továbbá egy 4 éves Sonyericcson w810i után ez az op. rendszer a felét tudja (na jó de kapunk azért itt sok mindent és nem olyan vészes, nem akarok senkit elriasztani).
Miben viszont segítséget kérnék mert nem jöttem rá, hol tudom SMS küldés után megnézni a kézbesítési visszaigazolást. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas akkumulátorral szerelt strapabíró mobillal rukkolt elő a Samsung, mely technikai fronton is megállja a helyét.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Külpolitika
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest