- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mrmegtette #14571 üzenetére
Vízszintesen csinálj vele egy nyolcast.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
tortaur2006 #14484 üzenetére
Mint írtam, nincs memóriakártya!
Minden telefon 2 GB memóriával rendelkezik, de ebből kb. 500 MB érhető el, a többi a rendszeré!
Mindenképp javasolt memóriakártya beszerzése! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
tortaur2006 #14475 üzenetére
Telefon, töltő, kábel. A szokásos.
Továbbá:
a böngésző "internet" helyett "webnwalk" névre hallgat,
kezdőoldalnak a webnwalk.hu van beállítva (módosítható),
ki-be kapcsoláskor t-mobile animáció van,
játékok nincsenek rajta (Asphalt5 sem),
memkártyát nem adnak hozzá. -
leslieke
Jómunkásember
Semmi pedofília vagy türelmetlenség?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
#04441088 #14354 üzenetére
Indítsd el a Route66-ot, várj, míg a szürke parabola ikon zöldre nem vált, utána jók lesznek az aktuális helyzetnél is értékek.
Az, hogy a Helymeghatározást bekapcsoltad kevés. A telefon nem eres állandóan pozíciót, csak akkor, ha egy program erre "kéri". Szabadban próbálkozz, türelmesen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #14252 üzenetére
Valóban, ezt igazán megoldhatták volna már rendesen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #14249 üzenetére
Mázli.
-
leslieke
Jómunkásember
Ha zenehallgatás közben új ébresztés akarok beállítani vagy módosítani egy régit, akkor leáll a zene, ha kilépek folytatódik.
Bug, feature vagy ez így normális? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Varszegig #14136 üzenetére
Összefoglaló azokról a kérdésekről-válaszokról, amit százszor megkérdeztek már. Pl.:
- hogy lehet bezárni egy alkalmazást?
- widget telepítése, törlése, stb.
- kezdőképernyő hozzáadása, eltávolítása,
- Route66 kérdésköre,
- milyen kártyát vegyek,
- mi a különbség a gyári és a t-s/vodás/pannon()telenor/ stb. között,
- ékezetes, nem ékezetes karakter,
- internet/sms/mms beállítások,
- gmail/hotmail/egyéb beállítások,
- edge (E betű), gprs/stb ikonok eltávolátása,
- mikor és miért nem ébreszt kikapcsolva,
- fw frissítés lehetőségei,
- Képernyőkép (screenshot) készítése,
- Alkalmazás, wigdet eltávolítása,
- Programok telepítése memóriakártyára,,
- Java telepítése,
stb. stb... -
leslieke
Jómunkásember
30 napig ingyenes a navi, utána 2010. december 31.-ig tudsz örök élet navit venni.
Térkép leszedése:
Töltsd le innen a Route 66-ot: [link]
Ha fent van a program, akkor a programon keresztül csináld meg a regisztrációt. Csatlakoztasd a telefont háttértár módban. Elindul az R66, bejelentkezel, majd a Üzlet\Route66 Store alatt a Térképek menüből szépen sorban leszeded ami kell. Hangoknál van 2 magyar navigációs hang.
Magyar térkép leszedése: Autóstérképek\Európa\Magyarország -> jobb lent -> ingyen beszerez- > bal lent - Véglegesít -> Következő -> és már tölti és másolja is
Ezeket mind ingyenesen beszerezheted, de írja is, mert az értékük 0 lesz.
Örök élet navi innen szerezhető be: [link]
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
erdoke #14078 üzenetére
Ezért írtam itt, hogy kártyafüggetlenhez jön frissítés. Az is igaz, hogy a Samsung aktiválja a lehetőséget ehhez. De, azt nem hiszem, hogy Samsung is csinálja meg a T-s módosításokat.Tehát szerintem ők megírják a független telefonra való szoftvert, aztán odaadják a T-nek, ők meg nem foglalkoznak vele.
Azt nem írtam, hogy menj a T-hez reklamálni! Ahogy azt se, hogy buheráld a telefonod. Igazából nekem nyolc, hogy mit csinálsz a telefonnal.
-
leslieke
Jómunkásember
Én hiszek is neki, nálam is csinált már hülyeséget a kies. hol lehet frissíteni, hol már a legfrissebb van, hol meg le van tiltva.
Ez utóbbit ráadásul én írtam be, mert a Samu központban mondták, hogy a sok hibás frissítés miatt letiltották.AS: jó tudni, hogy ezen a téren is lesz@rnak egy egész országot.
-
leslieke
Jómunkásember
Nem kell semmit tákolni. Legalábbis a kártyafüggetlen telefonnál. Nekem is felajánlotta már a Kies a frissítést, csak nem csináltam meg, mivel nem érzem szükségét a számomra nem túl sok változás miatt.
Szerk:
Most nem fogok kreálni print screen. A Kies meg a linuxot nem szereti. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
erdoke #14020 üzenetére
Jó hosszú lett! Mint személyes, egyéni vélemény rendben van. Nem vagyunk egyformák, így mindenkinek más és más az igénye és ezáltal az elvárása is a telefonnal szemben.
A böngésző kérdésben egyet is értek veled, lehetne jobb. Bár én ritkán használom, akkor meg elviselhető.
Nem kell semmit se konvertálgatni, mennek a filmek anélkül is. Persze egy-két hiba itt is becsúszik. Karma panaszkodott is emiatt eleget.(bocsi).
1 dologban tévedsz, van Kiesen keresztül elérhető frissítés!
Wave-hez jön a frissítés, az új készülékek már eleve az 1.1-el jönnek ki. A Samu meg nem engedheti meg magának, hogy 2,4 millió Wave usert, egy kezdő rendszerrel beleültet a kakiba.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #14031 üzenetére
Mindkettőt nézd meg (letöltött és törölt is). lehet a frissítés egy letörölt apps-re jött ki. Kicsit hülyén csinálták meg.
Helyesbítek: nem is kicsit hülyén. Ezt mindenképp javítaniuk kell.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #14010 üzenetére
Volt. Nézd végig a listát.. az egyiknél a lekérés helyett ott lesz a frissítés.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
romoka123 #13953 üzenetére
Mivel a kies kiszámíthatatlan sz@r, arra nincs garancia, hogy sikeres lesz a frissítés, de ha azzal próbálkozol és elszáll, akkor a szervizben egy szó nélkül gariban meg kell csinálják. Bár, ha jól emlékszem, valaki itt épp azt írta, hogy a szervizesek is multiloaderrel tolják rá az fw-t, de azt ők csinálják, nekik szabad.
-
leslieke
Jómunkásember
Most komolyan? Meddig fogtok még azon rúgozni, hogy ez üzleti-nem üzleti, okos-nemokos, ilyen meg olyan telefon?
Akinek nem tetszik adja/cserélje el, aztán lesz neki olyan telefonja, ami megfelel neki.
Unalmas már egy kicsit ez a "vitatkozás".És bocs, akinek a lelkivilágába gázoltam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #13933 üzenetére
Ugyanaz az FW-nk van, az elején nekem se akart találni pozíciót, de megjavult. Nálam csak a Helymeghatározás eng. van bekapcsolva, a speciális segítők nincsenek.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor #13927 üzenetére
Ha nincs semmi olyan a mostanival, amivel bajod lenne, akkor szerintem nem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
s4hu|SyD^ #13845 üzenetére
Miért kéne ingyenesen mindennek benne lennie, vagy ha nincs benne akkor meg legyen letölthető, de az is ingyen?
Karma felvetése viszont jogos, hogy a fizetős rész miért nem elérhető nálunk. Mert akkor legalább megvan a választás lehetősége, hogy megveszed vagy sem.. most marad az, hogy nézegethetjük, mi kellene, mit venne meg az ember, ha lehetne.Mutass egy olyan telefont, amit úgy dobtak piacra, hogy tökéletes hw-sw combó volt rögtön?
Nincs és nem is lesz ilyen.
-
leslieke
Jómunkásember
Csakhogy egy kis dicséret is érje a telefont, a Badát és a Samsungot. Ma megszakadt egy program telepítése, amit wi-fin keresztül szedtem. Az ikon szépen "hullámzott" tovább, és alatt a letöltés/telepítés felirat helyett jött a szüneteltetve. Amikor visszajött a wi-fi ráböktem az ikonra, kiírta sorban, hogy várakozás...letöltés..telepítés!
Azért ez nem rossz, hogy képes megjegyezni és folytatni a letöltést. Olyan volt, mint a torrentezés.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Varszegig #13793 üzenetére
Igen,tudom, hogy JH3-ban már jó, de neki JF2 van, abban még bug.
Mondjuk nem nagyon kell az apps frissítések miatt aggódni. nem jönnek olyan sűrűn. Eddig 2-3szor találkoztam ilyennel.
NFS-ből is két verzió létezik: akik az elején szedték le, azok verziója 1.0.2, amit később frissítettek 1.0.4-re, most ez utóbbi érhető el. De 1.0.2-ről 1.0.-re nem lehet frissíteni, nem ajánlja fel.
-
leslieke
Jómunkásember
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest