Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Pont ezt akartam írni: a
reklám*köhh* hír szerint teljes funkcionalitás van, de könyörgöm, az egyik leghasznosabb funkció nem tartozik a teljességhez? Mikor lehet Magyarországon fizetni az órával? Ha nem oldják meg, az a minimum, hogy a Wear OS a jelenlegi generáción is elérhető lesz és akkor végre mehet a Google Pay.Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
atike
nagyúr
"A Health Monitor app kizárólag Galaxy okostelefonokon elérhető"
Hurrá.
-
janeszgol
félisten
válasz Parallaxis #4 üzenetére
Köszi a tippet. Megnézem mennyire pontos, használható ez a Wiwe, és megveszem muteromnak, ha használható.
-
törölt tag
Röhej hogy más telefonon nem működik, pedig semmi köze a hardverhez ez csak marketing hogy váltsak samsungra. Gusztustalan Gerilla marketing. Persze előre nem reklámozták mikor 1 éve megvettem az active 2 - t.
-
Noukoum
veterán
válasz HoldfenyLuna #6 üzenetére
Nagyon kéne egy normális google óra a piacnak.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
róland
veterán
De jó, hogy ezek csak azért voltak számomra "fontosak", mert ha lúd, legyen kövér alapon választottam ezt az eszközt. (Apple a zárt rendszere miatt nem opció; elismerem, hogy jó eszközeik vannak, de mac-en kívül mást nem vennék tőlük.)
Sokkal jobban hiányzik a Samsung Pay elérhetősége. Tavaly (2020-ban) ígérte (talán kampány is volt a híreken felül) a Samsung, hogy 50b további országban bevezetik. De máig talán csak 1-2 országban indult el.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Ezekiell
veterán
a legtöbb nagyobb patikában ingyenesen biztosítanak lehetőséget, legalábbis errefelé én ezt tapasztaltam majdnem minden gyógyszertárban (Budapest).
Mármint a járvány előtt - tudtommal ez a lehetőség jelenleg nem él. Legalábbis azokban a patikákban, ahol én megfordulok és eddig volt ilyen lehetőség, ott mind felfüggesztették.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
adamklark
senior tag
egyetértek, arcpirító, Apple szintű dolgokat lépett samsung mostanában, ha csak ECG/vérnyomás miatt vettem volna tuti eladom a fenébe, de ezektől függetlenül tetszik az óra és használom
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Csak (jelenleg), nincs alternatíva, doridos oldalon, ha valaki emiatt venne ilyen órát. Én is az elsők között vettem GWA2-t, aztán eléggé elszomorodtam, mikor a magyar oldalról a szenzor felsorolások közül a honlapról egyszerűen kivették az EKG-t. Amúgy az első okosórám volt, és azért eléggé magasra helyezte a lécet, nekem a többi vicc kategória (mmint itt nem Garminra és Suuntora gondolok).
-
Parallaxis
addikt
Szoftveresen rengeteg fejlesztés kéne még, hogy az EKG mérést picit is komolyan lehessen venni.
A WiWe ugyanúgy két pontos rögzítést használ, mégis klinikai szintű eredményt képes felmutatni és ott nincsenek kizárva azok a problémák amik miatt egy ilyen eszköz valóban szükséges lenne (és az nem csak egy problémát képes kimutatni).--
Az meg, hogy az Active 2 piacra kerülése után több mint 1 évvel kerülnek be funkciók, amik már megjelenéskor hirdetve voltak, de ezek is csak Samsung készülékkel párosítva (a vásárló tudatos megtévesztése eléggé befigyel), olyan funkciót, meg ami vásárláskor megvolt, fél évvel később letiltanak (SpO2) eléggé nevetséges és nem éppen a gyáró jó hírnevét öregbítik.
-
Mustaros
aktív tag
Kár, hogy minden funkció csak Samsung telón elérhető
[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
ez szép meg minden csak EKG jó pár készüléknél nem müködik remek szenzor probléma miatt (nekem se)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest