- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Egy dolgot várnék már nagyon, hogy választható legyen egy vertikális app drawer is. Csak emiatt használok 3rd party launchert, a horizontális nekem nagyon nem áll kézre.
-
Szakiii
addikt
Note 8om van ee ugy látom, eljött az idő, hogy elhagyjam a gyari romot.
-
szemy94
senior tag
Ez valóban gáz lenne, de nem teljesen így van, a Launcher külön frissül, új One UI fícsörök vannak a 2.1-ben. Amelyik nem kap 2.1-et szerintem az is fog kapni, csak újabbat, új főverzió társaságában.
Az android fejlődés valóban stagnál, de ugye van egy szint ami után egyre kevesebb újdonságot lehet pakolni, olyan android 5-ig mindig voltak nagy újdonságok, de már vagy csak csinosítanak, vagy a motorháztető alatt változtatnak.
Egyébként nagyon sok dolgot Samsungnál láttam először, amit utána építettek be a stock droid-ba is, szóval nem lehet mondani, hogy nem fejlesztene a Samsung. -
Szári
tag
Azt még értem, hogy a csúcs készülékek hamarabb kapják meg az androidos főverziót illetve havonta van biztonsági frissítés. De, hogy a saját launcherük frissítését is patika mérlegen mérik az már gáz szerintem. Tehát ha nem veszel 300+k körüli csúcs készüléker a megjelenéskor akkor már a szaros friss launcherre sem vagy jó nálluk. Elgondolkodtató számomra, ez az egész android mizéria nem beszélve arról, hogy megtorpanni látszik a fejlődés a droidnál az elmúlt pár évben.
-
válasz
Rinocerosz #24 üzenetére
Én úgy gondolom talán azért kell, hogy pár weboldal, amit amúgy sem kellene látogatni (de mondd ezt a nagypapának, pl. aki fiatal néniket nézeget a neten, aztán ha bekap valami káros dolgot, gyorsan ráfogja, hogy az unokája nyomkodta a mobilt), kevesebb eséllyel szórja tele a telefonod. Aztán lehet tévedek.
-
Rinocerosz
őstag
Miért fontos a biztonsági frissítés? Azt se tudjuk mi változik ha egyáltalán változik valami. A filmekben látott távolról feltörik a telefonod és hasonlókról én még nem hallottam.
Ellenben android 6 óta kaptunk egy olyan felületet (one ui) ami nem szaggat mint az android 6 tette régen, sokkal gördülékenyebb és használhatóbb. Elég sok minden bekerült a rendszerbe is pl: új gesztus vezérlés, win összekapcsolás, DeX, Biztonsági mappa...stb.
Arról már nem is beszélek, hogy a piacon ez az egyetlen felület ami nem úgy néz ki mint az IOS.
+ szerintem a motorháztető alatt is vannak dolgok. Gondolom aktualizálják a programot a trendeknek megfelelően.Inkább a samsung is azon az elven van, hogy ha nem tudunk egy újabb funkcióról akkor az nem is kellhet :)
-
válasz
Rinocerosz #17 üzenetére
Személy szerint semmi érdemi, mindennapi használatot lényegesen érintő változást nem látok android 6 óta. Ezért az én véleményem az, hogy a 2 új főverzió bőségesen elég (akár egy is), a minél tovább tartó biztonsági frissítés a lényeg (S szérián jelen állás szerint 4 év...).
-
_flamer
aktív tag
Kíváncsian várom a frissítést S10 tulajként
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
#95462144 #19 üzenetére
A50-en szerencsére inkább többe mint kevésbé jól sikerült az új rendszer. Most az hogy nem kapunk meg egy 2.1-et, szerintem nem akkora érvágás.
Mondjuk talán 3 év szoftveres támogatás beleférhetne, főleg egy Samsungtól, de örüljünk a kettőnek is.
Sajat tapasztalatok alapján két évente úgyis cserél az ember. iPhone más téma, ezért nem is írom. -
Damage401
senior tag
Tisztelt Mobilarena!
Köszönjük az infot.
-
törölt tag
-
Rinocerosz
őstag
Sajnos ez nem is igen fog változni... a csúcs kategóriában is csak 2 főverzió frissítés van, most ez a 2.1 oké, szép gesztus, de ettől még nem 3 főverzió... nyilván vannak akik azt mondják elég a biztonsági frissítés mert minek egyáltalán bármit is fejleszteni. Jó úgy ahogy van
.
Szóval a Samsung minek erőltesse meg magát. -
trapi80
tag
A50, A70? Tavalyi készülékek, ráadásul indulóban nem volt egyik sem olcsó!
Nem ertem a Samsungot....... -
whatwhatwhat
aktív tag
Meglepődtem, hogy S9-re is kiadják. Egyre jobb tendenciát mutatnak a frissítéseik. Remélem haladnak tovább ezen az úton.
-
Rinocerosz
őstag
Na egye fene, ha már így bele lendültek samuéknál akkor elfogadjuk s9-re a one ui 3.0-t is.
-
ESP23
senior tag
Az S10+ -om már egy hónapja megkapta ezt a frissítést.
-
pusszycat
nagyúr
S9+ tulajként még épp becsúsztam a listába, úgy látszik mákom van.
-
vamosip
tag
A71? Ha már az A51 megkapja
-
samu74
addikt
válasz
csorbajeno #2 üzenetére
Jó lenne ez a hozzáállás a samsungtól , hogy 2-3 éves telefonokra is ezután adnak ilyen plusz ficsöröket.
-
csorbajeno
veterán
S9 tulajként én üdvözlöm a hírt
-
JoseGee
tag
Ezekre a telókra mintha már meglenne a 2.1. Nekem a Note 10-re április elején jött ki a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest