- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
sittes79
addikt
Csákány,
Tegnap néztem feliratos(srt) filmet és az ékezetes betűk helyén kínai betűk voltak.
Na ez mitől lehet?
-
sittes79
addikt
válasz
leslieke #19033 üzenetére
a 3 nap nem rossz, nekem is naponta kell tölteni...jó lenne ha kibírna többet, de nem kímélem én sem
régebben olvastam, hogy beakadhat valami process, az ok, hogy alkalmazásokat ki lehet
lőni, de mi a helyzet ezekkel a folyamatokkal, nics valami progi ami látatja ezeket?zack: az activesync nálam akkor tette be a kaput, amikor generált valami 20 MB
adatforgalmat miközben 0 darab új levelem volt. szóval a semmit szinkronizálta
20 megában...nem is értem...azóta pop3-ban utazok...
-
sittes79
addikt
válasz
TomWexX #19027 üzenetére
bocsi hogy nem válaszoltam, de most pótolom:
Rendeltem belőle vagy fél tucatot, gondoltam jó ha van
)
Nekem személy szerint nem jött be a védő fólia...voltak akik elégedettek, nem is tudtam igazán
ráilleszteni rendesen, szóval látszódott nagyon,hogy rajta van, kicsit csökkent a kikelző fényereje ill. mintha csökkent volna az érzékenysége, de mondom ez személyes vélemény.Szóval oda jutottam, hogy ez nekem nem kell és egy hanyag mozdulattal letéptem
a telóról.Visszatérve a fagyásra, szóval bejön az indító képernyő és ha van widget ha nincs, mintegy
10 mp-ig használhatatlan a teló. szerintem erősen tölt valami, de ez nem volt JH3-nál.lehet bekevert valamit az új szoft(JI2) eleve eléggé rögös volt a KIES telepítés, de sebaj ha
lesz 1.2 magyarba, akkor tiszta lappal kezfünk(pre.conf. aztán frissítés) -
sittes79
addikt
válasz
Kapanyél #19006 üzenetére
kis ellentmondás van itt...de lehet csak fáradt vagyok?
kérdem én is, hogy érdemes e frissíteni JI3-ra JI2-ről?
mióta JI2 van azóta tapasztaltam olyat, hogy telefon indulás után egy jó
10 másodpercig le van fagyva a telefon, ez lehet attól, hogy sok progi van fennt
és idő kell amíg bebootol? -
sittes79
addikt
exchange egy zsák sz** generált nekem vagy 20 mb adat forgalmat. pedig nem volt levelem se
-
sittes79
addikt
azert hihetetlen a kijelzője nincs az a napsütés ami kifogna rajta igaz 10-en vagyok
-
sittes79
addikt
válasz
gamek!ller #18802 üzenetére
akkor ok, köszi már majdnem ütöttem a telót.
-
sittes79
addikt
nálatok is meghalt parlingo?
-
-
sittes79
addikt
egy napig bírja az akksi átlag használattal kicsit keveslem. nálatok mi a helyzet?
-
sittes79
addikt
Na nálam is beütött a krakk, nem megy az activesync gmail fiókkal, kiírja hogy szimkronizál de nem tölti le a maileket
eddig frankón ment, valaki említette, hogy ez
a dolog átmegy a samu szervereken? lehet ott van gány, mert a sima céges fiókom működik! -
sittes79
addikt
Tény hogy vannak gyerekbetegségei(pl ami engem nagyon zavar hogy nem jegyzi meg a jelszavakat a böngészőben--ji2) de varjuk a csodát.
megvettem a r66-ot nagyon fain sztem.
-
sittes79
addikt
Tényleg van XEH-re JI3, aki felrakta tapasztal valami újdonságot?
Nem merek frissíteni, megint átélni azt a szívgörcsöt, amikor a KIES kiírja, hogy
vegye ki az akksit, majd download mode.... -
sittes79
addikt
válasz
gamek!ller #18240 üzenetére
leírás a samsungdive-hoz
-
sittes79
addikt
Kipróbáltam ezt a samsungdive.com csodát, ami arra hivatott, hogy kicsesszünk a tolvajjal, aki elcsórta a telónkat.
frankón működik, google maps-on tökéletes pontosággal megadta a telefonom helyzetét.
Egy nagy baj van vele, hogy sok dolog együtt állása kell ahhoz, hogy működjön rendesen.
-
sittes79
addikt
Érdekes dolog történt, felraktam a 82-es KIES-t egy előtte KIES mentes
gépre és úgy indul, mint a golyó!KB 2 másodperc és betölti, na ez mitől lehet. az én gépemen meg vagy 20 perc
mire betölt. -
sittes79
addikt
válasz
Killerlaca #17778 üzenetére
itt vannak egész jók
-
sittes79
addikt
van friss KIES? mert nekem nem frissül a 81-ről!
-
sittes79
addikt
szeretnék csengőhangnak 1 beep csengőhangot, úgy hogy egyszer szóljon csak de nem tudom összehozni, folyamatosan játsza le dallam módban...valakinek ötlet?
-
sittes79
addikt
válasz
Lotusomega #17662 üzenetére
mivel imei alapján kapod ezért működik minden formázás után, kérdés
ha eladod a telód vagy újat veszel stb. de mintha arra is lenne megoldás. -
sittes79
addikt
válasz
lasarus1988 #17656 üzenetére
Szerintem igen, a licenced meg legyen az a lényeg. utána le tudod húzni ami kell...
-
sittes79
addikt
válasz
Lotusomega #17652 üzenetére
Nem gond, mert külön tudsz országokat telepíteni szóval ha csak Hungary kell
az ugye olyan 70 mega azt hiszem. -
sittes79
addikt
Az mennyire durva, hogy ha kikapcsoljuk a telot akkor elfelejti a mentett jelszavakat és a picsel-t se lehet a háttérbe rakni. Karma nem emlékszel ezek megoldódtak jid-ben?
-
sittes79
addikt
válasz
SlyChocolate #17563 üzenetére
simán van: edge gamét inditsd el az egyből kalibrál vagy teszt menü sensor ott pedig írj le egy 8ast a levegőben vízszintesen tartva a telót ha rezzen egyet akkor ok
-
sittes79
addikt
Na tettem a kijelzőjére védő fóliát, ebay-ről rendeltem, kicsit furcsa és nem is reagál
úgy mintha nem lenne rajta...érdemes egyáltalán rárakni?Egyébként kicsit túlrendeltem magam szóval ha valakit érdekel akkor
ingyen és bérmentve elpostázom neki csak írjatok privit hogy hova!?-van 4 darab
-ultra clear typeez az: [link]
-
sittes79
addikt
nem tudom kinek milyen az akksija de az enyém kis netezéssel 1 nap alatt lemerül. ráadásul minden off. gps, wifi, 3g valami eszi nagyon ji2 fw
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
sajnos nekem is kiírta, hogy valami nem kerek, de nincs ennyi piros csíkom viszont
volt egy óriási piros és pár sárga...nekem is gázos volt a frissítés Kies-el 3x tolta fel.
update: Húha most rányomtam megint de most több a nagy csúnya piros oszlop...ez
akkor miez? hogy lehet orvosolni? -
sittes79
addikt
válasz
SeriouS_77 #16671 üzenetére
Nálam is ugyan ez volt...rá kéne már jönni hogy mi okozza ezt!!!?
-
sittes79
addikt
Sajnos a továbbra sem oldódott meg a problémám hogy wifi kapcsolat
esetén DNS hibát ír ki a böngésző! mitől lehet?
Fw: JI2 -
sittes79
addikt
Hát emberek 3 a magyar igazság, kies-el frissítettem, de már megbántam, mert
szívrohamközeli állapotba kerültem.frissítés közben kiírta, hogy váratlan hiba, akku ki, download mode be és
sikerült neki 3-ik prónálkozásra felrakni a JI2-őtkomolyan mondom szerintem samuéknál elgurult a gyógyszer, azért
álljon meg a világ az ember vesz 100e HUF körül telót és ezzel jár?na neeeeeee
-
sittes79
addikt
Na ez mekkora:
Először átirtam a produkt kódot XEZ-re az mondta a kies hogy ez a legfrissebb,
aztán átirtam XEH-re akkor meg felajánlotta a JI2-t.Ez akkor frissebb mint a JH3?? Amúgy az eredeti produkt kódom meg DBT
elég szürke import gyanús ez a telókies: 1.5.1.10074_45
-
sittes79
addikt
Regisztráltam az osztrák apps. oldalon és kaptam 5 e kupont mit érdemes megvenni?
-
sittes79
addikt
A média böngészőben a mini képek nálatok is pixelesek ill. amikor megnyitom akkor
egy pillanatra pixeles aztán kisimul.ez normális?
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Hi,
A fényképező gombot le lehet valahogy tiltani?
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
Ez a gyorsgomb funkció nekem nem akar működni, hiába érintem meg kétszer a kezdő
képernyőt nem hozza be a beállított alkalmazást. Hogy működik ez pontosan? -
sittes79
addikt
-Mennyire fontos az akksi teljes lemerítés és full feltöltése, gyakran kötöm usb-re és
az ugye közben tölti...ez nem nyírja ki hamarabb az akksit.Nekem olyan 2 napig bírja intenzív használattal, de 3G ki van lőve. A wifi-s netmegosztás
meg nagyon meríti.-van olyan progi ami hónapokra lebontva mutatja a hálózati-net forgalmát?
-
sittes79
addikt
életemet egy csippanós=1 sípoló csengőhangért!!!! pls
-
sittes79
addikt
-Nekem mikor wifivel próbálok netezni akkor DNS hibát ír de miután eltűnik az üzenet
utána simán megy a net...érdekes-nem tudtok csippanós csengőhangot valahonnét?
-van olyan progi ami a futó processeket mutatja? szóval nem csak
a futó alkalmazásokat!-van már újabb FW JH3 óta, próbáltam KIES-el frissíeni de azt írta hogy nem lehet!?
köszi
-
sittes79
addikt
létezik olyan pl. tárgyalás mód hangprofilban, hogy csippen csak a teló?
már megszoktam nokiánál! esetleg ilyen csengőhang!?
köszi
-
sittes79
addikt
Nagyon köszönöm, nekem is widcomm van, de persze a kies nem látja
a BT eszközt, gondolom a widcomm miatt, ha sima widows driver van akkor látja.xp alatt olyasmi van hogy "normal modem over bluetooth", sikerül is
összehozni a kapcsolatot kiírta, hogy port megnyitás, eszköz regisztrálás
a hálózaton stb. (vodafone net)csak egy bibi van, hogy megjelenik a G, 3G ikon a wave-n de nem vált pirosra azaz
nincs netforgalom amikor neteznék a gépen, adatokat is csak felfelé küld azaz BT-on
tolja a teló felé gondolom de az nem küldi tovább!!!!na ez miért lehet???
szóval XP és a windows kezeli a BT-ot.
-
sittes79
addikt
TV QWERTY Remote Control Application------
ha valakit érdekel kipróbáltam B650-es samsungal, wifi-s routerrel rákötve zsinórral a tévére, sajna nem látja a tévét routeren keresztül
tévét is cserélnem kell
-
sittes79
addikt
nagyon hálás lennék ha megpróbálnád, igen eddig nekem gond nélkül ment
n95+pc suite párossal a netezés BT-on keresztül pc-velsajna ősi vasam van
és nincs rajta wifi de van BT dongle
lehet váltanom kéne
ha már ilyen csúcs telóm van---a csomagkapcsolt adatforgalmat csak a telefonon történő netezést számolja vagy
azt is amikor pc-hez használom a telót mint modem?köszi
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest