- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #46754 üzenetére
leslieke, te is tudod jól, hogy nem tenném fel ugyanazokat a kérdéseket, ha legalább egyszer megválaszolnád őket.
Nem mondanám el ugyanazokat, ha nem kellene olyan személyeskedő hangvételű, provokatív kérdésekre válaszolnom, hogy "Ha nem tetszik, miért nem cserélted még le?"Megválaszolom újra:
- amikor megvettem 74 ezer Forintért, nagyon lelkes tulaj voltam, úgy öt hónapig, februárig
- amikor látszott, hogy valami megtört, egy ideig reménykedtem, hogy idővel javul a helyzet
- amikor kiderült, hogy nem, akkor reménykedtem, hogy lesz rá Android
- amikor kiderült, hogy nem lesz rá teljes egészében működő Android, reménykedtem, hogy a bada 2 jobb leszEzzel nagyjából el is ment egy év.
Itt azért nem lehet már semmiről őszintén beszélgeti, mert akik maradtak badás telefonnal, azok vagy buktak, mint én, vagy annyira megszerették, hogy bármit elnéznek nekileslieke, én is látom, hogy a készüléknek mik az előnyei, emlékezhetsz, pontosan tudom. Te is tudod, hogy mik a gyengéi. Csak azt nem értem, ha valaki rá kérdez , akkor miért majdnem mindig az a válaszod, hogy "Lehet, hogy ezt nem tudja, de nekem nem is hiányzik"?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
G-Guts #46750 üzenetére
Erről beszélek én is, csak nekem nem szabad ...
Még mindig nem válaszoltak, Ha lenne, akkor le lehetne cserélni a gyári default egy és örök és hittel elfogadható alkalmazásokat?
Próbáld meg, hátha neked válaszolnak! Bár úgy látom, már téged sem érdekel,hasonló elkeseredettséget hallok a hangodból.
-
bokrosolajos
őstag
duvi téged szeretlek!
Te is tudod miért, ha gondolod, mondd el a többieknek, ha már teregetni akarod a szennyest
-
bokrosolajos
őstag
csongi: Igen, én ismerem azt amiről beszélsz, lévén használom mind a két OS-t. Azonban azt mondom, inkább lassuljon be 3-4-5 alkalmazástól, amiket viszont tud is egy időben futtatni, mert alkalmas rá
Paca2: Nos, ez látod egy értelmes megközelítés.
Azt folyamatosan elfelejtik itt, hogy sosem magamtól jön ez őszinteségi roham, úgy ahogy most sem, hanem amikor tele lesz a hócipőm a saját magunknak hazudozástól.
Miért nem lehet elismerni, hogy van amiben ritka gyenge a készülék / felhozatal?
Miért mindig az a válasz, hogy "de nekem olyan nem is kell", "aki olyat használ, az nem normális" "csúcs hardver" stb.Miért van még meg a telefonom? 35 000 Forintot ajánlottak érte!
Pont ugyanannyit, mint egy másfélszer annyi idős, jóval a Wave tudásához képest fele annyit nyújtó Galaxy Spica-ért.Ha szerintetek annyira jó telefon a Wave, akkor miért zuhant az ára sokkal-sokkal jobban, mint más okostelefonoké?
Van egy válaszom,de le sem írom, mert az szerintetek nem igaz, csak én hisztizek és minden renden, a nap süt, a (mérges) madarak csicseregnek
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #46730 üzenetére
Szánalmas az amit hetekkel ezelőtt leírtam, hogy nincs is lába feleségednek,de neked úgy is jó eset
Ketten duvival vagytok a legszemellenzősebbek.Abban semmi szánalmas nincs, amit leírok, minden igaz. Az sajnálatos! Az viszont hogy minden szar dolgot elnéztek, sőt élvezhetőnek tartotok, na az tényleg! Őszintén!
A másik, hogy fikázzátok folyamatosan az Androidot, pedig azt sem tudjátok, mennyivel jobb. Akkor miért ???
De térjünk már vissza hozzászólásomhoz és cáfoljátok meg ha szerintetek szánalmas hazugság az egész
-
bokrosolajos
őstag
Szánalmas ez a sok szemellenzős ...
Valamit tegyünk világossá:
- ha holnap egy cég feltolna a csodás Samu Appsba egy szupergyors, felugráló címsor nélküli, 10 mb-nál nagyobb oldalakat is kezelő web browsert,
- egy winamp tudású gazdagon állítható zene lejátszót,
- egy feliratokat rendesen kezelő, akadásmentes video lejátszót,
- egy szuper FB klienstakkor is ott lenne még mindig az a bada baromság, hogy nem lehet beállítani őket alapértelmezettként!!!
Magyarul, hiába lenének ezek a programjaitok, akkor is a gyári fostalicska indulna el minden egyes esetben, amikor a fájlra böknétek ...
Aki azt hiszi, hogy az Android rossz, mert ROM-okat cserélgetnek, az nagy tévedésben vagy önámításban van. Nem tudom, azt értik-e, hogy több ROM-ból választhatsz bootkor, vagy hogy mindent elmenthetsz, vissza tölthetsz, amire a bada esetében várhattok az idők végéig, mert soha nem lesz
Ehhez rakjuk hozzá, hogy nincs semmi app választék, gyakorlatilag február/márciusban kifulladt a gyárilag fújt gőz, azóta alig akad valami újdonság. Vegyük hozzá azt is, hogy a Wave III +400 hz-en kívűl semmi előre lépést nem mutat, inkább vissza fejlődés hw gombok hiánya miatt, s maga a hw is már ma is csak közepes, pedig annak még legalább 1 évig ki kellene tartani a a konkurenciával szemben
Rossz dolog hazudni, legrosszabb, ha saját magunknak tesszükduvi: "itt senki nem szokta pocskondiázni az androidot."
Az enyém eladó! És nem érdekel a bada 2.0 sem, nincs miért megvárnom.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
karesz560802 #46556 üzenetére
Ez van.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
karesz560802 #46553 üzenetére
Neked csak azért nem kell, mert nem tudod mire való.
Különben meg röhejes az önámítás, hogy ami nincs meg, az nem is kellene (pl. nincs százmillióm de nem is kellene). -
bokrosolajos
őstag
válasz
karesz560802 #46550 üzenetére
Azt írta le: Foursquare.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #46473 üzenetére
az a telefon népszerű. A Badás telefonák ára eddig csak esett, a Wave3-mal se lesz másképp.
Ezzel elismerted, hogy a badás készülékek a kutyának sem kellenek, nem népszerűek ezért zuhan az árukA lepényhal meg utoljára!
Reménykedjetek, hogy a bada 2.0 elhozza magával a százezres kánaánt!Addig is soroljátok fel az utolsó 20 hasznos appot, amit telepítettetek!
-
bokrosolajos
őstag
jönnek ki új badás készülékek (alsó, alsó-közép, felső)
Mesélj már, hogy milyen felső kategóriás badás készüléket jelentet meg mostanában a Samsung, mert hogy ilyennek se híre, se hamva!!!
Félig tele a pohár rovatunk válaszai vastagon szedve:
Mint láthattuk, az IFA óta magasabb sebességbe kapcsoltak a badával:
-nemzetközi szintem folynak a fejlesztői napok -Eddig is voltak, több országban, több alkalommal
-októberben Bada reklámkampány indul több országban is -Én erről nem halottam. Ez mégis mit takar? Te biztos többet tudsz!
-megújítják az appstoret - No comment. Egyszer már megújították. Maradt ugyanolyan
-jönnek az új készülékek -Lehet Androidos készülékből még több is jön, ez nem magyaráz magasabb sebességet, csak Karácsony közeledtét
-saját chat alkalmazást fejlesztettek multi platformra ( ChatON ) -Multi platform(java?), akkor mitől bada magasabb sebességbe kapcsolás?
-már most készül a hamarosan megjelenő 2.0 szoftver utódja a 3.0 -Egyelőre a 2.0-nak kellene újabb vevőket szerezni
-nyílt forráskódúvá akarják tenni a badát -Ez inkább ellenkezőre utal, nem bírják már egyedül az iramot tartani
-pletyka szinten ugyan, de felmerült egy saját Dél Koreai OS 5lete (ez lehetne a bada is) -De ha nem az, akkor az badásoknak miért is lenne előny? Lehet a végét jelentené -
bokrosolajos
őstag
Nem történik semmi érdekes.
Az badás Android projekttel mi lett, kútba fulladt? -
bokrosolajos
őstag
Az én készülékemen most is ott figyel a magyar szótár!
Hiába no, a sok frissítésnek is megvan a maga hátulütője -
bokrosolajos
őstag
Megnéztem a honlapját és gyakorlatilag ugyanazokat az effekteket tudja, mint a gyári beépített fényképező, egyedül a kezelő felület az újdonság, hogy menübe lépkedés nélkül elérhetők az állítások - láttunk már ilyet / pl. Velocam, Wamo cam. Persze ez a "fémgombokkal" a legdizájnosabb!
-
bokrosolajos
őstag
OFF Lenyomtam egy HTC Desire HD igénylést (nincs készleten)
Jó ez a fényképező app! Kérdés, hogy mekkora felbontást tud, és hogy megér-e majd' 600 Ft-ot
-
bokrosolajos
őstag
Most néztem, droidra van már legalább 20 féle UI, mi meg még mindig nem kaptuk meg hivatalosan a 2.0-t sem, ami szintén csak 1 éppen használatos default lehet ...
Kissé tömör unalom lett a badás lét, nem?
-
bokrosolajos
őstag
Az a rengeteg újdonság, ami 2,0-t kíván miatt, lehet én is elgondolkozom a FW cseréjén
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45819 üzenetére
Nekem is ilyen VOLT de most ahogy mentem le vele tegnap Pécsre, letörött a jobb sarka, ami mondjátok meg miért, ki van könnyítve, a műanyag meg a szokásos kínai rideg szar
Pécsen kicsit meghülyült a GPS, újra kellett indítani a telót, mert szerencsétlen nem tudta merre van xxTöttös meg Bakonya, szerencsére kiismerem magam annyira, hogy tudtam az M6-ról balra lesz -
bokrosolajos
őstag
Leszarom a 2.0-t, inkább jelentenék be, hogy a Wave III mellé plusz 15 000 hasznos alkalmazást kapunk !
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45832 üzenetére
Kösz. Tök logikus
Így preventív módon ezt nem tudod eljátszani.
Viszont az pozitív, hogy hívást és üzeneteket külön lehet blacklist-re tenni!Valaki frissített már KIessel 1.2-re? Egyáltalán mi az értelme, ha jön a 2.0? Szerintetek ki lehet hagyni a lépést?
Hétvégén megy valaki a Mecsekre?
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Rena76726 #45802 üzenetére
Üdv Renáta a Wave-erek körében!
Örülök, hogy neked is tetszik a fényképező minősége! Amióta meg van a telefon, szinte már nem is hordok kompakt fotó apparátot, minek, ha ez szebb képet produkál?
Egy fehér, virágos tok valakinek?
ui: az autós töltő nekem is ilyen, teljesen patent! Egyetlen dolog hiányzik róla, egy lyuk, ahol lehetne videozni a forgalmaz
-
bokrosolajos
őstag
Van igazság amit mondtok és én is macho-snak tartom a Wave-et, a Wave II-t mindenképp
Ismerek olyan hölgyet, aki úgy vett telefont, hogy neki mindegy a márkája, csak fehér legyen. Ezt lehet mi furcsálljuk pasik, de náluk ez is egy fontos szempont, amiért maximális tisztelet jár, hiszen egyébként nem lennének nemi különbözőségek sem -
bokrosolajos
őstag
Tényleg, az miért van, hogy olyan kevés nő választotta magának a Wave-et?
-
bokrosolajos
őstag
Találka: nagyon jó ötlet!
Elmennék én is! Tudom, hogy lenne olyan, akivel szívesen találkoznék, személyesen!
Hétvégén IRC a Mecsekben. Közben ezzel is foglalkozhatunk -
bokrosolajos
őstag
Fordítás: Én is így gondolom. Tipikus tükör fordítás,a rosszabb fajtából. Hiába olvassa át egyszer vagy kétszer, ha az angol szöveghez hasonlítja szóról-szóra. Minden fordítási feladatban szükséges annyi szabadság, eltérés a forrás szövegtől, ami nyelvhelyessé, és könnyen emészthetővé teszi azt.
Ha tőlem tanácsot elfogad, akkor az értékeken, dátumokon, szakkifejezéseken, mennyiségek egyezőségén felül szabad a pálya, a tartalom összességében egyezzen!
[ Módosította: 7 ]
-
bokrosolajos
őstag
Nekem sem kell várnom a lejáró hűségidőre, de az is biztos, hogy nem egy középkategóriás Wave III 110 ezerért a vágyakozásom tárgya
Uhh, ez a magyar fordítást a Google translator készítette ?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tomajdon #45451 üzenetére
OK, meggyőztél! Ha erre készülnének, biztos elkürtölnék.
Annak idején Alonso is azt mondta egy héttel a bejelentése előtt, hogy nem lesz a Ferrari pilótájaAz üzleti életben bármi előfordulhat. Leginkább jellemző, ha valami túl nagy veszélyt rejt, inkább felvásárolják és elvágják a végét a történetnek
A magyar csoki és kekszgyárakat sem azért vásárolták meg a külföldiek, mert olyan jó, hanem hogy bezárják őket ...Azt sem szabad elfelejteni ,hogy a webOS szabadalmaival tudnák az Apple-t, vagy bárkit kordában tartani
-
bokrosolajos
őstag
Nekem nem tetszik. Túl egyszerű, akár egy LG
Pont az a kifinomultság hiányzik belőle, ami a Wave I-ben megvan. -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #45387 üzenetére
Vegyél!
Én nem álmodozok, hanem mérlegelek! A Wave előtt is ~ 2-3 hónapokig nézelődtem. Nem szoktam bele szerelmesedni első látásra készülékbe
Most a Neo tetszik, ha lesz szeptembertől Trés, akkor elhozom hűséget, megmarad a Wave, Ráérek eladni, vagy ha nem tetszik a másik, megy fel apróbaAzt biztosra mondom, hogy badás telefonom nem lesz több, amíg android lesz felette!
-
bokrosolajos
őstag
leslieke: lesz malware badára - haldokik, de csak lassan, mert az olyanoknak, mint pl te, még évek múlva is ez a készülék marad
Magas labda volt, nem tudtam kihagyni.SlyChocolate: mit kell mindent megmagyarázni? Ha bereped a leejtéstől az S-AMOLED, kompletten, elektronikával kukázhatod a technológiája miatt, míg egy LCD-nél elegendő a külső üveget cserélni, "fillérekért" (kösz leslieke!)
szimike79: no hw buttons!
-
bokrosolajos
őstag
appel: DS = Desire S? Köszi! Annyira nem rossz, de azért van rajta hibajavító korrekció, meg kromatikus aberráció is.
Ettől függetlenül még benne van a lehetségesek táborában! Tiedé?Dhampir: Ezzel mire akartál célozni? A Wave beragadó kézifókusza, vagy az elejtéstől azonnal megsemmisülő S-AMOLED kijelző mennyivel előnyösebb?
Vagy csupán szemlélteted, hogy titkon másik típus fórumait is olvasgatod, hátha váltasz a Wave-ről ?leslieke: ad 1: 250,000 ad 2: mennyi ideig terjed ? hónapokig, napokig, órákig, vagy percekig?
Nem vicces, hogy vírusírtókból élő cég felmérései a nyilvánosságra hozott 'adatok' ?Ennyi erővel biztosítási ügynök is előkaphatna statisztikákat a környék romló közbiztonságáról
ad 3: nem vírusokról van szó, hanem malware-ekről, amik a bada 2.0-n is meg fognak jelenni SZVSZ -
bokrosolajos
őstag
Na és? Hol írtam, hogy egyik jobb mint a másik?
mp4-et nem kell konvertálni, megeszi az asztali lejátszó, és minőségromlás nélkül tolhatod YT-ra isupdate: SGS is?
De értem mit akarsz mondani, ne írjuk fel, szerinted ez nem előny, lehet rosszul tudom, hogy a guglifonok 3gpznek... -
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #45276 üzenetére
Nekem most a Sony Ericsson Xperia Neo ami bejön, de ezt tegnap-tegnapelőtt már ki is veséztem miért:
- kicsi,de pont jó 3,7" Bravia kijelző
- azt tudja, mint az Arc
- 8 Mpix tényleg jó kamera
- HD 720p, igaz kevésbé részletes mint a Wave ( írjuk fel a +okhoz a wave-nél, hogy mp4 formátumban rögzít, nem 3gp-ben mint a többi okostelefon!)
- HDMI
- 8 GB tárhely
- egyedi csomagolás
- Gingerbread 2.3 Android
Mivel Android, nincs Samu.Kies, nincs Samu.bada tökölés, van viszont mindenre megoldásEgyetlen gond, nincs szolgáltatónál, így ezt az előnyét nem lehet kihasználni, egyébként 72k HUF!!!
Desire S zabálja az akksit és használhatatlan fotókat készít, egyébként az is teljesen rendben van
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Varszegig #45257 üzenetére
Nem azt elfelejtettem oda írni, hogy csak pletyka! Biztosat senki sem tud, olyan ez, mint a futballista átigazolási szezon
De ha belevesszük, hogy ki milyen szabadalom miatt mivel táraz be a jogi herce-hurcák miatt, akkor azért lehet némi jogosultsága a haraszt zörgésének!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #45250 üzenetére
Nokia N9: Ránézel a menüjére és azt mondod, nem iPhone utánzat ? Marhára "egyedi"
Egyedi készülékük utoljára az a féltégla volt, amin kör alakban helyezkedtek el a gumi gombokMás.Mindenki döntse el, ez nekünk jó hír-e vagy sem!
A Samsung bejelentette, hogy megvásárolja a webOS-t, amit saját maguk akarnak a továbbiakban fejleszteni.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SeriouS_77 #45237 üzenetére
Wave III-mal ellentétben, Androidos Xperia Neo-n van kamera gomb
-
bokrosolajos
őstag
válasz
taschner #45233 üzenetére
tascher: wamo camera app azt hiszem szoftveres elsütőt használ!
agdna: welcome here! Én nem javaslom az 1.0-ról a frissítést, 1.2 totál elcseszett, használhatatlanná teszi a felugráló címsorral a web böngészést, bár van olyan hackelt rom, amiben visszatették az első változatott. 2.0 csak bugos bétaként létezik még
SeriouS_77: nem azzal csak egyszer fókuszál, találomra
A gomb csak annál fókuszál folyamatosan, akinél kontaktos lett. Nyilvánvalóan annak csak egyszer kell fókuszálni (Félig lenyomott állapot)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
szimike79 #45228 üzenetére
szimike79: Érintőkijelző nyomva tart, fókuszál, elengeded, kész a bemozdult, nem oda fókuszált kép. Egy Androidos telefon sem készít jó képeket, ezt a képernyő tapogatósdit is az iPhone találta ki, lévén azon nem volt gomb, mindenki más csak utánozta Ezért is volt jó a Wave / Wave II, ráadásul lehet bénázni a hívásfogadással is a kijelzőn
Dhampir: Kedvemre való hozzászólás lenne, ha érteném, miért is? Engem nem érdekel az X8.
Wave III kategória, újabb ellenfél, Huawei Honor, 1,4 Ghz
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #45214 üzenetére
Nekem nem hagy ki, rossz a neted
Íme, még mindig a legjobb videókat készíti, össze lehet hasonlítani az igazi HD 720p-t, meg a fake(interpolált) HD-t
Samsung Wave III VS SonyEricsson Xpreia NEO HD video sample
Wave 1
SE Neo
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #45202 üzenetére
Ray design pont úgy néz ki, mint a Wave! Ha már váltok, legyen mindenben más, én úgy gondolom, de lehet neked épp az hiányzik a folyamatossághoz! Nálam még a Play is lehetne befutó, de nincs rajta HDMI... HTC-m volt, utána lett most Samu, azt hiszem SE most jó áron van
-
bokrosolajos
őstag
válasz
SpaceKombajn #45196 üzenetére
az unalmas, totál leegyszerűsített Wave III-nál még ez a króm hintaló is jobban néz ki
Annyira azért nem rossz szerintem, az oldalán becsapós a kerekített króm rész
Ráadásul
még TV távirányítóval is matathatod a multimédiát a Sony TV-denconsono: Mi marad? "Hardver gombok kijelző nélkül?"
ez jó!!!
-
bokrosolajos
őstag
Köszi én is kisebbre emlékeztem, azért néztem ki a Neo-t, mert úgy emlékszem kisebb mint az Xperia Arc, ami 4"!
Így még inkább közelinek érzem
Kár, hogy Tré kínálatában nem szerepelakkor elhoznám úgy is, hogy a Wave még megvan
Wave III tényleg csúnyább mint az elődök. Nem véletlen középkategória pozícionálás
.|. Wave 1 - hajlított üveg, HW gombok
.|. Wave 2 - egyenes üveg, HW gombok
.|. Wave 3 - egyenes üveg
V -
bokrosolajos
őstag
Nem épp rád gondoltam, de biztos van aki magára ismer,ha most Neked ez nem is ment, pedig eléggé körülhatárolható személy(ek)
Update: soha nem gyűlöltem a Wave I-et, csak a bada hígfos! Most is jó érzés kézbe venni a kicsikét, igaz sokat kézben is van, például amikor megmagyarázhatatlan okból szarakodik a GPS szenzoral
Ajánlom a csalódottak táborának Sony Ericsson Xperia Neo Meg lehet nézni videón, mennyire néz ki jól (szerintem hasonlít kidolgozásban a Wave I-hez)
8 MPx kamera, Android 2.3, HDMI, 4" Bravia Display, 512 MB RAM, 3 db HW gomb az előlapon
Azt hiszem ő lesz nekem a következő
-
bokrosolajos
őstag
Ha már engem megemlítettetek, én meg azt tartom szánalmasnak, hogy vannak itt egy páran olyan szemellenzősök, akiknek mindegy milyen hibára derül fény úgy tesznek(!) mintha leszarnák. Engem kiborít ez a saját magának hazudós stílus:
-Te figyelj, a feleségednek nincs melle?!
- Na és? Én a fenekekre izgulok!
- De hátul is lapos.
- Na és? Sosem fogdosom a fenekét.
- De nincs lába
- Na és? Úgysem megyünk együtt futni
- De nincs keze sem.
- Na és? Sakkozni fejben is tudunk
etc. -
bokrosolajos
őstag
válasz
unrealnoise #45062 üzenetére
Nem tették meg, és ez szándékos! Ha nekik, aztán igazán semmire nem tellett volna SGS II paralel badást kihozni, mint a Wave az SGS megjelenésekor ...
Be kell látni, parkoló pályára lett állítva a projekt, vagy sosem fogják felfejleszteniA legrosszabb, ha valaki megvesz egy Wave III-ast, akkor gúnyosan visszakérdezik majd, "Ja, nem azon van az az izé, ugye? Nem gáz, hogy nem tud sok mindent?"
doctorur a Samsung kommunikálja. nem kell félni ez van. De kereshetsz egy jobb készüléket az új badások, vagy a régebbiek között
-
bokrosolajos
őstag
a Wave 115k volt kezdőben, csak megsúgom!
Ez sem lesz 100 környéke alatt, de akkor óriási bukta
55K körül van az Xperia Mini, ami ugyanazt tudja, mint a Wave/Wave III, és még HW billentyűzettel is el van látva +AndroidNézegetem folyamatosan, mibe lehet menekülni, az Xperia NEO nagyon hasonlít külsőleg,de legalább Androidos
Szerintem azzal, hogy a Samsung egy középkategóriás készüléket állít be bada flagshipnek, elismeri, hogy a bada számára csak egy kényszerű tartalék üzemmód, és nem akarja hátba támadni sz SGS II vonalat, aki csúcs készüléket akar, ezentúl nem választhat platformot.Akinek csúcs készülék kell, annak Samsung vonalon (is) Android mellett kell letennie a voksát
Lassan kezdhetjük megszokni a mondatot, "Egyszer volt, hol nem volt egy ígéretes legkisebb herceg fiú, akit badának hívtak"
-
bokrosolajos
őstag
Hamarosan magukhoz térnek azok is, akik rohantak volna pár órája III-asért, hogy nincs tovább bada fejlődés... Középkategóriába sorolta vissza a Samsung
Cs. A. L. Ó. D. Á. S. -
bokrosolajos
őstag
Hurrá! Hurrá! Hurrá! Jól néz ki a Wave III!
Akkor most nézzük a lényeget:
- nincs hardveres exponáló gomb, elmosódott képeket fotózhatunk, mint Androidon
- túl közel van a vaku a kamerához éjjeli képek készítésére alkalmatlanná téve azt
- nincs hardveres hívásfogadó, megszakító gomb
- csak 1 magos
- HDMI kimenet???Ennyi.
Ez bizony már nem csúcskészülék, mint volt megjelenésekor a Wave I. Lejjebb adták a sárgák. Ez van! -
bokrosolajos
őstag
válasz
ruskop #44983 üzenetére
ruskop: a Samsung készülékekre kiadott FW-ek nem követik a hivatalos Android számozást!
Egyébként mivel győzted meg magad, hogy nem kell "An droid for the Masses", úgy értem milyen készülékkel pazaroltad az időd? Ace?szimike79: biztos jobb lesz tőle a telefonod! Vagy legalább más.
-
bokrosolajos
őstag
Mi az, esik a lelkesedés, ahogy észbe kaptok, hogy Karácsony előtt nem lesz mivel villogni? Pedig az még majdnem megint egy újabb 1/2 év!
Igazi bada fan másfél év után sem adja fel, és ilyenekre táncol, mint ez
-
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #44957 üzenetére
Pont azért vagyok temetkezési vállalkozó, mert jós is vagyok!
badaSI-t is írtam annk idején mikor kijött még bétaként, és itt mindenki hüledezett a 73 MB alapján, hogy miből gondolják, hogy nem az a szar, mikor le sem tudják kérdezni az értéket. De akkor is én voltam a hülye...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
pikkubee #44950 üzenetére
Hónapokkal ezelőtt írtam, hogy október-novemberre jön ki a III-as, amin rajta lehet a hivatalos 2.0, mire a régi készülékek az új bevezetési kampánya után megkaphatják, az december, tehát Karácsony előtt már nem nagyon valószínű, hogy S8500-as bada-kettesezzünk
De tök mindegy, mert itt van ki szerint már meg is jelent a bada 2.0, pedig az csak az SDK
De a remény hal meg utoljára! Mindenki gondolja csak, hogy jövő héten kijön a 2.0, ami annak ellenére, hogy 73 helyett csak 64 MB memóriát enged használni, ráadásul multi taskban, az sokkal jobb rendszer lesz, és amihez egyből hozzá is adódik a Samsung Appson még százezer alkalmazás a jelenlegi 3500-hoz
-
bokrosolajos
őstag
a Beállítások/Memória/Alapértelmezett memória szart sem ér, de legalább is megbízhatatlan - ezt a bugot már annyira megszoktam, hogy el is felejtettem a negatívumokhoz feljegyezni.
Időnként önkényesen átállít alapértelmezettnek dolgokat a telefon memóriába!
Leginkább a fotózást, videozást, és rádió felvétel helyét. -
bokrosolajos
őstag
válasz
Mika1227 #44802 üzenetére
Bővebben: Jobb felső sarok: Témaindító írás: Samsung S8500 Wave - a harmadik király Biztosan állíthatom, hogy a legjobb képeket a Wave készíti, ahogy a legjobb videókat is 480p-ben (tud HD videót is 30 fps rögzíteni)
Szerintem aki ilyet vett, leginkább ez győzte meg. Mai napig a konkurencia felett van e képessége, főként Androidos mobilokhoz képest - elég hja csaka dedikált hardveres exponáló gombra,vagy a LED-es vakura gondolsz. A makrója is említést érdemlő: -
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tomajdon #44534 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az első mondatot.
Ettől független még lehetsz 1. vak, vagy 2. lehet baj van az angol tudásoddal, nem fogok veled erről vitatkozni -
bokrosolajos
őstag
Twitteren egy fejlesztő mondja: RT @BERKAY_Coder: New BADA 2.0 Very Very @fast
Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest