- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
consono #46218 üzenetére
Akkor mit szóljak én mikor megjött párom minije! Az egyedüli hátránya, hogy kisebb a kijelzője, de minden másban ott leheg a Wave nyakán. A legfrissebb droidot meg ne is említsem, mert az már nekem is elfogadható. Tudom másfél év hátrányban van a Wave az új minivel szemben. Nagyon remélem, hogy ha már ennyit kell várnunk a 2.0-ra, megcsinálják úgy, hogy újra ütőképes lesz a konkurenciával szemben valamilyen szinten a bada.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #46089 üzenetére
JL2-vel nem volt ilyen gondom. Ha sok alkalmazást indítok egymás után, jó előfordulhat hogy beragad valami, és elkopik a memória. De úgy hogy 1-2 naponta újraindítom, nézem bada SI-vel mennyi a rendelkezésre álló memória, minden oké, elindítok egy játékot, 10 perc játék után kidob, kevés a rendelkezésre álló erőforrás felirattal. Ránézek SI-vel, minden rendben. JL2 alatt, ha nem mentek frissülő widgetek, akár egy hétig is elment restart nélkül, pedig többet nyúztam mint most. Rejtély a köbön.
-
szimike79
őstag
+1 a fehér telefonnak női szemszögből. Párom is azokat szereti. Bár az új minije fekete, mert fehérben nem volt. Viszont ezt nagyon megszerette mert kicsi, de nagyon könnyen kezelhető, szép a kijelzője, jól érzékeli az érintést. A Wave már nagy neki.
-
szimike79
őstag
válasz
doctorur #45657 üzenetére
Nem volt mostanában szükségem navira, így nem próbáltam. De így legalább van jó hír is a KF3 kapcsán, még ha nálam mostanában sajnos a negatívumok kerültek sajna előtérbe. Mivel elég soká lesz még 2.0-a, lehet felrakom a KF3-at. Ha jól láttam már van full firm. Vagy JL2 és utána Kies-sel a KF3.
-
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45632 üzenetére
Az még hagyjál, hogy a böngésző rakoncátlankodik, de nekem a telefon is. Ma kétszer lefagyott úgy, hogy csak a bekapcs gomb hosszan nyomásával tudtam életre kelteni. És néha csak úgy magától elkezd adatot forgalmazni 3G-n, pedig semmilyen frissülő Widget, alkalmazás nem fut.Ha így folytatja, érdemese lesz felraknom egy 2.0-ás bétát, azok is fagyogatnak, akkor már oly édes mindegy, mi van fenn.
(#45638) leslieke: Aztán jöhet a november, majd a Mikulás, az hoz nekem géppuskát, amivel lelőhetem a Samsungos angyalkát, mert nem hozott 2.0-át.
-
szimike79
őstag
Az még hozzá tartozik, hogy sajna a pénznek most máshol is akad helye. Ha telefont veszek, akkor inkább a komolyabb fele kacsingatok, az pedig nem olcsó mutatvány. Lehet hogy sokaknak 60 ezres tételtől felfelé még nem számít komoly összegnek egy telefon, de nekem most sajnos igen.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #45419 üzenetére
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik LG mobillal lehet összeegyeztetni?
-
szimike79
őstag
Én elolvastam, pont az a gond hogy registry patch-al frissítetted a telót. Csak hogy az elméletileg az még mindig TMH, valószínű hogy az kavar be, de ne legyen igazam. Még multis frissités után is kell egy preconfig XEH-ra, hogy utána függetlennek lássa a Kies, és később lehesen vele gond nélkül frissíteni. Kies-sel akkor lehetne gond nélkül frissíteni, ha a T adott volna ki hivatalos T-s frissítést. De ilyen nem létezik. Ezért nem tud senki segíteni. Marad a multi, és az adatvesztés. Én is T-s vagyok nekem is multis frissítés lett belőle, úgy mint ABal kollegának, pár hsz-szel ezelött írta, hogy frissített.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #45384 üzenetére
A fizikai gombok eltünése sem örvendetes dolog, sajnos egyre több készüléknél ez lesz a trend. De ha a fejlődés van szem elött akkor megérdemelt volna egy SA+-os kijelzőt is ha már egyszer felső kategória.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45365 üzenetére
Az a legkomolyabb gondom nekem is a telefonnal, igaz élőben kellene látni ahhoz hogy komolyabb véleményt mondjak róla. De kellett volna az a Samoled+.
Én a kétmagos prociért nem ejtek könnyeket, ha amúgy sem használja ki a rendszer, valamint anélkül is elég gyors.
Viszont azt még mindig nem tudjuk mennyi rendszermemória lesz benne? -
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #45360 üzenetére
Az mondjuk kivágná a biztosítékot már nálam is, pedig türelmes típus vagyok. Viszont ahogy a videókat elnézem, már igencsak közel lehet a végleges változathoz. Tetszik az új firm, de a telefon is kezd megtetszeni. Kinézetre szerintem eltalálták a Bada vonalat, és az alu ház külön jó. Mindegyik videóban dicsérik az összeszerelési minőséget, ebből a szempontból hozza a Wave érzetet.
-
szimike79
őstag
válasz
unrealnoise #45262 üzenetére
WP7-es mobiloknak ha jól tudom van minimum hardver megkötése, ami kb az SE-kel egyenértékű. Viszont a Ray-nek jobb a kijelző felbontása. Én biztos a Ray-t választanám, ha fontos hogy ne legyen túl nagy. Mellette szól még a letölthető progik mennyisége is. Szerintem az új SE-k jók lettek, szépek, minőségi összeszereléssel. Ha a hardver lenne a lényeg, természetesen SGSII, de ahogy írtad neked az túl nagy. Nokiát szerintem ne vegyél, de ez saját vélemény. Én mindenképpen a Ray-t javasolom, próbáld ki valahol, szerintem nem fogsz csalódni.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #45229 üzenetére
Azt tőlem nem olvastad, hogy jónak is tartom ezt a megoldást, sőt! Olvass vissza egy kicsit és meglátod a véleményem!
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
consono #45197 üzenetére
A Bravia display csak a fényképeknél és a videóknál operál. Nekem az új mini kijelzője kellemes csalódás, attól függetlenül hogy felbontás terén jóval a Wave alatt van. Jó a betekintési szög, kontrasztos a kép. A Wave-t azért nem éri el, de az X8-hoz képest kategóriákkal jobb.
-
szimike79
őstag
Átböngésztem a GSM Aréna tesztjét, ott is vegyesek az érzelmek. Bár nem a végleges 2.0-val fut a telón, ez a videókon meg is látszik, néha akad rendesen, ezért még várat magára a végeredmény.
Újabb fekete pont, nincs fizikai gomb a fényképezéshez!
Még a végén csalódás lesz összességében ez a telefon, és mehetek SE-ékhez keresgélni.
De az már szinte most biztos, hogy nem ez lesz a Wave-m utódja. -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #45162 üzenetére
Csak azért gondolom hogy felcsúsztatható, mert nem csak a hátlap mozdul, hanem a telefon teteje és fent az eleje is. Ezt így simán levenni elég nehézkes lenne. Gondolom azért oldották meg így mert a kijelző környéke elég keskeny lett, annak növekedése ellenére próbálták nem túl szélesre csinálni a telót. Valamint 9,9 mm-rel igencsak vékony lett, ezért ez az egybe hátlap. Biztos hogy stabil lesz és nem lesz gond az összeszerelés minőségével.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #45160 üzenetére
Nem kötekedni akarok.
Ez a megoldás viszont tetszik. Végre egy kis különlegesség.
A Samoled+ kijelzőn viszont még mindig morgok! Ha az meglenne számomra elfogadhatóbb lenne az összkép. Kíváncsi leszek, hogy mit mutat majd 4 colon a sima Samoled? Sima SGS-ben sokan nem szeretik. -
szimike79
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #45148 üzenetére
Ha tényleg így alakul, az eléggé szánalmas termékpolitikára vall. Nem akarom az iPhone-t éltetni, de követendő példa lenne, hogy az új firmek a régi készülékeken is futnak. Nagyban segítené egy relatíve fiatal rendszer népszerűsítését. Tudom új készülék megvásárlása = gyártónak bevétel, de kérdéses hogy egy többszereplős piacon, ahol a többi rendszer támogatottsága jóval komolyabb, életképesek maradhatnak-e.
-
szimike79
őstag
WaveIII.
Vegyesek az érzelmeim, de nagyon. Felesleges volt a nagy titkolózás az új Wave körül. Nincs semmilyen eget verő újdonság a telóban. Annak örülök, hogy nem a Galaxy dizájnt vették át, de azért jobban megerőltethették volna magukat a tervezők. Végül is tetszik az új jövevény. Ezen kívül plusz pont jár hogy megtartották az alu házat, és a kijelző méretnövekedése minimális fizikai pluszt hozott magával, szerintem még az elviselhető kategória lett a telefon mérete. +Dicséretes a 9,9 mm vastagság.
Hardveresen megint felemás a történet. A proci elmegy, nem szükségszerű a két mag, de nem lett volna rossz. Két homályos folt van azért még, a grafikus gyorsító, és a memória méret, és ez alatt nem a 3 giga tárhelyre gondolok. Azt mem. karival úgyis mindenki kedvére bővítheti.
Ami viszont csalódás az a kijelző miért nem Super Amoled+?Ez lehetett volna az egyik fő indok amiért esetleg cserére adtam volna a fejem.
A kamera határeset, ha hozza a WaveI minőségét, akkor elfogadható, de nem értem, hogy egy felső kategóriás készülék a badában miért nem tud lépést tartani kamera terén mondjuk az SGSII-vel?
Az aksi 1500 mAh-val valószínű a vicc kategória lesz, ha nagyon gyorsan futunk vele, akkor sem érjük majd utol a WaveI-II-t üzemidőben.
Összességében nem vagyok elragadtatva, nagyobb durranásra számítottam. Végül is akkor derül ki minden, ha megjönnek az első készülékek, és meglesz az összkép. Valamint még egy fontos tényező lesz az ára. Ha az SGS Pulsz környékén alakul, akkor talán életképes lehet, de ha inkább az SGSII felé veszi az irányt árban, marad a futottak még kategória. -
szimike79
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #44987 üzenetére
Az még semmi, a legtöbb ember azzal sincs tisztában, hogy a készülékén egyáltalán milyen op. rendszer van. Vagy egyáltalán vásárlásnál milyen lehetőségei vannak. Igencsak vékony réteget képviselünk mi akik itt vagyunk a fórumon, és van valamilyen szintű elképzelésünk a dolgokról. Ismerettségemben kb. 98%-nak lövése sincs a témához.
bokrosolajos: Majd ha fent lesz a 2.0-a megmondom hogy jobb lett-e, vagy csak más.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #44980 üzenetére
Majd villogjon karácsonykor a karácsonyfaégő, ha megjön a 2.0-a, nem azért fogom felrakni hogy villogjak vele! Használni akarom, főleg ha jobb lesz tőle a telefonom!
Szerintem menedzserként is szép pályát futnál be a pop szakmában ilyen csapattal.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #44970 üzenetére
Jön amikor jön, sajnos sok mindent úgy sem tehetünk ez ügyben. És ez a 2.0-ra szintúgy igaz. Én inkább amellett voksolok, hogy érkezzen később mint ideje korán tele hibával, bug-gal. És legyen jól használható, gyors, maximum morgok, mérges leszek egy kicsit. De inkább legyek a késés miatt morcos, mint amiatt, hogy valamilyen funkció, ami számomra fontos, nem működik rendesen.
Bár azt elismerem, hogy a Samus csapathoz képest a lótetű seggbe dugott lábakkal is telivér versenymén. -
szimike79
őstag
Nekem is sikerült elindítani, sokadszorra, de azért bosszantó a dolog. Régen játszottam vele pc-n, azért is szedtem le, a fíling megmaradt. Az összetettebb játékok az érintőkijelző elterjedésével új értelmet nyertek ezeken a telókon. Szívesen látnék régi klasszikusokat újra, most hogy nem annyira behatárolt az irányítás a numerikus billentyűzet végett. Nem tudom hogy a nagyobb játékkészítők mennyire látnak benne potenciált.
-
szimike79
őstag
Szeintem meg jogos a felháborodásod. Azt viszont nem értem, hogy ha ilyen "jó a szűrő rendszerük", akkor egy 1400 ft-ért letölthető játékkal hogy fordulhat elő ugyan ez? Leszedtem a Worms-t, és indításnál kapásból dob vissza a kezdő képernyőre. Még jó hogy a kuponos akcióval jutottam hozzá. Igencsak morcos lennék ha pénzért vettem volna meg. Bár lehet hogy ez a sz...kodás a nagyokra nem vonatkozik, mint a Gameloft.
Arra azért kíváncsi lennék hogy hány progi sínylődik ilyen sanyarú formában a tesztelők karmai között? -
szimike79
őstag
válasz
Gabocca #44870 üzenetére
Nem tettem fel a bétát, de volt már téma a fórumon.
-Tördelés van a 2.0 böngészőjében, és jól működik.
-Hogy lesz-e további támogatás? Ki tudja? Azt itt senki nem fogja tudni megmondani neked, még lehet hogy a Samusok sem tudják, de a 2.0-át megkapjuk az biztos. A továbbiak szerintem nagyban függenek majd a hardverigényektől, kérdéses hogy a Wave -k megfelelőek lesznek-e hozzá.
-3 mp késés passz. Akkor már consono jóvoltából erre is tudod a választ. -
szimike79
őstag
Még mindig nem érted, na mindegy! A lényeg: nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. Ha valamit leszedhetek ingyen, mert reklámot raktak bele, akkor valahogy elviselem a reklámokat.
Ha számomra elfogadható árat szabnak meg egy játékért, és késztetést érzek a kipróbálására, természetesen megveszem, vagy kivárom amíg akciós lesz.
De ettől függetlenül akkor is csömöröm van a reklámoktól, és főleg ettől a mennyiségtől, amit mostanában ránk zúdítanak több csatornán keresztül is. -
szimike79
őstag
Csináltam egy próbát, bár csak a sima Xperia Minit tudtam kipróbálni, mivel a Mini Pro nem áll rendelkezésemre. A Wave-n a gyári hangrögzítőt használtam, a Minin nem találtam, ezért leszedtem a marketről az első kezem ügyébe akadót. A Mini AMR-ben rögzített, de érdekes, mert a Total Commander 3GP-nek írta, a Nero ShowTime pedig AMR-nek.
A Wave felvétele nagyságrendekkel jobb. Ebben most a Wave-nél a pont, bár nem tudom hogy a Mini-n más progival milyen minőséget produkált volna. -
szimike79
őstag
Ezek szerint nem igazán értetted meg a hsz.-m lényegét. Azért írtam hogy a szükséges rossz, mert ez ad arra lehetőséget, hogy ingyenesen letölthessünk játékot, alkalmazást, amiért egyébként fizetni kellene. Majd meglátjuk hogy mennyire fog ez bejönni úgy a badánál, mint a droidnál. Azért a bada felhasználó tábor nagyságrendekkel kisebb mint a droidos, így ki tudja, hogy a reklámozni akaró cégek mekkora potenciált látnak ebben a lehetőségben. Azt sem tartom kizártnak, hogy fizetni is kell majd a letöltött cuccért, és ráadásul még egy rakás reklámot is a képedbe tolnak vele együtt. Talán ez a harmadik variáció.
Viszont: Nekem személy szerint csömöröm van a sok reklámtól, ami még a csapból is folyik! Már tv-t nézni sincs kedvem, mert 10-15 percenként reklámot kell bámulnom, amire nagyon nem vagyok kíváncsi.
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #44835 üzenetére
2.0-ból még csak béták elérhetők, szetintem várd meg a véglegest és azt rakd fel, mert ezekben van még javítani való bőven.
KF3-as 1.2-vel szetintem nem érdemes vesződni, mert nem hozott semmilyen érdemi változást. -
szimike79
őstag
válasz
boszitom #44819 üzenetére
Ez így leírva nagyon jól hangzik, de meglátjuk, hogy miként alakul a 2.0-a. Remélem a Samu összekapja magát, és kapunk egy jó rendszert, ami kinövi az 1.2 gyerekbetegségeit. Ha nem akkor jöhet bokrosolajos kollega és temethet!
Na a reklámok, azok úgy hiányoznak, mint hátamra egy púp! Tudom hogy droidon sok játék ennek köszönheti az ingyenes mivoltát, azaz felfogatjuk a szükséges rossznak is, de nekem akkor sem hiányoznak.
-
szimike79
őstag
válasz
DeathAdder #44748 üzenetére
Ha hálozatfüggő a mobilod, akkor sajnos csak multival lehet frissíteni. Rakj fel egy JL2-es 1.2-t , a hozzá tartozó magyar nyelvi CSC-vel, aztán csinálj egy preconfigot XEH-ra. Onnantól kezdve függetlennek látja majd a Kies a telefont, és ha van újabb firm akkor felajánlja a frissítést. 2.0-ás bétát nem javasolom, mert ezek teszt firmek, bugosak. 2.0-val inkább várd meg a végleges verzió kiadását. Szeptember elsejével valószínü hogy többet fogunk tudni a megjelenésével kapcsolatban.
Más: App store, új progi: Zuma. Csak azt tudnám hogy miért kínai nyelven?? Az angollal még megbirkózom, de a kínai már magas nekem.
-
szimike79
őstag
Valaki segítsen! Miért nem mennek a Samsung apps-ba beágyazott bemutató videók Wifi-n keresztül? Ugyan ez a gondom az UNPACKED progival is. 3G-n viszont beolvassa és lejátsza őket!
-
szimike79
őstag
válasz
consono #44719 üzenetére
Szerintem nem ússzák meg ennyivel! (sajnos) A fő gond szerintem a Galaxy-k sikere, és térnyerése az almával szemben. Az SGSII sok ügyfelet szipkázhatott el. Abban sem vagyok biztos hogy ott van az Apple tarsolyában a megfelelő válaszlépés, ami überelni tudja az SGSII-t. Valamint próbál komoly ellenfél nélküli piacot csinálni az olcsó iPhone-nak, ehhez ki kell ütni a többi Galaxy-t. Remélem kevés sikerrel.
-
szimike79
őstag
Nincs mit, nekem is az volt, mert már kezdtem azt hinni hogy nem lesz WaveIII. Most viszont furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy milyen lesz, és a pontos specifikációk is érdekelnének, mert az eddigi infók eléggé hiányosak, és az sem biztos hogy ténylegesek. Szeretnék látni valami hasonló nagy dobást mint a Wave a maga idejében. Ha tényleg kitiltják a Galaxy-kat Európából, (ami szerintem nagy veszteség lenne nem csak a Samunak, de nekünk is) akkor elégé neki kell hogy feküdjenek a Badának, hogy valahogy pótolják a kiesést.
-
szimike79
őstag
Kicsit fellélegezhetünk!
Már biztos hogy jön a WaveIII! -
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #44627 üzenetére
Én a helyedben nem tenném! Egy rakás .....! Szerintem, bár ez egyéni vélemény. Viszont az új mini az odab.sz egy kegyetlent! 2.3.3-as droid hasít rajta, nem akad semmi. Sajnos be kell ismernem, a böngészője messze jobb mint a mienk, szépen viszi a beépített flash tartalmakat! A kijelzője is korekt lett, nem éri el a Wave szintjét, de jó. Nagyon remélem hogy a 2.0-át jól megcsinálják, mert különben engedek a csábításnak, és lesz belőle egy SE Play, Ray, vagy esetleg Arc!
-
szimike79
őstag
A Ray, az is tetszik, bár az igazságot megvallva az új Xperia család minden tagja tetszik. De most igazából az új minit a kezembe véve azt mondtam hűha, főleg az X8 után! Egy Arc-ot szívesen kipróbálnák (na jó, egy Ray-t is).
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #44594 üzenetére
Egyelőre nekem is a bada a befutó, de ma megjött páromnak az új SE Xperia mini. Na ez már korrekt kis teló! Összeszerelési minőségben közel van a Wave-hez, még ha anyaghasználatban nem is, de az is kellemes. De a régi X8-ra köröket ver mindenben, az biztos. De nekem a droid még mindig agyon bonyolítottnak tűnik a badához képest.
Viszont nagy a kísértés a zöld oldalról. -
szimike79
őstag
Sajna a Wave-ek mindig is gondban voltak a számokkal mem. kari terén. A régi kártyám is csak 1.7 gigásnak írta, a mostanit meg 8 helyett 7-nek. Tudom hogy valamennyi helyet fenntart a rendszer a karbantartáshoz, de sokalom az 1 gigát amennyivel kevesebbet ír az össz memóriára.
-
szimike79
őstag
Leszedtem a Bada tube-ot kiváncsiság képpen ha már ingyenes. Ez kb. egy kalap ..... Lassú mint a nyavaja, sok videót le sem játszik, pedig a gyári Youtube simán viszi őket!
És ezért képesek pénzt kérni?!?Ja és nekem a fektetett nézet sem akart összejönni benne!
-
szimike79
őstag
válasz
Endruboy007 #44282 üzenetére
A telefon memóriáját ürítsd ki. Telepítésnél ideglenesen használja, ezért érdemes mindent a mem karira telepíteni.
-
szimike79
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #44166 üzenetére
Ha 3 új badás készüléket jelentenek be, az 100%-ig biztos hogy badás lesz.
Én a WaveIII-ra tenném a voksom. Anno az SGSII-nél is ilyen titkolózás volt.
A Samus srácoknak nagyon rá kell gyúrni a 2.0-ra, hogy szeptember elsejére kész legyen. Bár a mostani béta augusztus 8-adikai. -
szimike79
őstag
Azt hiszem szeptember elsejével okosabbak leszünk! Valami jön, és szerintem ti is sejtitek mi lesz az!
Bár addig biztos lesz egy két fotó róla!
Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest