- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
mixi10
tag
Még csak annyit, hogy a T- mobiltól kaptam egy beállítási leírást pdf-be , ami az alábbiakat tartalmazza:web’n’walk és WAP beállítások, MMS beállítás, készülék beállítás. Akinek szüksége van rá szívesen elküldöm e-mail-ba.
-
mixi10
tag
Szerintem nincs változás, legalább is az Ndrive weblapon.
Available maps:
* NDrive Portugal (1)
* NDrive Spain (2)(1) Available for free on selected devices authorized by Samsung Portugal.
(2) Available for free until August 15, 2010. Campaign valid for Samsung Wave devices bought in spanish territory and authorized by Samsung Spain. Reactivation required after 30 days of use. -
mixi10
tag
-
mixi10
tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam az FM rádiót, minden állomás monóban jön. A fülest számítógépen kipróbáltam sztereó, működik. Mi lehet a probléma? Más is tapasztalt ilyet, T-mobilban vásárolt készülék.
Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest