Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacix76
őstag
válasz
literati #474 üzenetére
Egy hetet simán bír 3G hálózaton lógva és e-mailt frissítve 2 óránként nekem.Plussz még netezek rajta naponta Opera Minivel minimum 2 órát
A negatívumnak mondható még a gyenge videófelvétel,de az sok komolyabb telónál is nagyobb felbontásban sem az igazi,így ennél sem érdemes használni,hacsak valaki nem a telefonon nézegeti mindig.
A zseblámpát a fenéért sem tudom előhozni(na mindegy)A lényeg,hogy ez egy megbízható telefon ami nem fog valami oknál fogva lemerülni pár óra alatt mert beragadt valami program
Facebook chat-et is találtam rá,bár ez nem életbevágó funkció,én is csak családtagokkal vagyok kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi hiánypótló készülék a Samsung klasszikus mobilja. Nem érintős, de sokan pont ilyen telefont szeretnének maguknak. A választék pedig szűk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest