Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Clay-more

csendes tag

Sziasztok

Már egy hete nyúzom a telefont. Sok újat nem tudok hozzáfűzni az előttem szólókhoz, de a készülék valóban masszív, minőségi benyomást kelt már elsőre. Az op. rendszer valami Samsungos saját, de futtatja az összes Java alkalmazást, így a lehetőségek tárháza előttünk áll, elég sok (hasznos és felesleges) mütyürt lehet összeszedni a netről amit szó nélkül fut. Amivel sokat küzdöttem az a megfelelő offline térkép programja volt a GPS-hez (alapból online google mapst használna wapról). Próbáltam sokat, de végül a Trekbuddy-nál kötöttem ki. Stabil, jól fut és a Mobile Atlas Cratorral olyan térképet készítünk amilyet csak akarunk (a forrás térkép a Google maps-től elkezve bármi lehet, a progi készít egy map fájlt a kijelölt területről a beállított zoom szinten amit a trekbuddy meg használ). A trekbuddyt futtatva, térképet betöltve, a GPS jelzi a pozíciónkat, haladási irányunkat, sebességünket stb.

Amit negatívumként tudok említeni az a menürendszerben levő logikátlanság, pl. a sima gps pozíció az a menü, beállítások, telefon, gps pozíció alatt található, továbbá egy 4 éves Sonyericcson w810i után ez az op. rendszer a felét tudja (na jó de kapunk azért itt sok mindent és nem olyan vészes, nem akarok senkit elriasztani).

Miben viszont segítséget kérnék mert nem jöttem rá, hol tudom SMS küldés után megnézni a kézbesítési visszaigazolást. Kösz előre is.

Új hozzászólás Aktív témák