Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.gabor11
tag
DDDD ki gondolta volna...-.-
-
Ricardo
titán
"Szerintem az Apple szabadalmi politikájának a megváltozásának köze van ahhoz, hogy Jobs meghalt, aki tűzzel vassal pusztítani akarta az Androidot. Mára belátták, hogy jobb a licencelés, hiszen jó az, ha pénz áll a házhoz, ráadásul a magas licencdíjakkal nagyobbat ártanak az Androidnak, mint 1-1 néhány hétre betiltott készülékkel."
Itt elég nagy ellentét van.
Azt írod megváltozott a politikájuk. Jobs pusztítani akart (ezek szerint már nem ez a fő cél), inkább pénzt akarnak.
A végén meg
"ráadásul a magas licencdíjakkal nagyobbat ártanak az Androidnak, mint 1-1 néhány hétre betiltott készülékkel."
Most mégsem változott a fő cél?
Touch-ko:
Értem.
-
Apika
addikt
Azért mindent megtesznek a nagyérdemű szórakoztatásáért. Még külön büdzséjük is van a pereskedésre...
-
Abysmal
aktív tag
Ez ugye csak vicc akar lenni? (bocs, de a röhögő smiley nem mindig jelenti azt, hogy az illető viccnek szánja) Csak nézem, hogy az 1., a 2., a 6. és a 7. szempont ugyanaz, hogy 2 alkalmazás egymás mellett egyszerre. A 3., 4. és az 5. pedig az, hogy juhé, van a Note 10.1-hez ceruza... Nagyon ügyes, 2 szempontból kihozni egy ekkora táblázatot.
Nekem nincs kedvem hasonlóan értelmes táblázatot keresgélni, de azért írok valami hasonlót:van home gomb? iPad: van Note: nincs (szar)
van fekete fehér home gomb? iPad: van Note: nincs (szar)
van benyomható home gomb? iPad: van Note: nincs (szar)Mellesleg nem viccből lett vastagabb kicsivel, hanem mert 11666 mAh-ás aksit kapott. A Note 10.1-ben mekkora is van? Meg odaírva, hogy egér köthető rá. Mégis ki használ a tablethez egeret? Poénnak egyszer kipróbálásra, aztán soha. Ha még pendrive lenne ott, de pont egér... Nincs iPad-em, se iPhone-om, se Mac-em, így nem, nem Apple fan vagyok.
Szerintem az Apple szabadalmi politikájának a megváltozásának köze van ahhoz, hogy Jobs meghalt, aki tűzzel vassal pusztítani akarta az Androidot. Mára belátták, hogy jobb a licencelés, hiszen jó az, ha pénz áll a házhoz, ráadásul a magas licencdíjakkal nagyobbat ártanak az Androidnak, mint 1-1 néhány hétre betiltott készülékkel.
-
Ricardo
titán
Reklám az egész. Megy a pereskedés közben meg az alma termékek jó része Samsung.
-
PR0JECTNR56
addikt
Kedvelem Samsungékat, de a megemelt perköltségkeretbe ölt összegből inkább csináljanak egy valamire való akkumulátort. Arra nagyobb szükség lenne.
-
Bailey
senior tag
Még hogy nincs szükség a jogászképzésre. Előbb vagy utóbb mindenki beperel mindenkit, és nincs annyi ügyvéd hogy bírja a tempót. Ezt már csak a kormányok állíthatnák le pár törvény és jogszabály módosításával. Csak ugye a perköltség nekik is bevétel.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Gadgetfan_ #53 üzenetére
A Nokia és az MS is benne van még a játékban.
-
griiischdoov
tag
ahogy a cikk is mondja, reklám nekik, szóval nem fogják abbahagyni..nézzétek, itt beszélünk róla, foglalkozunk vele, folyton téma. Ez megér nekik 260 milliót..ha azt a 260 millát a Badába, vagy a Tizenbe fektetnék mind, már rég más lenne a helyzet, és lehet, hogy nem is pereskednének (annyit, mint eddig-mert uyge valami köze csak van a google-nek is ehhez).
de nem ilyen világan élünk. -
griiischdoov
tag
én sem értem miről ebszélnek a többiek, nem vallott be a samsung semmit. szerintük az apple is sért jogokat. ennyi
-
Sosem lesz ennek vége...
-
Xirtam
veterán
Ezt el lehet húzni évekig. És ezt az ügyvédek és a Samsung nagyon jól tudja.
-
Pete55555
addikt
válasz
Depression #23 üzenetére
Ez szép, és jó, de még mindíg nem tudom, hogy az EREDETI (angol) forrásban hol hangzik el (hol van leírva) ez a mondat. Ha pedig nincs benne, akkor itt miért van itt? Így pontatlan a cikk. Értem én, hogy nem tolmácsiroda, de olyat ne "fordítsanak le", ami nincs ott. Persze az én angol tudásom sem 100-as, én is tévedhetek, úgyhogy várom még mindig az angol cikkből kiragadva ezt a bizonyos mondatot, ha tényleg ott van, akkor nyilván én voltam a hülye, ha viszont nincs ott akkor téves információ van a cikkben. (És ma nem ez lenne az egyetlen ilyen cikk)
-
Gadgetfan_
senior tag
Ezt nevezik mexikói felállásnak (mexican standoff) a filmekben. Mikor mindenki mindenkire fegyvert fog, és ha valaki elsüti, mindenki meghal
A Motorola (google) kezében a mobilkommunikációs szabadalmak, az Apple-nél az érintő kijelzővel kapcsolatos szabadalmak, a Samsungnál az 3G-s szabadalmak... egyik nélkül sincs okostelefon -
Robertoq
őstag
válasz
Black Dragon #48 üzenetére
Szerintem márkafüggetlenek azok akik nem szeretik ha fejlődik a világ... de akkor hogy kerülnek tech oldalakra
-
AS
félisten
Samsung Galaxy Tab 11.6.. ez lesz válasz a Ipad3 ra full HD kijelzővel.
-
GALARDO
addikt
Hajrá Apple!
Erre már nem lehet mit mondani, egyértelmű, hogy ezek a felhajtások, csak arra jók, hogy még több pénze legyen a gyártóknak.
-
jacis
nagyúr
Hajrá Samu és Moto :-)
-
Robertoq
őstag
Azért reklámozta tegnap Tim Cook a keynoteon is a tabot
Tim Cook nem éppen elegáns húzással bemutatja a konkurens Samsung Galaxy Tabot is, hogy szerinte mennyire csúnya rajta például a Twitter.Ez mindenképpen visszalépés az Apple részéről ha már egyezkedni akarnak...
Persze kicsit pofátlan, hogy pont a Motorola meg a Samsung szabadalmai után nem fizetnek -
a.sebi
őstag
válasz
#19158016 #34 üzenetére
Valoszínüleg eza pereskedésre szánt keretjoval kevesebb pénz mint amennyit a samsung fizetne minden telefon utan .. Ha az apple azt mondta vna h minden 10.telo utan 1centet kell fizetni qkkor sem ment vna bele a samu,igy aláírnák hogy másolnak....
Pedig nem (annyira)!
De az eladásokbol nem ugy jött le hogy nagy káruk lenne a pereskedesek miatt -
G-Guts
aktív tag
Hiába pereskedik az Apple, aki eddig maximálisan meg volt elégedve más gyártó készülékével, az nagy eséllyel ezek után sem fog váltani. Így vagyok én is a Galaxy S-el, nálam a Samsung bizonyított, ezért ebben a márkában (bármennyire is utálják sokan) én megbízok.
Ha Iphone-om lenne, lehet, hogy azzal is abszolút meg lennék elégedve, de nincs Iphone-om, aminek mindössze csak egy apró ici-pici oka van: hogy kib@szottul brutál drága, főleg, ha az Appstore-t is számításba vesszük. -
törölt tag
Ahogy olvasom a topikot, azért egyre többen szeretik a legnagyobbat....
-
luke.
aktív tag
Egyre több pert veszít az alma csak így tovább! Mint kiderült már az iPad név is le volt védetve mielőtt használni kezdték!
-
törölt tag
Mivel a Moto találta fel az egész ügyet ahogy van, nehogy már bármit is pereljenek velük szemben fitymátlanék, főleg hogy a Motót kötelezték bizonyos szabadalmi jogok kötelező licencelésére.Ha a Moto nagyon akarná még telefont sem gyárthatnának, maximum egy teljesen új átviteli technológia kifejlesztése után.A megoldás egyébként ez lenne, így nyugodtan beszélgethetnének egymás között....
-
kiskaktusz
addikt
Tiszta óvoda
-
randras
veterán
Győzzön a jobbik!
De ne az Apple!
-
banhammer
veterán
-
Pete55555
addikt
válasz
Black Dragon #19 üzenetére
Konkrétan az egész mondatot nem találom, pedig 3x legalább átolvastam mindkét angol cikket.
Igazából furcsállom, hogy tényleg ilyet mondott volna... (akár igaz, akár nem)(#22) Black Dragon Trollkodik
-
-
Pete55555
addikt
válasz
Black Dragon #13 üzenetére
Eredeti verzió --> forrás. Az pedig az übergizmo, illetve ők is a The Korea Times-ről szedték. Na ott nem találom.
-
gerilee
aktív tag
Hurrá. Örvendezzünk együtt, hogy folytatják ezt az idióta szappanoperát. Az idei MWC tökéletes példája, hogy istenigazából a tavalyi év NULLA innovációt hozott azoktól akik csak a pereskedéssel foglalkoztak. Akik meg a fejlesztésre fordították a munkaidejüket (Nokia, HTC, Huawei), azok le is tudtak tenni valamit az asztalra.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
Black Dragon #7 üzenetére
Igen ez így van.Én is figyelemmel követtem az eseményeket. Éppen ezért mondom azt hogy érthető a samu lépése (mármint hogy elutasította az ajánlatot ) Ugyanakkor kicsit vicces és lassan már egy brazil szappanoperának is elmehetne ez a pereskedés.
-
Tikakukac
titán
Azért kíváncsi vagyok meddig fogják ölni egymást. Van ott susmus a háttérben bőven. És akkor a többi cég meg be sem nagyon szállt a buliba.
-
Pete55555
addikt
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
"ráadásul a Samsung szerint az Apple is megsértette a szabadalmait."
Keresem az eredeti verzióban ezt a mondatot, de nem találom...
-
kutkut
addikt
Szerintem ezek már rég megegyeztek... Abban, hogy tovább "pereskednek", addig is reklámozva magukat.
-
joey04
titán
260 millió dollárra emelte az idei pereskedési büdzsét.
Apple-nek meg rekordnyeresége van/volt, így hát folytatódik a buli idén is. -
RaveForce
veterán
A beszámoló szerint az Apple készülékenként 5-15 dollár körüli licencdíjat szeretne bevasalni konkurenseitől
mire föl is?!
-
JR.CSé
senior tag
Ez már sokkal inkább presztizs kérdés szerintem. Teljesen logikátlan elutasítani egy normális ajánlatot. Mondjuk teljes mértékben érthető is elvégre senki nem szeret azon töprengeni h mit fizessen ki a nyereségéből. Ez valahogy egyik gyártónak sem fekszik.
Black Dragon: Az egy dolog h színt vallottak de ezt a bíróságon is be kell ám bizonyítani.
-
Black Dragon
addikt
"ráadásul a Samsung szerint az Apple is megsértette a szabadalmait."
Akkor itt a vége a szabadalmi háborúnak, most vallottak színt.
-
ABal
őstag
Nem tudok mire vélni egy ilyen csípőből leadott reakciót. Nem ismerem ugyan, hogy az Apple mit kínál a megegyezésért cserébe, de hónapok óta ez tűnik az első alternatív javaslatnak. Jobb a bíróság? Már annyira belejöttek a csatározásba hogy hiányozna vagy tudnak valamit, amit mi még nem és jobb pozíciót sejtenek maguknak?
Legalább úgy tehettek volna, mintha megfontolnák a lehetőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó nem kívánja licencelni az amerikai konkurensének megoldásait.
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest