- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
Szevasz!
Bocs a késő válaszért, de másfelé jártam.
Egyezzünk ki abban, hogy az igazság valószínűleg valahol közöttünk helyezkedik el. A váltás radikális vagy nonradikális jellege diktálja a géppark cseréjét/módosítását. Ebben az esetben nem tudom melyik áll fenn. Csak azért "mertem" megszólalni, mert vaamikor 20 évet töltöttem/éltem a félvezetőiparban/-iparért. -
JetiRulez
őstag
Egyszerűen elképesztő, hogy 32GB adat ráfér egy ilyen körömnyi tárolóra.
-
(An)Dante
őstag
A gyártók általában 20 nanométeresnek hívják a teljes huszon-tartományt, no meg a miniatűrizálás mindig együtt jár a hibás darabok számának növekedésével. Legalábbis kezdetben. Amúgy a szilícium lapkák feldolgozása a szűk keresztmetszet, mivel ehhez kellenek a legdrágább gépek és ezeket kell a leggyakrabban cserélni.
-
Lompos48
nagyúr
Az új technológiának köszönhetően a gyártósorok kihozatala 30 százalékkal megnőtt...
Ha a 30% növekedés a 30-ról 20nm-es csíkszélességre való áttérésből következik, akkor a számítás hibás, mert a csökkenés mindkét irányban (x, y) érvényes. Innen legalább kétszeres eredmény (1,5*1,5) következik.
Sajnos ez csak a gyártósor szilíciumszeleteket "processzáló" szegmenseire vonatkozik, ami nem feltétlenül a legszűkebb keresztmetszet. A több chipet ugyanazokon a gépsorokon kell szerelni/tokozni/tesztelni, mint a nagyobbakat. Ott van/lesz a baj! Egyébként az árra hatással van, minőségre valószínű nem.
-
r4z
nagyúr
Amíg csak a szekvenciális írás-olvasás sebesség nő, addig nem kell. Class6-ban tessék kihozni ezeket.
-
JR.CSé
senior tag
Csak nehogy a sebesség a minőség rovására menjen....
-
enginev3.0
félisten
Akkor ez olyan mint a villám, cikkcakkos
Azért itt elcsodálkoztam
"vagyis a memóriakártyák nem csak gyorsabbak, hanem olcsóbbak is lehetnek."
De a végén ott van a lehetnek
-
SkyLaci
őstag
én pár hónapja vettem nóném class10es 16 GBos kártyát, és tényleg nagyon gyorsak, akár amikor gépről teszek rá adatokat, akár amikor fényképezek a telefonnal (samsung i8510ban van, az előző kártyával eltartott pár másodpercig míg a 8 megapixeles képeket elmentette).
Ja és az ára is igen kedvező volt (8000)..(a 32 gigás pedig 15000)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Másodpercenként 24 MB olvasására és 12 MB írására is képes a Samsung kifejezetten okostelefonokba szánt 32 GB-os microSDHC kártyája.
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest