- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Útlevéllel menekül mindenki a kánikula elől
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
tag
Szükséges, hogy ne legyen bűntudatom akkor, amikor kihagyom a naponta legalább egyszer de néha kétszer előforduló asztal alatti matatást a töltő adapter ki-be dugdosás miatt. Persze tölthetném máshogy-máshol is a telefonomat, de a napirutin már csak ilyen. Főleg egy olyan korban, amikor a technika van értem és nem fordítva.
-
Yopi.
csendes tag
Az emberek, akik 100ezreket adnak ki egy telefonért, elvárhatják, hogy a gyártó oldja meg, hogy ne legyen készenléti fogyasztása egy töltőnek.
Jogos. Aztán majd az alsóbb kategóriákban is megjelenik ez a megoldás, ha jó lesz.
Egyébként meg persze ki lehet húzni a konnektorból, vagy kikapcsolni a hosszabbítót, de ez a fejlődés, ha sikerül nekik megoldani, miért ne tennék? A lényeg úgyis hogy a júzernek kényelmesebb legyen
-
francz'70
senior tag
Az engedély maga a gázszerelő jelenléte a projectben...
Ne aggódj, minden rendben lesz
-
spect80
őstag
"

Aztán majd talán elhiszem, hogy ezeket is legalább annyira érdekli a környezetvédelem, mint az apple-t."
lehet félreérthető volt. az a véleményem hogy az applet sem érdekli semennyire, de a samsung majd ezek után jut csak el arra a szintre
-
Schuler888
senior tag
"

Aztán majd talán elhiszem, hogy ezeket is legalább annyira érdekli a környezetvédelem, mint az apple-t."
-
janeszgol
félisten
Mechanikus megszakító kapcsoló a töltőfejre, és 0 az áramfelvétel...
A napi rutinok meg alakíthatóak, vagy gondolod aki új autót vesz ugyanott kereste a kulcsjukat, vagy X év után is a kulcsot nyomogatja a start-stop gomb helyére??
Emellett ha a technika kiszolgál akkor már mindegy milyen áron?#5 janeszgol te és a hozzád hasonlóak vagytok a
bödönkategória a példámban... Kívülről jobban látszik, mint belülről érződik...tudom...Olyan butan allsz ehhez a kerdeshez. Remelem a routert is kapcsolgatod, mikor nem hasznalod. Meg fagyasztod sincs, csak hutod. Ha mar jatsszuk a zoldet!
Amugy vannak okos konnektorok, melyen idozithetok, iranyithatok. 2021 van mar.
-
joey04
titán
-
LosBlancosRM
őstag
Az emberek, akik 100ezreket adnak ki egy telefonért, elvárhatják, hogy a gyártó oldja meg, hogy ne legyen készenléti fogyasztása egy töltőnek.
-
Ricardo
titán
"Nem mindenre megoldás, de lehet vele maszatolni."
Persze, lehetne maszatolni. Csak ez akkor működne ha mindig én tenném töltőre a család összes kütyüjét is. de egy ilyen endszert összehangolni egy teljes családdal, akik random (amikor éppen merül) teszik fel a kütyüiket az éppen szabad töltőre, teljesen lehetetlen. Túl sok a változó.
Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, és pont az ilyenek miatt takarékosabb, ha maga a töltő nem fogyaszt szinte semmit ha éppen nem lóg rajta valamilyen kütyü. -
pusszycat
nagyúr
Okoshosszabító. Mi van beledugva? Vagy mindennek külön hosszabbítója van?
Azért kérdezem, mert ha nem használom a gépet, például éjszaka, akkor a monitor meg a gép alól kilőheti az áramot az okoshosszabbító, de oda van dugva a telefonom töltője is, azt meg éjszaka töltöm. Annak kellene a feszültség, hogy reggelre feltöltsön. Tudom dugjam máshova. De vagyunk páran a családban, van pár kütyü is, telefonok órák aktivitásmérők, és egyéb kütyük. Nem egyszerre tölt mindenki. Tévék konzolok és egyebek már nem is említve. És ez még csak a szórakoztató elektronika. Mikró kávéfőző elektromos főzőlap, és egyéb háztartási eszköz mind okos hosszabbítón legyen vagy marad a kikapcsolgatás egyenként. főleg hogy ezekezt nem feltétlenül azonos időben használod. Hangold össze mikor hol legyen, és hol ne legyen áram.3 slotos. 1 tv 1 ip camera 1 töltő. De van még 4 USB is rajta. Azok is állíthatók mikor ki mikor be, melyik nap. Vagy hanggal is kívánság szerint. Biztosan van 5-6 csatlakozóval is. Nem mindenre megoldás, de lehet vele maszatolni.
-
petymeg
addikt
Azt hittem ők is kötelezik a dolgozókat a vegán étkezésre, mint a VW.
-
ledgeri
nagyúr
A kapcsoló esetében is az asztal alatt (rejtett vezetékek, stb.) kellene kotorásznom, ez nem kényelmes megoldás számomra. Alakíthatóak de az autós példánál maradva ott ez kihagyhatatlan mert megváltoztak a körülmények, míg az én esetemben nem az, hisz én döntöm el, hogy hálózaton marad e a töltő vagy sem. Persze értem, tegyem olyan helyre ahol könnyedén kihúzhatom. De mi a helyzet a vezetékmentes töltővel? Húzzuk ki, de akkor mivel lesz jobb mint egy vezetékes töltő... (vagy az alapvetően rossz, hisz még töltés közben is pazarol?)
Nem mindegy milyen áron, ezért örülök annak amikor ilyen fejesztésekről van szó. Amikor megoldható a technikai oldalról, akkor szerintem ne én alkalmazkodjak a "töltőmhöz", hanem az hozzám.Csak ez a kérdés nem kételemes...
-
Ricardo
titán
Okoshosszabító. Mi van beledugva? Vagy mindennek külön hosszabbítója van?
Azért kérdezem, mert ha nem használom a gépet, például éjszaka, akkor a monitor meg a gép alól kilőheti az áramot az okoshosszabbító, de oda van dugva a telefonom töltője is, azt meg éjszaka töltöm. Annak kellene a feszültség, hogy reggelre feltöltsön. Tudom dugjam máshova. De vagyunk páran a családban, van pár kütyü is, telefonok órák aktivitásmérők, és egyéb kütyük. Nem egyszerre tölt mindenki. Tévék konzolok és egyebek már nem is említve. És ez még csak a szórakoztató elektronika. Mikró kávéfőző elektromos főzőlap, és egyéb háztartási eszköz mind okos hosszabbítón legyen vagy marad a kikapcsolgatás egyenként. főleg hogy ezekezt nem feltétlenül azonos időben használod. Hangold össze mikor hol legyen, és hol ne legyen áram. -
pusszycat
nagyúr
Nem kell már kutya pózban asztal alatt kúszni mászni én ezt megoldom az okos hangszórómmal és az okos hosszabbítómmal. De vicces milyen problémákba űtköztök.
-
Ricardo
titán
"Aztán majd talán elhiszem, hogy ezeket is legalább annyira érdekli a környezetvédelem, mint az apple-t."
Zöldalma? Ne viccelj már

-
xZer0kidx
senior tag
A napi rutinok meg alakíthatóak, vagy gondolod aki új autót vesz ugyanott kereste a kulcsjukat, vagy X év után is a kulcsot nyomogatja a start-stop gomb helyére??
Emellett ha a technika kiszolgál akkor már mindegy milyen áron?#5 janeszgol te és a hozzád hasonlóak vagytok a
bödönkategória a példámban... Kívülről jobban látszik, mint belülről érződik...tudom...A kapcsoló esetében is az asztal alatt (rejtett vezetékek, stb.) kellene kotorásznom, ez nem kényelmes megoldás számomra. Alakíthatóak de az autós példánál maradva ott ez kihagyhatatlan mert megváltoztak a körülmények, míg az én esetemben nem az, hisz én döntöm el, hogy hálózaton marad e a töltő vagy sem. Persze értem, tegyem olyan helyre ahol könnyedén kihúzhatom. De mi a helyzet a vezetékmentes töltővel? Húzzuk ki, de akkor mivel lesz jobb mint egy vezetékes töltő... (vagy az alapvetően rossz, hisz még töltés közben is pazarol?)
Nem mindegy milyen áron, ezért örülök annak amikor ilyen fejesztésekről van szó. Amikor megoldható a technikai oldalról, akkor szerintem ne én alkalmazkodjak a "töltőmhöz", hanem az hozzám. -
Ricardo
titán
bödönkategória a példámban... Kívülről jobban látszik, mint belülről érződik...tudom..."Mechanikus megszakító kapcsoló a töltőfejre, és 0 az áramfelvétel..."
Ha minden rejtetten van elvezetve? Asztal, szekrény kanapé mögött a hosszabbítók. Azokba van dugva minden. Minden alkalommal bemászol lekabcsolgatni, vagy elhúzod a bútorokat, és úgy kapcsolgatod le?
-
spect80
őstag
Kezdésnek a gödi akkumulátorgyár összes működési engedélyét szerezzék be, vagy a katasztrófajelző rendszer kiépítését oldják meg mielőtt akkumulátor kezdenek gyártani.
Aztán majd talán elhiszem, hogy ezeket is legalább annyira érdekli a környezetvédelem, mint az apple-t. -
ledgeri
nagyúr
Szükséges, hogy ne legyen bűntudatom akkor, amikor kihagyom a naponta legalább egyszer de néha kétszer előforduló asztal alatti matatást a töltő adapter ki-be dugdosás miatt. Persze tölthetném máshogy-máshol is a telefonomat, de a napirutin már csak ilyen. Főleg egy olyan korban, amikor a technika van értem és nem fordítva.
bödönkategória a példámban... Kívülről jobban látszik, mint belülről érződik...tudom... -
bollokcs80
Korrektor
-
janeszgol
félisten
-
Juhaszatti
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy 2025 után is lesznek-e műanyag hátlapú telefonok a műanyagmentes csomagolásban.

Persze nyilván az újrahasznosítható.Az adapter készenléti fogyasztásának csökkentése örvendetes.
-
xZer0kidx
senior tag
-
Ricardo
titán
Ez már valóban értékelhető törekvés, ami elismerést érdemel. Nem úgy mint a "Nem adunk töltőt, mert zöldek vagyunk" marketing rizsa.
-
ledgeri
nagyúr
Ajj, ez a "zéró készenléti fogyaztás" szükségessége annyira elszomorít... Hogy emberek nem értik meg, hogy "ha nem használod, húzd ki
bödön"... na mindegy..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch 2024 fekete, fekete szíjjal eladóm hibátlan
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz DDR5 +ASROCK Z890 PRO RS WIFI WHITE! Bolti ára közel 600e Ft!
- Macbook Air 13" A2337 M1 8GB/256GB (5) (2023)
- Macbook Air 13" A2337 M1 8GB/256GB (4) (2023)
- Macbook Air 13 M2 16/256 100% akku, októberig garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900K 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Raider GE78 HX i9-13950HX / RTX 4080 175W / 64 GB DDR5 RAM / 2 TB SSD
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium G.
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 4K kijelző, i7, NVIDIA T600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
.
Külön csomagolva.