- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
A kapcsoló esetében is az asztal alatt (rejtett vezetékek, stb.) kellene kotorásznom, ez nem kényelmes megoldás számomra. Alakíthatóak de az autós példánál maradva ott ez kihagyhatatlan mert megváltoztak a körülmények, míg az én esetemben nem az, hisz én döntöm el, hogy hálózaton marad e a töltő vagy sem. Persze értem, tegyem olyan helyre ahol könnyedén kihúzhatom. De mi a helyzet a vezetékmentes töltővel? Húzzuk ki, de akkor mivel lesz jobb mint egy vezetékes töltő... (vagy az alapvetően rossz, hisz még töltés közben is pazarol?)
Nem mindegy milyen áron, ezért örülök annak amikor ilyen fejesztésekről van szó. Amikor megoldható a technikai oldalról, akkor szerintem ne én alkalmazkodjak a "töltőmhöz", hanem az hozzám. -
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az okostelefonos üzletág a jövőben sokkal környezetbarátabban működik majd egy több pontból álló akcióterv megvalósításának eredményeképp.
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest