- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
appel
őstag
válasz
ADAM1337 #35771 üzenetére
És mi lenne az amiért csinálnál is paypal-t? (ami egyébként 10 perc lenne) de ebből a paypalos válaszból az is kiderül, hogy mennyire utánanéztél annak, hogy miként lehetne fizetni...btw, hogy ne offoljak ennyit, én kifejezetten nem szeretem, ha valaki warezol...az már a lopás egy fajtája...ha nincs rá pénzed akkor ne vedd meg...ha nincs pénzed felnire, akkor nem veszed meg, vagy lelopod egy másik autóról?...
na mindegy tényleg hagyjuk, biztos vagyok benne, hogy felesleges ezen vitatkozni, mert engem sem lehet ugyanúgy az ellenkezőjéről meggyőzni... -
appel
őstag
csak gratulálni tudok a sok spoofolós kollégának...csodálatos hozzáállás...
gondolom a Windows is lopott amiről írtok...na mindegy, remélem azért a pc vagy notebook nem a kamionról pottyant... -
appel
őstag
válasz
ProdyG #35556 üzenetére
Egyenlőre nincs normális megoldás, csak ID3 tagek alapján...
van egy fizetős FolderPlayer 1,5 fontért, az tud ilyet. -
appel
őstag
válasz
Atomgeszi #35362 üzenetére
ilyenkor nem értem, hogy Karma appjának a vérét is kiszívták már 52x a samus szúnyogok, és még mindig nem jelent meg...
aztán van a Bajzat Robertes angol-magyar szótár, aki szintén a vérszívás miatt nem is teszi fel az alkalmazást, nem beszélve a badasi-ről, és a készülő ?böngészőjükről? stb...
ezen meg 10mp alatt lehet fogást találni, akárcsak az accuweatheres progin, de még sorolhatnám...
Karma: Mi a helyzet? Nem unta meg a megbízód és vonta vissza az appot? -
appel
őstag
válasz
leslieke #35351 üzenetére
de azért ez hasznosnak nevezhető, csak nekem éppen nem kell...
viszont régebben amikor még nem volt hd médialejátszóm, és a filmeket notiról nyomtam, akkor kifejezetten jó lett volna távirányítani..(persze egy vezeték nélküli egér is megoldotta volna a problémám...de legyen sok alternatíva, és mindenki választhat a szimpatikusabb irányba) -
appel
őstag
válasz
Speedy86 #35348 üzenetére
működik, bár már találtam egy hibát...lehet egyedi, majd otthon is kipróbálom...
az AP nem router, hanem Intel MWT-vel a notebook...minden megy, kivéve amikor lejátszási listát akarok létrehozni, mert akkor kegyetlenül kilép a wave-en a progi...no ettől függetlenül amire használom majd évente 1x arra jó...
(ja a designról ne beszéljünk, mert az nokedli) -
appel
őstag
válasz
Wheelbarrow #35332 üzenetére
főleg ott a probléma ezzel, hogy akárhol olvasom a CP uart az alapértelmezett...
-
appel
őstag
válasz
szipak #35223 üzenetére
Próbáltad már, hogy kiveszed az aut. időfrissítést? (amiről ugyan én eddig azt gondoltam, hogy a szolgáltatóhoz szinkronizál, de ezek szerint akár a téli/nyári időszámításhoz is lehet köze...)
mintha olvastam volna, hogy ezzel van gond másoknak is...btw érdekes, hogy embereket zavar, hogy az sms-t 13.25-kor kapta meg, vagy 14.25-kor...hmm...nem egy időbélyegzővel ellátott minősített aláíró tanúsítvány -
appel
őstag
a zenelejátszó mappalejátszás helyett egy kicsit bonyolultabb workaround, ami ugyan nem mindenkinek megoldás, de egy-két embernek talán:
1, fel kell másolni a wave-re mappánként a zenéket
2, létre kell hozni egy új lejátszási listát
3, az új lejátszási listához hozzá kell adni a számokat, amit a legegyszerűbben úgy lehet megtenni, hogy a beállítások/zene menüben legyen kiválasztva a legutóbb hozzáadott is, így lesz egy beépített lejátszási lista, amiben a legutóbb felrakott zenék szerepelnek majd idősorrendben...na hirtelen ezt találtam ki
-
appel
őstag
biztos jól lobbiztak az accuweatheresek, bedobtak egy kevés dollárt a samu pénztárcájába, és azért nem dobták még ki az ozone-t, mert meg kellett várni ennek az appnak a megjelenését...szóval szerintem nemsokára jön a "mi" időjárásos cuccunk
-
appel
őstag
válasz
rObika8802 #34882 üzenetére
Silicon Power 8GB nekem ilyen van, gyors, és egyenlőre semmi hiba (2 hónapja van meg)
-
-
appel
őstag
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #34598 üzenetére
az a bajom, hogy nem nokia, hanem ilyen: [link]
és ez nem jó -
appel
őstag
hmm, mindig talál az ember újdonságokat...
szinkronizáltam 1-2 névjegyet a facebook-kal, és így a telefonkönyvben minden névjegynél megjelent egy új menüsor:jópofa
cserébe persze egy súlyos bug: az előzmények fülön benne van az összes hívás, sms, email amit egymással folytattunk...ez nem is lenne baj, csak az, hogy olyan is megjelenik benne, amit már rég töröltem...az üzenet első két sora simán elolvasható, azonban ha rákattintok akkor már írja, hogy az üzenet már nem elérhető...szóval valahonnan azért mégis előcsalta...ennek hátrányát mindenki sejtheti -
appel
őstag
- böngésző frissítést mindenki úgy várja, mint a messiást...
- itthon még nem elérhető a fizetős store, ezért fizetős office egyenlőre felejtős...
- navigációs program: Route66
- felül belebújtathatós bőrtok: bármelyik gsm boltban, interneten, stb...
- kiegészítők pl. távirányítós fülhallgató: az is van pl SE MW600
- av kábelt én nokiát vennék (vagy vásárláskor kipróbálnám), mert amit nekem sikerült beszereznem 600 Ft-ért boltból!!! az mindennel jó, csak a telefonnal nem -
appel
őstag
válasz
winters101 #34341 üzenetére
igen, akku le, majd vissza
-
appel
őstag
1, miért láttál már olyat, amire akármit rá lehetett rakni ?
2, igen (nem, de főleg igen)
3, van ingyenes (nálunk csak az érhető el), és van fizetős is (ne gondold, hogy androidra is minden ingyen van, warezről meg ne is beszéljünk...)
4, http://www.samsungapps.com -
appel
őstag
válasz
GrooveHero #33949 üzenetére
T9 trace-nél ha nem húzod, hanem pötyögöd a szót, akkor az első ajánlata az lesz amit beírtál, a többi pedig a szótárból...
-
appel
őstag
gondolom nem mindenki olvassa a másik fórumot is, ezért:
mától 2 napig ingyenes az indiai appson a Video Keeper alkalmazás, amivel youtube-ról lehet videókat letölteni... -
appel
őstag
-
appel
őstag
1. A beállítások/kapcsolatok/hely résznél csak a helymeghatározás engedélyezése legyen bepipálva
2. Lépj be az "LBS Teszt alkalmazásba" úgy, hogy a tárcsázónál beütöd: *#4097*4097#
3. Az "application setting" menüben a "GPS mode" legyen "Standalone" és a "GPS device type" legyen "hybrid"
4. A "user setting" menüben az "assist method" legyen "GPS+"ezután
1, Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez (kies v. usb debug módban), és nyisd meg az "sTune" programot (telefont ott is ki kell jelölni és csatlakoztatni)
2, Tallózd be a "User/LBS/CGPS_PE" könyvtárat és készíts biztonsági mentést a fájlokról.
3, Ezután töröld a könyvtár összes fájlját.
4, Tallózd be a "User/LBS/CGPS_ME" könyvtárat és készíts biztonsági mentést a fájlokról.
5, Ezután töröld a könyvtár összes fájlját, majd kiléphetsz és lehúzhatod a telefont a pc-ről.
6, Lépj be az "LBS Teszt alkalmazásba" úgy, hogy a tárcsázónál beütöd: *#4097*4097# majd manuálisan töltsd le a szükséges fájlokat: "Test Application" > "GPS+" > "Download data" (ehhez kell csak internet kapcsolat)
Ezután az Almanac és Ephemeris fájlok letöltődnek a megfelelő könyvtárba
7, Nézd meg, hogy a "Test Application" > "GPS+" > "Check valid time" résznél 167 óra legyen
8, Menj ki a szabadba, és várd meg az első fixet. Ezután már 167 órán belül gyorsabban és több műholdat fog lockolni.(telefon restart után v. 1 hét után újra meg kell ismételni a folyamatot)
-
appel
őstag
biztos tele van már mindenki *** a különböző GPS workaroundokkal, de ez nekem úgy tűnik tényleg változtatott a helyzeten. Eddig sem volt 1 percnél hosszabb idő a lock, de így kevesebb, mint 20-30 mp...
1. ONLY "Enable location services" is used (Setting>Connectivity>Location)
2. Access "LBS Test App" by dial code *#4097*4097# on your phone
3. Make sure that under "Application setting" menu
you "GPS mode" is "Standalone" and "GPS Device-Type" is "Hybrid"
4. Under "User setting" > "Assist Method" is "GPS+"1. Gently plug your Wave to the PC using USB and open "sTune".
2. Browse to folder "User/LBS/CGPS_PE" and backup all the files.
3. Delete all the files under the folder.
4. Browse to folder "User/LBS/CGPS_ME" and backup all the files.
5. Delete all the files under the folder.
6. Access "LBS Test App" with *#4097*4097# and manual download the bin file under menu "Test Application" > "GPS+" > "Download data".
Now, a valid time of 167 hours of "Almanac" and "Ephemeris" files should be ready under "User/LBS/CGPS_PE" (don't worry if there're only Almanac files)
7. Make sure the data has a valid time of 167 hours by checking at the same menu "Test Application" > "GPS+" > "Check valid time"
8. Go out side the house and do the first fix. Now you should get the fix faster and more number of sats.hátha bejön ez másnak is...(és én sem csak placebozok)
ui.: egy hét után a 167h valid time miatt újratábla...de ennyit megér hetente 1x -
appel
őstag
az olasz Mobile Maps most akciósan csak 5,5 font az angoloknál...(vagy 9 euro a németeknél)
ennyiért mondjuk megvenném a magyarországi térképet is szívesen... -
appel
őstag
én úgy emlékszem, hogy a 0.facebook... vagymi akkor megy csak, ha van aktív internet előfizetésed (akár Net 50MB) csak éppen nem számolja ennek az oldalnak a forgalmát...de internet előfizetés akkor is kell...
-
appel
őstag
válasz
Lotusomega #32889 üzenetére
beállítások/alkalmazások/hívás/összes hívás/automatikus elutasítás
-
appel
őstag
találtam egy ICQ widget-et, hátha valakit érdekel
nem próbáltam... -
appel
őstag
válasz
GrooveHero #32372 üzenetére
sok a kérdés, még több lesz, erős az esélye a nagy csalódásnak, ezért én inkább valami androidos telefont vennék...pl motorola defy egész elfogadható ár/értékben is szerintem...
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #32300 üzenetére
látom óriási sírásba mentél át Te is...
az angol apps-on 6114 progi érhető el jelenleg...
RSS olvasó is van, ebből egy beépített (ez emlékeim szerint egészen jól működik), van több használható widget is RSS olvasáshoz, a QuadRSS például kifejezetten jó..
és te mire is vársz? ha jól emlékszem, akkor neked még a gyári T-s 1.0 van fent...1.2-t miért is nem rakod fel?(a garitól félsz, vagy biztos "óriási" rendszergazda lehetsz, és megijesztett egy kis multi?) -
appel
őstag
válasz
ratam23 #31829 üzenetére
azt nem tudom...csak azt, hogy a low-t válaszd, mert akkor ha valami bibi van, akkor csak kilép az alkalmazás, rosszabb esetben újraindul a telefon, de nem a debug screen jön...
várj még meg egy hozzáértőbbet, vagy told újra az egészet, azzal sokat nem veszíthetsz, max megint kezdheted újra beállítgatni a telefont és az alkalmazásaid... -
appel
őstag
válasz
LordAxwell #31782 üzenetére
telefonon állítsd át:
beállítások/alkalmazások/telepítési beállítások/memóriakártya -
appel
őstag
válasz
quazar #31032 üzenetére
gondolom a mysamsungwave leírasa alapján csináltad...mégis honnan vetted, hogy előbb a benne lévő csc kell, utána meg majd egy másik? Véletlenül és viccből írták le lépésről-lépésre a teendőket...
...na ezért lesz egyszer téglád, mert a végén bepipálod a boot-ot is, aztán menet közben meggondolod magad, és mivel cancel nincs, ezért lehúzod a kábelről.... -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #30884 üzenetére
Én elhiszem, hogy neked is egy hellyel-közzel működő navigációs wave-ed van, de legyen már ellenpélda is: én minden nap használom 15-30 percet rövid utakon, és mivel már a próbaidő alatt is tökéletesen működött, ezért megvettem a Route66-et. Szóval több, mint három hónap alatt egyetlen egyszer sem volt bajom vele. Kevesebb, mint 1 perc alatt talál jelet, ez kb. 500m-t jelent ha elindulok az autóval.
Éppen itt ül mellettem egy kollégám, aki viszont pont azt mondja, hogy az ő Galaxy 3-n még sosem működött rendesen a GPS. Netes rásegítéssel, rootolással is 20 perc, mire észhez tér. Alig várja a 2.2-t, mert abban "állítólag" lesz GPS fix. Szóval a Galaxy 3 sem jó ellenpélda. -
appel
őstag
válasz
Polllen #30870 üzenetére
nem kell belépni...megy anélkül is (gondolom imei szám alapján)
a telefonon multi után is ott van az összes progi a samsungapps letöltések között (de csak az, amit a telefonnal töltöttem le), a laptopomon a kiesben ott van amit azzal szedtem le, az asztali gépen pedig az, amit ott telepítettem...szóval kicsit káosz, de minden megvan...
ezek közül a kies a necces, mert gondolom ne telepítsem újra a gépet, és ne töröljem a kies könyvtárait, mert akkor már nem tudom mi lesz...(sima kies verzió frissítést túlélte, maradtak a progik) -
appel
őstag
most olvastam valahol, hogy koreiai apps-on ingyenesen elérhető most az Asphalt5..
-
appel
őstag
Aki eddig azt hitte, hogy olyan jól sikerült T-mobilos 1.0 JF2-t? KIES registry patch-el 1.2 JL2-re frissíteni az téved. (ahogy én is tettem)
Minden úgy tűnik, hogy rendben van, mert jó a verzióinfo, van folyamatos prediktív szövegbevitel, felmennek rá az 1.2-höz készített progik, változott a feloldási animáció stb...
de 1-2 progi mégsem úgy fut, ahogy kellene...
rászántam magam és próbaként multiloaderrel ráraktam egy full JL2-t...tapasztalatok:
- azok a progik, amik futottak, de szaggattak, csúsztak, stb --> megjavultak (pl. szigorúan csak tesztre felrakott Görög SygicMM, Portugál NDrive)
- a képernyő feloldása eddig sem volt lassú, de most mégis észrevenni, hogy kicsit gyorsabb
- menüben való mozgás is hibátlan volt, de mostmár még folyékonyabb a lapozás
- folyékonyabb a készenléti képernyők közötti váltás is
- és még ki tudja mennyi minden került a helyére...
szóval nem viccelt itt senki, hogy multival kell frissíteni, és hogy T-mobilos JF2-ről nem javasolt registry-s mókával JL2-re frissíteni...
be kell tartani a frissítési sorrendet (pl. JID-JK1-JL2), vagy persze samfirmware-en van full JL2 is, amit egy lépésben fel lehet 15 perc alatt tolni... -
appel
őstag
multis tapasztalatok:
amelyik firmwarenél van két vagy több rsrc2 (pl: Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Low).rc2 és Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Mid).rc2 )
akkor a low-t kell választani, mert a mid és a high részletesebb "debugmódot?" tesznek lehetővé, és amikor valami hiba miatt kilépne egy program, vagy újraindulna a telefon, akkor előjön a telefonon egy kék debug képernyő, ami részletes adatokat ír ki a hibáról, majd ezután nem lehet simán kilépni belőle csak akksi le, vagy pc-re kötve debug módba kapcsolva letölteni az adatokat...
szóval ha valaki nem pont ezért multizik, akkor mindenképpen a low-t kell választani... -
appel
őstag
utolsó kérdés, mielőtt rányomok a multis frissítésre:
Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Low).rc2
vagy
Rsrc2_S8500_Open_Euro_Common(Mid).rc2és FOTA is kell?
a többi egyértelmű, ez a két kérdés maradt...
-
appel
őstag
Valaki tudna linkelni egy olyan full 1.2 jl2 firmwaret amit egyből lehet multival feltolni és nem kell előtte jid és jk1? Nem vagyok teljesen biztos magamban ezért inkább kérdezek. Multinál gondolom mindegy hogy t-mobilos vagy nem. mysamsungwaveen elolvastam mindent de full jl2-t nem látok. segítséget előre is köszi.
-
appel
őstag
válasz
Viktojka #30382 üzenetére
engem sem zaklat sokat az r66..max kétszer akar visszafordítani az általa először tervezett útvonalra, aztán már feladja és 2mp alatt arra tervez, amerre én is menni akarok
persze ez csak akkor izgalmas, ha ismered az utat, egyébként úgyis arra mész, amerre mondja
ja, és ha jól emlékszem van benne valami útakadály megadása is, ez csak aktív navigáció közben aktív...szóval lehet fikázni, de nem olyan rossz ez, csak rá kell szánni egy kis időt a nyomkodásra (természetesen nem vezetés közben).. -
appel
őstag
válasz
snecizero #30342 üzenetére
wave-re örökélet licensz + 1 év speedcam:
kelet európa - 39,99 euró
teljes európa - 49,99 euróvásárlás kb. 3 perc, utána egy licensz szinkronizálás és kész is..
térképet telefonon wifin/3g-n vagy számítógépen route 66 sync programmal
azt hiszem 8GB-s kártya kell az összes térképhez, de nem szükséges mindent felrakni egyszerre...később is megteheted, hogy hozzáadsz, vagy elveszel a térképek közül... -
appel
őstag
válasz
Binyi01 #30338 üzenetére
én is lassan kezdem úgy érezni, hogy nekem is mákom van a saját telómmal...
másnak sz*r ez, sz*r az, nem működik egy csomó minden, stb...
nekem kopp-kopp eddig minden rendben, pedig napi 45 percet netezek, 30p zenét hallgatok, 30p játszok, és megvásárolt r66-al navigálgatok, néha fényképet/videót készítek és eddig csak egy hangprofilváltó widget hiányom merült fel (és azt sem értem, hogy miért nem lehet saját profilt kreálni, vagy a meglévőt átnevezni)...meg mondjuk a böngésző az tényleg egy lepkefing ezzel a címsor ugrálgatással, és nemtördelekszöveget hozzáállással
de összességében meg vagyok elégedve (és tudom, hogy az android évekkel előrébb jár, de csak nézzetek körül haverok között, mind 2.2-től várja a megváltást...utána meg majd a 2.3 után vágyakoznak ...) -
appel
őstag
én is úgy láttam, hogy nem nagyon akar menni az 1.2-vel a gps status...
valahol olvastam, hogy 1.2-vel csak akkor mutatja, ha már lockolta a holdat...nem tudom, nem néztem, nekem bőven elég, hogy route 66 1 percen belül netes rásegítés nélkül talál megfelelő számú műholdat, és navigál rendesen... -
appel
őstag
hétvégi unatkozóknak:
rejtett GPS menü: *#4097*4097#
-
appel
őstag
volt lehetőségem wave-en kipróbálni az ndrive-ot és a route66-et is...(oda ndrive, vissza r66)
- műholdat nehezen talált (két napja ugyanott r66 fele annyi idő alatt (max 1 perc net nélkül))
- utazás alatt kétszer is behajtani tilosba akart vinni,
- panelházak között igen hamar elvesztette a jelet, (és utána fél perc múlva szedte össze magát)
- sokkal hosszabb útvonalon akart vinni, mint szükséges
- óriás gagyi a menüje
- 30-50 métert késett navigálás alatt
- nem igazán volt tisztában házszámokkal (legalábbis ahova mentem)
- egyenlőre Mo-n nem szerezhető be legálisan?
- drága is lennevissza r66:
- volt jel a panelek között is (ezért nem értem, hogy ndrive miért nem talált ugyanott)
- gyorsabban tervezi újra az útvonalat
- menüje bonyolult, de megszokás kérdése
- méterre pontosan navigált menet közben is
- egész jól ismeri a házszámokat
- panelek között bevitt nagyon rossz állapotú utcácskákba is (bár ezt nem tudhatta, hogy télen szétfagyott
- egy benzinkúton is át akart vinni (bár az is nemrég épült)
- 13k az örökélet full Európa licenszláttam már r66-nál jobb navit, de wave-re egyenlőre árban és használhatóságban is a legjobb választás
-
-
appel
őstag
kies szerintem nem tud ilyet...persze lehet, de én nem találtam...viszont:
telefonon belemész az üzenetek menübe, alul három pötty, üzenetek biztonsági mentése telefonról memóriakártyára, kijelölöd az üzeneteket...lementi fájlonként azt hiszem a györkérbe, onnan meg háttértár módban csatlakoztatva oda mented ahova szeretnéd... -
appel
őstag
jelen esetben az a baj, hogy ha jól tudom, akkor külföldi bankszámlára utalás alapdíja 2000 akárhány forint és még valami százalék az utalt összegből...no ha 3x utalsz akkor 3x 2000 + egyéb költség, szóval nem igazán éri meg annyit utalni amennyit vásárolni szeretnél, inkább egyszerre többet (gondolva a jövőbeni vásárlásokra) de javítson ki aki már használja a wildcardot
-
appel
őstag
végre egy ingyenes "must have" alkalmazás: WifiDiscover ... ez legalább angol, nem úgy mint a WifiTracker
-
appel
őstag
válasz
#04441088 #28876 üzenetére
USB-MicroUSB kábel 400 Ft-tól felfelé
-
appel
őstag
én kikerekedett szemekkel nézem ezeket az 1-2 napig bírja az akku hozzászólásokat...
nekem is wave van 1.2-vel (korábban 1.0) és akkor is, most is átlag napi 20 perc internet, 45 perc telefonálás, 10 perc játék, 30 perc navigációval általában 4 napig bírja...ha kicsit még belehúzok, akkor 3 nap, de annál kevesebb idő alatt még nem merült le.
Egy naptár widget, egy gyorstárcsázó widget, 4-es fényerő 30mp auto képernyőzár.
Pont emiatt is szeretem ezt a telefont. -
appel
őstag
egy ilyen ingyenes navit szívesen látnék Magyarország v. teljes Európa térképpel..
-
appel
őstag
válasz
becenevem #27260 üzenetére
Akkor most nyomjak neki egy preconf-ot sim nélkül, utána ha még mindig nem jó, akkor eresszem rá újra a kies-t frissíteni?
btw: mivel kivett simkártyával frissítettem, ezért frissítés újraindulás után kérte a kezdeti beállításokat, utána preconf újraindulás után megint, majd sim visszarakása után megint...pin-t is elfogadta, azóta nem kérdezget ki-be kapcsolásnál, szóval minden úgy tűnik, mintha rendben lenne, csak éppen minden 1.0 maradt JL2 firmmel
-
appel
őstag
nekem "félig" jött össze
T-s JF2_TMH volt rajta, kies registry patcher után felajánlotta a JL2-t...10 perc alatt meg is volt minden, kellett is neki egy preconf-os gyári reset...
no minden sikeresen végig is ment, alaphelyzetben a teló, van wnw ikon, minden működik de: bada 1.0 JL2_TMH-t ír a rendszerinfónál, és ennek megfelelően semmi sem lett új (swype, böngésző, zárolás animáció, stb minden a régi, nincsenek meg az új funkciók)Ötlet?
-
appel
őstag
válasz
farkascsaba #25059 üzenetére
ha a nokiáról a névjegyet sms?-ben küldte valaki, akkor sajnos nem fog menni...ellenben, ha bluetooth-on, akkor vcf formátumban tolja és úgy jó lesz... (Nokia E51 vs. Galaxy 3, és Wave esetében így működött)
Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest