Új hozzászólás Aktív témák
-
Set-Comment™
senior tag
Azért nem vesznek az emberek melóra tabletet, mert egy sem alkalmas rá, kivéve az x86-ot.
Tök jó hogy mindennemű tapasztalat nélkül nyilatkozol a passzív x86-is eszközök használhatóságáról, üzemidejéről. Igényesebb feladarokra ott a citrix és tsai, ill a rendes asztali pc. 10"-en nem fogsz tartósan dolgozni (még úgy sem, hogy téveszméd ellenére egy win8as atomos tábla sem fullhd), de apróbb dolgokra messze használhatóbb, mint egy arm-es csoda.
Ki kéne próbálnod egy ilyen eszközt, utána megmondhatod a frankót.
@enginev3.0 = én erre cseréltem egy ipad 4-et és nem bántam meg egyáltalán
http://www.asus.com/hu/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab_Smart/
-
=WiNTeR=
senior tag
Az új Atom már IRIS-t fog tartalmazni, nem PowerVR SGX-et elvileg, szóval a drivertámogatottság jobb lesz valamivel.
(#9) dreamdancer: A Windows 8 gyakorlatilag felzabálja az atomotot. Volt "szerencsém" kipróbálni egy Z2760-as Atom "meghajtású" Ativ 500-ast, és mit ne mondjak, nem volt valami sebességbajnok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged