- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
wertigo1984 #48513 üzenetére
Mert a teló csinál magának egy másolatot saját memóriába. Ez a csengőhangnál is így van, ha egyedi csengőhangot raksz kapcsolathoz a mem kariról.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #48493 üzenetére
Hát igen nagyjából megfogalmaztad az én véleményem is. Nálam pozitívum az 1 giga ram memória, a magasabb órajel. A fizikai billentyűk feláldozása a "technika fejlődésének oltárán" című történet is belefér még, ha nem is örülök neki. Viszont a sima Samoled nekem is csalódás, ez az egy, ami nekem sem tetszik. Ha a Samoled plusz benne lenne, igen csak nagy lenne a kísértés.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48475 üzenetére
Az egyértelmű hogy drágább lesz, de a WaveI beszerzése gyári garival eléggé körülményes, és pont ezért már így nem igazán lehet hozzájutni jó áron. Ha megjelenik a Wave3, ebből kifolyólag nem lesz eget rengető az árkülönbség, azt viszont megéri a tudásbeli különbség, főleg ha hosszú távra tervez vele.
TomWexX: Nekem is jobban tetszik a WaveI, de minél többet nézegetem a Wave3-at annál jobban tetszik. De a rengeteg iPhone koppintás után még most is a Wave3 az, amibe raktak egyéniséget, és tovább viszi a Wave vonalvezetését.
-
szimike79
őstag
Első okos, érintőkijelzős telónak szerintem tőkéletesen meg fog felelni neked a teló. Alap dolgokat tökéletesen ellátja, a hagyományos telefonokhoz képest méretben is elfogadható, nem túl nagy. Ez igaz mindkét Wave-re. Emellett kapsz egy két extrát is: minőségi készülék, jó kamera, az érintős telók között jó üzemidő, gyors jól kezelhető. Androidos készüléket akkor ajánlanák, ha fontos lenne a letölthető progik mennyisége, alternatívák egy dologra, illetve esetleg szeretsz firmeket csereberélni. Viszont ha már valószínű a WaveII vétele, akkor inkább várd meg a Wave3-at, nem lesz vészes a méretebeli különbség, viszont rögtön 2.0-a lesz a telón, és a komolyabb hardver is mellette szól.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
Emlékszem, szivaták szegényt rendesen. Nem lenne rossz dolog az ellenőrzés, csak valami normális formában kellene végezni, és nem az egész rendszert megakasztani vele. Főleg úgy, hogy közben jó pár alkalmazás van a store-ban, ami nem úgy működik ahogy kellene. Nem eggyel találkoztam már.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #48034 üzenetére
Nekem sem áll szándékomban váltani egyenlőre. A hűségnyilatkozat csak másodlagos, megoldhatnám okosban, ha másik telót akarnák, és minimális anyagi vonzata lenne csak. Nagyjából egy nézőponton vagyunk a badával kapcsolatban is. Az ígérgetős töketlenkedéstől meg csak a rossz napjaimon kapok idegbajt. A nézőpontoddal eddig is tisztában voltam, megértem, és elhiheted nem akarlak semmiről meggyőzni.
Elég nagy vagy már ahhoz, hogy tud mit akarsz, és mi jó neked! -
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #48028 üzenetére
Azon ne csodálkozz, amit a szolgáltatok boltjaiban tapasztalhatsz, talán az összes ilyen. Örülj neki hogy nem néztek hülyének, és próbáltak bemagyarázni valami baromságot. (személyes tapasztalat)
leslieke: De... tudom a droid a gond. A 2.3-as driod már nem olyan rossz ám. Nekem is szimpatikusabb a bada, de ha most kellene választanom, nem tudom melyiket választanám. Igaz ebben nagyban játszik a Samu töketlenkedése, amit a badával művel.
-
szimike79
őstag
válasz
consono #48023 üzenetére
A fő gond az hogy az új account-ra nem tudom átvinni a lényeges dolgokat.
Olyan sűrűn meg nem frissítek firm-et hogy érdemes legyen 2 account-tal bajlódnom. Nem gond, egy kis keresgélés belefér, persze ha a Kies is úgy akarja majd. Ha sikerül felrakni multival egy olyan 2.0-ás firmet, amit a Kies is frissít később, akkor utána már nem lesz ilyen gond.leslieke: Ha azt akarják hogy valaki megvegye, annál többért nagyon nem adhatják. Az SGSII ellen beárazni veszett ügy lenne.
-
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #48017 üzenetére
Én itthon töltöttem Wifi-n keresztül, másképp nekem sem ment volna. Ha beültél volna a mekibe, pár száz hamburger mellett ment is volna.
Örülj neki hogy csak lejmolni akartak, és nem fosztottak ki!San398: Erre a keresésre a letöltések között témára már én is gondoltam! Ha kijön a 2.0-a biztos befonom a hajam, mire visszarakom a cuccaim.
-
szimike79
őstag
A store-ba felkerült egy 2.0-ás téma. Ez nekem kísértetiesen hasonlít az 1.2 elötti időszakra, a megjelenése elött nem sokkal kerültek fel 1.2-es app-ok. Reménykedjünk, hogy ez jó előjel, és nemsokára tényleg megkapjuk a végleges 2.0-át.
-
szimike79
őstag
Igazából most már bármikor jöhet, de valószínű, hogy csak a Wave3 hivatalos megjelenése után. Pontos dátumot mi sem tudunk.
Az eddigi bejelentések alapján 2011 Q4, azaz az utolsó negyedév. Ez eléggé tág fogalom, de reméljük, hogy még ebben a hónapban kijön.DeathAdder: Ha haverodnak lesz, inkább várjátok meg a véglegest, különben elképzelhető, hogy sokat a nyakadra fog járni miatta.
-
szimike79
őstag
A fejlécben át tudod rendezni a sorrendet, és ha megnyomod a hívás gombot azt látod rögtön, amelyiket akarod.
Goldmen75: Azt már mi is nagyon várjuk elhiheted, főleg a véglegest.
atala: Nincs mit, nekem is beletelt egy kis időbe, mire rájöttem. Engem is zavartak az sms-ek a híváslistában.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47861 üzenetére
Ügyes legyél a Vodánál, és talpraesett. Ha hülyeséget beszélnek ne hagyd magad, úgy nem fogod bukni a teló árát.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47838 üzenetére
Ha sehogy nem lehet életre kelteni, akkor nekik sem fog menni. Úgy pedig nehéz lenne észrevenni, ha csak nem valami médiumot hívnak segítségül.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47831 üzenetére
Elképzelhető, hogy betett neki a boot felülírása. Elviheted szervizbe, de meg ne említsd hogy mitől lett ilyen. Legegyszerűbb, ha azt mondod, hogy reggel be akartad kapcsolni a telót, és nem reagál semmire. Természetesen akkor van értelme ezt mondani ha még garis a teló. Ha boot felülírás tett be neki akkor valószínű, hogy ők sem tudják megcsinálni. Az pedig alaplap csere lesz.
-
szimike79
őstag
válasz
ruszi_tomi #47827 üzenetére
Melyik multit használtad?
-
szimike79
őstag
A következő 2.0-a pedig T-mobile-os firm lesz.
-
szimike79
őstag
válasz
gelbelex #47741 üzenetére
Van olyan program pc-re amivel futtatni lehet a 2.0-ás firm-et? Ha van is sok érelmét nem látom. A fejlesztőknek szerintem inkább a bada SDK a lényeges, ha csinálni akarnak valamit 2.0-ra. Gondolom abban van szimulációs lehetőség a fejlesztett alkalmazáshoz, bár a programozás nagyon nem az én asztalom, így ehhez nem nagyon tudok hozzá szólni.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #47729 üzenetére
Kb. nekem is ez a gondom az egésszel. Inkább adnák ki a mi 2.0-kat, és örülnék mint hülye gyerek búcsúkor a seggbefújós kakasnak. Azt ellennék a Samut dicsérve, magamban.
A Samfimware szerintem egy félig meddig a Samu által támogatott oldal, ill. csapat. Nem hinném, hogy a Samu csak úgy engedné nekik, hogy ennyi Samsung telós firmet csak úgy elérhetővé tegyenek.
Biztos vagyok benne hogy hivatalos forrásból szerzik be ezeket a dolgokat. -
szimike79
őstag
válasz
szebev #47724 üzenetére
LOL
leslieke: A két kérdést, inkább csak költőinek szántam.
Pont ezzel van itt a gond, amit te is írsz, a Wave3 is ezzel jön ki. Minek kiadni egy olyan firmet, amit csak egy olyan telóra lehet feltenni, ami még meg sem jelent. Ráadásul ezzel fog megjelenni.
Ha a megjelenés után kiadják, az érthető. Ha valakinek valamilyen okból kifolyólag újra kell rakni a rendszert, akkor hasznos dolog, de jelen esetben a "nesze semmi fogd meg jól" kategória. Ha valahogy lehetne belőle Wave1-2-re való 2.0-át csinálni, azt mondom OK, akkor ismét látom értelmét, de így..... -
szimike79
őstag
A hardverrel szerintem sem lesz gond, bőven elég lesz az egy mag magasabb órajelen. Pont az SE adott ésszerű magyarázatot arra miért nem használnak kétmagos procit. Amíg az adott rendszer nem tudja kihasználni natívan a két magot, addíg csak árnövelő tényező lenne a dupla mag, és ez a badával is így van. Nekem hiányérzetem inkább a Samoled Plusz hanyagolása miatt van, a bada csúcs gépébe igazán belepakolhatták volna. A dizájnra és az anyaghasználatra a Samu nálam piros pontot kapott, mert az jó lett. Azonban már házon belül is van hasonló hardverrel szerelt konkurencia, és az árat ahhoz, vagy kicsivel az alá kellene lőni, mert a droid rendszerben azért több a lehetőség. Bár ki tudja, hogy a 2.0-val milyen változásokra számíthatunk?
-
szimike79
őstag
válasz
Tomajdon #47643 üzenetére
Ez inkább az öngyilkosság kategória. De az okosok jobban tudják, hogy az egyes régiókban milyen áron dobhatják piacra a Wave3-at. Nálunk ennyiért biztos hogy nem fognak eladási rekordokat dönteni. Bár mi eléggé árérzékeny piacot képviselünk a nyugati országokhoz képest, ahol magasabb az életszínvonal.
-
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47626 üzenetére
Az a szomorú, hogy mrhitosinak sajnos igaza van, nem kicsit!
Ahogy látom nekem is. Valamelyik nap írtam, hogy szerintem nincs még kész az a 2.0-a nekük a Wave1-2-re. Ez a szolgáltatói firm téma pedig csak ködösítés! Mi köze van a független firm-nek a szolgáltatói firm-hez? Ilyen alapon az 1.2 is csak egy hónapja lenne elérhető, mert most lehet rá frissíteni a T-nél! Kezd ez az egész úgy kinézni, mint egy évvel ezelőtt az SE frissítési mizéria az Xperia-kal. Csak ők már elnőtték ezt a gyerekbetegséget. A Samunál pedig kezdenek visszafele fejlődni. Beindult a bada szekere, tolják ezerrel, csak éppen visszafele. -
szimike79
őstag
válasz
mZoleee #47586 üzenetére
Ha jól emlékszem van KH3 augusztusi. Samfirmware.com, regisztrálsz, ott megtalálod az összes firmet.
duvi: Szolgáltatónal történő megjelenés elött kijöhet függetlenül a Wave3. Általában a szolgáltatók kínálatában később szokott megjelenni az adott készülék. Ettől függetlenül ki tudja mikor kapjuk meg a 2.0-át.
-
szimike79
őstag
Azért sántít ez a gondolkodásmód, mert aki meg akarja venni a Wave3-at, az úgyis megveszi, mert tetszik neki, mert annyival többet tud mint a régebbi Wave-ek (bár a többlet tudásban nem erőltették meg magukat túlságosan). Aki nem szándékozik telefont venni, az maximum elfordul más, jobban támogatott platform felé (erre sajnos volt itt már jó pár példa), de a 2.0-a miatt nem hinném hogy sokan veszik majd meg. Viszont a későbbi support támogatottság lehetősége számomra komolyabb indok. Ha látom azt, hogy két három évig foglalkoznak egy adott telefon rendszerének fejlesztésével az plusz pontot jelent ha telefon vásárlásra adom a fejem.
Igaz ennyi várakozás után nem csodálnám, ha valaki inkább megvenné a Wave3-at.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #47489 üzenetére
Nem igazán értem, mi értelme van egy olyan firm megjelentetésének, ami egy olyan telefonra adtak ki, ami még nem is kapható?
Ráadásul a Wave3 ezzel a firm-mel jön ki, így meg pláne értelmetlen! Vagy valaki megveszi a Wave3-at, és hobbiból újra rakja a rendszert?
Ha Wave1-2-re is ez menne, akkor már lenne benne ráció, de így. -
szimike79
őstag
Felül ne írd az egészet, mert utána már el sem indul, legalább is én így jártam!
Consono segítségével én eljutottam odáig, hogy elindult, volt magyar térkép, de csak egy két nagyobb város volt pontként benne, meg pár főút. Részletesség egyenlő nullával. Bár GPS jelet gyorsan talált, de a semmi közepén voltam és kiírta , hogy a közelben nincs autó út.
Utána felülírtam az egészet, azóta el sem indul. -
szimike79
őstag
válasz
MrCsiT #47196 üzenetére
Amióta bevezették a fizetős store-t, azóta sajnos csak másik regisztrációval lehet belépni másik ország store-jába. Ez sajna ilyen. Ndrive 11-hez kell csinálnod másik reg-et a luxemburgi store-ba.
Nekem simán jönnek le a cuccok Kies-en keresztül is. Ma frissítettem, de szerencsére nincs vele gond. A ritka kivételek közé tartozom.(A Samu meg tehet egy szívességet, hogy nem tud egy normális Kies-t összehozni.)
Az Ndrive 11-gyel még nem jutottam még dülöre, leszedtem, de térképem még nincs hozzá. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47126 üzenetére
A Kiest nem akarom lefrissíteni a hibás verzióra, így ott nem tudom megnézni. A telón meg ,ugyan nem görgetek több száz letöltést végig, meg még számolni is. Áhh
Majd az eredményhirdetésnél kiderül, jutottam-e valamire. Ha meg nem akkor úgyis mindegy. Aztán meg ha jön a 2.0-a és újra akarok valamit telepíteni, nem győzök keresgélni. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47124 üzenetére
Naná, hogy szerepeltem, ilyen nyeremények mellett hülye lettem volna nem letölteni.
Igazából arra leszek kíváncsi hogy ki nyeri meg a komolyabb díjakat, tényleg megnyeri-e őket valaki?
Bízom benne hogy innen is lesz valaki, aki esetleg megcsíp valami komolyabbat.
Ha nem én leszek az sem baj.Más örömének is tudok örülni.
-
szimike79
őstag
Ma véget ér a letöltési verseny az Apps store-ban. Kíváncsi leszek közülünk nyer-e valaki valami értékeset? Ha valakinek összejön, remélem megírja.
Had irigykedjek rá egy kicsit! -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #47115 üzenetére
Nekem a 2.0 gyárija is megfelel, csak jó legyen. De az már pozitívum, ha lesz egy jól működő alternatíva is.
Duvi: Nálam is a remény hal meg utoljára, de az 1.2 után már nincsenek illúzióim. Az még belefér, hogy akad benne bug, de akkor legyen hozzá javítás is. És akkor a bada user örül mint majom a farkának.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #47112 üzenetére
Az még rendben is lenne, de inkább nekünk jeleznének, hogy itt a 2.0-a, csiszolgatjuk ezerrel, rajta vagyunk az esetleges hibák javításán, melyek későbbiekben update-ek formájában elérhetőek lesznek.
Azt azért figyelembe kellene venni, hogy ha most kapunk egy rakás bug-gal megáldott 2.0-át, és nem foglalkoznak vele, nagyon meg fog csappani az amúgy sem népes bada tábor. És akkor hiába jeleznek a fejlesztőknek, ha nem lesz kinek fejleszteni. Előbb vagy utóbb a legtürelmesebb embereknél is elfogy a cérna, és a konkurencia elég erős a piacon, ráadásul erőteljes ütemben fejlődnek is.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #47109 üzenetére
Eszem megáll, miért a 3.0-ról beszélnek az okosok a Samunál, mikor még a 2.0 sincs kint?
Jobb lenne ha inkább a 2.0-a hibajavításainak feküdnének neki, mert biztos vagyok, hogy lesz benne. Nem hinném, hogy tökéletesen működő firm lesz a várakozásunk jutalma.
De ne legyen igazam. -
szimike79
őstag
válasz
MrCsiT #47103 üzenetére
Ezért kell bejelentkezni! A Samu fiókodban vannak a letöltések, nem
a telefonon. A Kies is onnan szerzi be a letöltési adatokat, csak a Kies sajnos most nem úgy teszi a dolgát ahogy kellene. Telóval azonban mennie kell.Sajna nekem is mixelt firm van fenn, azóta csinál érdekes dolgokat néha. Nem tudom, hogy ezek a dolgok ténylegesen a kevert firmnek köszönhetőek-e, de JL2/JL1-gyel nem volt ennyi gondom. Igaz én magamnak raktam fel multival. Ha nem lesz vele gondod, akkor nem érdekes, hogy mixelve van. Én kijavíthatnám magamnak, de most már megvárom a 2.0-át.
-
szimike79
őstag
válasz
SpaceKombajn #46946 üzenetére
Akkor nagyon bele kell húzniuk a store feltöltésébe jobbnál jobb progikkal, mert bajos lesz ennyi zsét elkölteni.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #46935 üzenetére
Úgy néz ki hiába írtam le kétszer , te még mindig nem érted, jobban mondva nem akarod érteni! De az is lehet hogy nem fogod tudni megérteni a nagy Samsung-bada utáló önsajnálat közepette!
Gyártsunk hsz-t mert nincs éppen semmi komoly téma? És attól mi lesz jobb? SEMMI!
Nem tetszik valami a badában? Sírjuk el napjában 20-szor! Attól mi lesz jobb? SEMMI!
Hazudott a Samu? Fikázzuk le még vagy 200 hsz-n keresztül! Attól mi lesz jobb? SEMMI!És még folytathatnám a sort a hasonló jellegű hozzászólásaiddal, de felesleges, mert már mindenki fújja kívülről!
Egy valamit mégis elérsz velük a SEMMIN kívül, leviszed a béka segge alá a topik színvonalát. Kíváncsi lennék hogy hányan vannak akik unják már ezt?Elöbb menekül innen az aki a te megnyilvánulásaid elolvasa, anélkül hogy kérdezne, semmint leslieke válaszai miatt. Aki meg olyan stílusú választ kap tőle, valószínű hogy nem ok nélkül kapja.
-
szimike79
őstag
válasz
unrealnoise #46928 üzenetére
Nem igazán érteted meg a hozzászólásom lényegét!
Nem azzal van a gond, hogy valaki leírja a véleményét. Ezeket régebben is megírtuk, megvitattuk, akár negatív volt, akár pozitív. De az, hogy minden második hozzászólásban azt olvasom, hogy ilyen sz@r a bada, olyan szemét a samsung, az android ilyen jó olyan jó, ez van rá az van rá!Aki Androidos telót akar isteníteni, az menjen az adott telefon topikjába és tegye ott.
Az megint más, ha valaki megkérdezi a véleményünk, hogy milyen telefont vegyen, abban is szoktunk segíteni, még ha arra is van fórum.Vannak dolgok, amivel egyet értek abban, amit leírtál, DE attól hogy minden nap ezen hisztizik valaki, mi több legtöbbször ugyan az a személy, még nem lesz jobb, változni sem fog semmi a hiszti hatására, maximum sokaknak a kedve megy el a fórumozástól.
Én is írtam már negatív véleményt, van egy két dolog ami nem tetszik a jelenlegi 1.2-es rendszerben, le is írtam, megbeszéltük. Azonban nem ezen lovagolok folyamatosan, kezdek személyeskedésbe, sértegetésbe azokkal szemben, akiknek nincs vele gondjuk, vagy éppenséggel jónak tartják.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #46904 üzenetére
És ez az a hiszti, amivel kezd egyre jobban tele lenni a hócipőm!
Ez a fórum lett az a hely ami megkedveltette velem a fórumozást, mert jó volt a társaság, a hangulat, segítőkész csapat, akikkel még másról is lehetett beszélgetni. Nem volt nap, hogy ne írtam volna. Akkor is leírtuk a véleményünk más telókról, mi több ha valaki váltott szívesen olvastuk az élménybeszámolókat is az új vasról. Ha volt negatív vélemény, megbeszéltük, vagy ha nagyon kezdett elfajulni a dolog elcsaptuk az élét egy viccek, poénnal.Most pedig mi van? Egyeseknek köszönhetően a folyamatos hiszti, sokszor személyeskedésbe átmenő, kötekedő tartalmú hozzászólások. Gyerekes bosszúhadjáratot folytatok a Samsung és a Bada ellen, valamint az azokat kedvelők ellen itt a fórumon, mert csalódtam, és mert volt aki beszólt vagy megmondta a véleményét. Nevetséges, és egyben szánalmas is. Napi rendszerességgel olvasom a fórumot, most még. De írni már nincs kedvem, mert ami kijönne belőlem a sok "hisztizzünk ugyan azon mindennap" hsz-ek láttán, az nem fér össze az alapelvekkel.
Csak így tovább annak aki magára ismer, előbb-utóbb nagy ívben repül innen.(más fórumokon ennél kevesebbért is vérontás van) Mindenki mástól bocsánatot kérek a nem ide vonatkozó témáért.
-
szimike79
őstag
válasz
csongi #46745 üzenetére
Az utolsó mondatodban leírtál minden lényegest. Senkinek nem harapjuk le a fejét, mert valami gondja van a telefonnal, vagy valami nem tetszik neki a rendszerben. Ha tudunk segítünk a nyügjén.
De nem mindegy hogy valaki hogy fejti ki a véleményét. Tőlem is kapott már a Wave-bada hideget-meleget egyaránt, mégsem "tört az életemre" senki. -
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #46726 üzenetére
Remélem minél elöbb akad gazdája, és akkor nem kell egy ilyen sz@rt használnod a f.s badával. És remélhetőleg nem fog "leválni" a kijelző sem! Akkor végre vehetsz egy SE Neo-t, ami hardveresen messze túlmutat a Wave3-on.
Majd elfelejtettem! Bónusz ajándék lesz hozzá, hogy nem kell egy rakás szemellenzős Samsung fan közzé írnod, ha fórumozni akarsz a telefonoddal kapcsolatban.Köszönjük neked a sok bölcsességet, jó tanácsot amit megosztottál velünk tudatlan, igénytelen Wave tulajokkal! Most már mi is tudjuk az igazságot. Mindenki nevében bocsánatot kérek ha esetleg megbántottunk egy-egy nem ide való hozzászólással.
-
szimike79
őstag
válasz
unrealnoise #46643 üzenetére
Köszönjük a beszámolót. De azért lenne észrevételem vele kapcsolatban.
Van pár dolog amiben egyet értek veled, a hiányosságok kapcsán, csak talán az én tűréshatárom magasabb, hogy elviselem őket.
De! Ne hasonlíts már össze egy most kiadott készüléket egy több mint másfél éves telóval vérre menően, főleg annak fényében hogy nem is azonos rendszer fut rajtuk. Ha kijön a Wave3, majd azzal tedd meg. Eléggé badarság a legfrissebb Androiddal kiadott telót a WaveI-hez hasonlítani. -
-
-
szimike79
őstag
válasz
F-ECT$ #46438 üzenetére
Független árakkal annyira nem vagyok képben, de a 120 ezer kicsit sok lesz érte. Kíváncsi leszek T-nél mennyi lesz előfizuval? Ha ott belövik 70-80 ezer környékére, talán veszik majd. Az SGS Plusz mellett ott az android ebben az árban, de a Wave3 minőségibb cucc lesz anyaghasználatban és dizájnban.
-
-
szimike79
őstag
Ezt a Samsung ellensége önmagának kérdést nem igazán értem?
Miért ellensége önmagának, ha kiadja a 2.0-át a Wave3 elött? Szerintem inkább követendő példa, és a bada népszerűségét növelő lépés inkább, mint saját magával való ellenségeskedés. Az itt fórumozók többsége szerintem szívesebben vesz olyan telót, amihez biztosítottnak látja a későbbi firm frissítés lehetőségét. Aki akarja az meg úgyis megveszi a Wave3-at, és nem hinném hogy a 2.0-a miatt veszi meg. Én személy szerint akkor váltok, ha látom értelmét a váltásnak, mert annyival jobb az új jövevény hardveresen.(Tény hogy számítanak az anyagiak is, de azt most inkább figyelmen kívül hagynám) Ha valaki úgy érzi hogy neki elég ok a +0.4 gigahertz a nagyobb kijelző és a több memória, az úgyis megveszi, függetlenül attól hogy lesz-e a WaveI-II-re 2.0-a vagy sem. -
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #46259 üzenetére
Az a 4 magos proci szerintem felesleges lesz. Bár a jóból sosem elég! Ha megoldják hogy a droid kezeljen egynél több magot is akkor brutális lesz az SGSIII. Kérdés mit tudnak majd kezdeni a telefon méretével. 4.65-ös kijelzőt tudják-e elfogadható méretekkel párosítani, hogy használható teló legyen a mindennapokban. Ha valóban ezek lesznek a paraméterek, igazi mindent alázó cucc lehet belőle. Csak bankot kell rabolni majd hozzá, még két év hűséggel is. Nem csak teljesítményben lesz durvább, mint sokunk otthoni pc-je, hanem az ára is.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Silvercrest Rajztábla
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest