Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
literati
tag
válasz
bkingpeti #672 üzenetére
Már néhányszor volt erről szó. de újra:
alapképernyőnél, felfelé gomb folyamatos nyomva tartással, kikapcsolni is így kell, feltéve ha nincs hozzá gyors funkció beállítva(csak a felfelé gombhoz), mert akkor előbb ezt előbb ki kell iktatni a beállítás, telefon, gyors gomboknál. -
literati
tag
Lehet, hogy nem értelek, de smst is jelzi hangal, még tudod is állítani, hogy milyennel, ha kell még a külön letöltöttet, átmásolt szgépről is választhatod mp3 formátumban. A nem fogadott hívást nem, de, ha sms üzenetet kapsz róla, azt is.
-------------------------------
Más: az akku idő tényleg meglepő, 2hete,14 napja megy(nincs közben adatkábelezés) feltöltés nélkül, két csík hiányzik(persze nem sokat használtam beszélgetésen kívül, játékokra stb) ez komolyan meglepő(3g kikapcsolva), ilyet még nem láttam. Ez komolyan igen brutális.
Nektek mi a a tapasztalatok, a tényleges készenlétről? - (adatkábel csatlakoztatás nélkül, mert ott is tölt)nagyon érdekelne, hogy így sokaunknak már meg van egy ideje.
-
literati
tag
válasz
JamesLavelle #636 üzenetére
Dehogy nincs, igaz kicsike, a kezdőképernyőn egy kis csíkban.
A nem fogadott hívásokról érdemes úgy beállítani, hogy kapjál sms-t is. -
literati
tag
válasz
hypno skate #634 üzenetére
hát igen, az tény, hogy nem rá szabták konkrétan, de szerintem speciel semelyikre, csak különbözőek voltak a méretek, semmilyen ráírás nem volt, hogy melyik telóra való.
Egyébként volt szorosabb tok is, csak az nekem nem tetszett(nem szeretem kicibálni), ebből sem esik ki fejjel lefelé nyitottan(habár ha kiesne is, de nem fejjel lefelé használom nyitottan).
Fekvő tokot kerestem, mágnes ráhajtós zárast, ami szíjra csatolható(nem csak átfűzős), egy Telenoros plaza boltban kaptam.
Szóval azért nem kell elkeseredni, hogy semmi nem jó hozzá. -
literati
tag
válasz
hypno skate #631 üzenetére
lehet olyan tokot kapni ami éppen jó, minimálisan kotyog, ha rázom mint a bolond, tehát, ne rázd XD
(easycase, sokféle méretben van), nekem is van, ajánlott is a tok aki vigyázni akar rá.
Nekem lejött a fólia rövid idő alatt, de majd teszek egyet rá, de a tok amúgy is véd.. -
literati
tag
Már volt egy pár ilyen, hogy egymás között tudtuk csak meg a funkciókat, mert a leírásban semmi sem volt.
pl, a hívás elnémítás eldobás nélkül, vagy a zseblámpa funkció. -
literati
tag
Szerintem elég tűrhetően szól kihangosítva is, de nekem nincs nagy igényem, de ha neked alpihun ez fontos szempont, valahol meg kéne hallgatnod.
-
literati
tag
válasz
hypno skate #590 üzenetére
Én mappából megnyitva is tudok egyéni csengőhangot névhez beállítani( opciók > beáállít, mint > hívó csengőhangja)
Övre csatolható fekvő pont jó tokot(EAZYCASE) is kaptam egy Telenoros bótban, csak keresgélni kellett egy kicsit. -
literati
tag
válasz
nyomdasz63 #556 üzenetére
Ez tény.
Nem értem, hogy miért nem kapnak beépített antennát a mobilok többsége, ha már van FM.
Sebaj, az iphone- nak még rádiója sincs.
Egyébként, ha már beledugtad a fülest a Samuba, utánna kihangosítható, tehát nem kell feltenni.
-
literati
tag
A hosszabb készenlétiért a Bluetooth-t is érdemes kikapcsolni ha be van egyáltalán kapcsolva., és a fényerőt csökkenteni.
A szervező, emlékeztető funkció nekem a Nokiáé jobban tetszett, de lehet, hogy csak szokni kell, túl sokáig használtam Nokiát.
Ha ez alapvető, vétel előtt érdemes egy kicsit valahol ezt is nyomkodni, próbálgatni, kiismerés végett, no meg egyáltalán, hogy meg lehet e vele barátkozni, ha ez a funkció fontos a mindennapokban. -
literati
tag
Majd kíváncsi lennék egy gyors objektív és szubjektív összehasonlításra az X2-vel.
Nekem úgy tűnik, hogy ez is hasonló tudású készülék. -
literati
tag
-
literati
tag
Érdekes, hogy a szervizkód információ *#0228# az akku infóra
800 mA ír ki, míg a hátlapon 1000 mA van.
Sebaj, a lényegen nem változtat, hogy nagyon jó a készenléti ideje az 5610-nek, -
literati
tag
válasz
rolmillione #531 üzenetére
Nem akarom elvinni a témát, csak EZ[link] éppen tudja a hosszú üzemidőt (állítólag 3-4 nap).
-
literati
tag
Az akku a maga 1000mAh -al nem olyan brutális,(sok Nokia is 1050mAh), habár ez is jó, hanem a telefon energia felhasználása sikerült igen jóra. Ezért hosszú a készenléti idő, viszont az alacsony fogyasztás ára a viszonylag gyenge szoftverezettség. Nekem ez abszolút bejön, mert számomra fontosabb az üzemidő, mint a felesleges szoftveres csiricsáré.
-
literati
tag
válasz
rolmillione #478 üzenetére
opera mini 4-t elfogadta nekem, állítólag ettől felfelé nem fogad.
Én még letöltöttem a new pc studio-t. ez jobb mint a kies.
-
literati
tag
Tegnap este megvettem a tmobnál, mert így volt kedvezményes az előfizetésem mellett.
17900 volt.
Eddig Nokiám volt, legutóbb c2-01, de az S5210 jóval minőségibbnek tűnik.
A menüt még szoknom kell, de nem vészes.
összehasonlítva a c2-01 el:pozitívum:
- nagyobb képernyő
- komolyabb fényképező, 5mp autófókusz
- vaku
- zseblámpa funkció
- hosszabb készenlét (ezt azért még meglátjuk)
- sokkal elegánsabb megjelenésNegatívum:
szubjektíve a Nokia menüje jobban tetszik.Summa-summárum, tetszik.
-
literati
tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattalak titeket, és úgy döntöttem, hogy a héten szert teszek egy ilyen készülékre, mivel pont aktuálissá vát egy új teló.
Tetszik, remélem a gyakorlatban is jó lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest