Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
21, 31, 51, de hol a 41?
Igaz enyémen még most is 2.1-es van, csak nem akar jönni a 2.5 -
Wyll
őstag
S10e -re nekem február elején települt. A dizájn so-so, de pl. a fényképező alkalmazás szembetűnően lassabb, döcögősebb lett. Néha másodpercek telnek el az érintés és a reagálás között.
-
zsolez76
tag
Senkit nem zavar,hogy elxarták az AOD óráit?
-
norbi93
senior tag
válasz
Lacielvtárs #37 üzenetére
Fold-ra is tegnap jött meg
-
tixem
addikt
Hát ezaz, ez a bajom, hogy a Samsung is így gondolja. Meg kb az almán kívül mindegyik. 2,5 év, juj de öreg, le van ejtve. A prémiumsághoz szerintem nem csak a prémium ár és funkciók, hanem a prémium support és az olcsóbb készülékekkel szembeni hosszabb terméktámogatás is hozzá tartozna. Nem igazán tartom fair-nek, hogy egy 140 eurós, snapdragon 439-es dzsunka előrébb való, mint egy 1000 eurós készülék. Persze tudom a turpisságot, csak fortyogok itt egy sort, ezeknek sehol nem éri meg hosszan támogatni, főleg a legdrágábbakat, hiszen ezen a szegmensen kaszálják a legnagyobbat. Ha 2 év helyett 5 év múlva szaladok flagshipet venni, az nekik nagyon nem jó. Viszont 5 év múltán is Samsungot vennék. Így nem valószínű. Ennél még az is elegánsabb amikor egy-egy gyártó nyíltak tojik a user fejére, piacra dobáskor van rajta valami, azzal ki is múlik az eszköz, vagy maximum egy főverzió, kalap-kabát. Legalább nincs zsákbamacska, tudja az ember mire számíthat.
De nem baj, cserébe én majd más gyártónál költöm el a következő 300-400 ezer Forintom és bár rühellem az Apple féle piaci filozófiát és az egész ökoszisztémát, a kötöttségeit, mégis egyre jobban csábít a tény, hogy 2 év után nem szarnak a fejemre. Az S21-ek launch eventje pedig cseppet sem erősített meg abban, hogy a Samsung jó irányba haladna, sőt.... Visszafelé, mindenben. Árban cserébe előzték az Apple-t. -
gattolino
senior tag
válasz
7Heads Drago #33 üzenetére
Próbáltad, vagy csak review-kat nézel és elégedetlen felhasználókat olvasol?
-
gattolino
senior tag
Micsoda élvezet lehetett. Ezek a Samsung Galaxy készülékek is egy kalap szarok. Remélem eltűnnek és kitalálnak egy új szériát, ami értelmesebb ezeknél a förmedvényeknél..
-
fRooStzzZ
senior tag
Ahogy nekem a Note 20 ultrára megjött decemberbe, másnap tettem is vissza a régit..
Nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy a 2 simes résznél a hívásnál ugye egyből tudtunk a tárcsázónál választani sim1 sim2-ről hívunk, ami eltűnt..
Most maradt a hívás gomb, majd onnan egy felugró ablak és akkor lehetett választani.
SMS-nél ez az opció nem volt ott, hogy melyik számról irunk sms-t.
A másik, a legutóbbi hívásoknál a profilképek nem jelentek meg, csak a számok vagy nevek.
A képek helyett meg nyilacska..
Ahogy rányomtunk a számra, ott sem volt felajánlás melyik számról hívjuk vissza.
Ez a dolog engem nagyon zavart, mert naponta vagy 60-70 hívásom biztos van.
És a legnagyobb bajom az volt, hogy az ACR 68 hívásból egynek az első 9mp-ét rögzítette.
Ok, kuka.
Így többet frissítés nem lesz. -
ugyes
senior tag
S10e-mre ma megérkezett. Igazából még várhatott volna. A korábban említett óra változáson kívül az 5Ghz-es wifi elvesztése, majd csak jó 1 óra múlva való megtalálása és automatikus csatlakozás helyett max. kézi váltás rá, az nehezen megbocsátható. "kisebb wifi fogyasztás" hirdette a leírás, így könnyű...
A dizájn egyéni ízlés kérdése, nekem speciel többségében nem jó. -
Rodi 4.80
senior tag
Nálam Note 10+ ra még nem elérhető, ennek tudja valaki az okát?
-
AnonymusX
senior tag
Samsung böngésző 99 lap kapacitásának említése furcsa. Tudom, hogy egy ideig kevesebb volt (talán 50?) és egy ideje már megemelték, de még a Windows Phone-os korszakomban egy alsókategóriás lumián az IE 100+ fület kezelt és nem korlátozott. Nem is értem, miért van korlátozva.
-
esoember
csendes tag
Nagyjából én is hasonlót érzek, mint ami a cikkben szerepel... semmi forradalmi változás, de picit mindenhol finomabb, szebb, jobb!
PS.: S10 Lite-ra nekem karácsonyi meglepetés volt, mert 25-én frissíthettem Android 11 alapon a One UI 3.0-t -
trebrona
nagyúr
Vezetéknélküli DeX már a 2.5-ben is működött, nem most került bele.
-
válasz
MikeWazowski #19 üzenetére
Nekem is az lesz, bár én most frissítettem csak van pár olyan alkalmazásom amit ha újra telepitek mehetek ide-oda hogy tudjam újra használni.
-
válasz
MikeWazowski #12 üzenetére
Tudom néztem ,de már reggel jelezte is a telefon hogy gyorsan kapjam le
-
Samott
addikt
A cikkben nem irjak, de S10E-re is jon lefele. Ez az utolso nagy verziofrissites ezekre, vagy kapunk majd meg egy uj foverziot?
-
MikeWazowski
veterán
-
Bailey
senior tag
S10 Lite-ra is jött már december végén az európai verziókra. Érdekes, hogy előbb jött a Lite-ra, mint a sima S10-re.
-
-
7Heads Drago
veterán
Szinte az összes érv amit felhoz a tesztelő a droid mellett teljesen szubjektív kategória. Nekem pl nem jön be egyik se.
Attól hogy változik a stílus nem lesz modern.
-
-
_flamer
aktív tag
Kíváncsian várom S10-re, bízom benne, hogy ebben a hónapban tényleg megérkezik.
-
S10-re már jöhetne, bár sammobile szerint ki lett adva
-
zsolez76
tag
Az AOD-ot nagyon elszúrták a húrka vékony órákkal és a fakó színekkel.A régi szebb volt.
-
jacis
nagyúr
Nekem nagyon tetszik az új felület. Szerintem alapból nagyon jó a oneui felület, de azt kell mondanom hogy ez a mostani a legjobb.
-
Fiktivlife
tag
Talán csak annyit tennék hozzá hogy 20FE-re még decemberben megérkezett már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskészülékek többségére már elérhető az Android 11-re épülő One UI 3.0, amely nagyon okos és átgondolt funkciókat hozott a felhasználóknak.
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest