Új hozzászólás Aktív témák

• Mysterion

tag

válasz moonman #2398 üzenetére

Hát az én szemszögemből a szolgáltató egy kereskedő, aki eladja a terméket és hozzá a szolgáltatását. Én meg vagyok a customer, hiszen ez az egész kereskedelmi lánc azért van és működik, hogy elkérhessék az én pénzemet. Így ő speciálisabb státuszban van, mint én.

Őszintén nem tudtam pontosan, hogy a felhasználók ellen lennének a szolgáltatók. Nekem a szolgáltatóval alapvetően nincs is bajom, adtak egy WP7-et, amiben az összes felfedezhető T-re utaló módosítás a boot logó volt, semmi egyéb. Az is a Samsung FW-jében volt, nem a WP7-ben. Ergo nem tudom a WP7-ben milyen tweakek vannak ami szolgáltató függő, és nem értem miért alakították úgy ezt az alapvetően zárt rendszert, hogy a szolgáltatók belenyúlhatnak olyan mélységig, ami miatt már lehet ok részükről a visszatartásra.

Mindegy, nem fogok a kardomba dőlni, ha várni kell. Megint. Csak bosszant. Főleg látva, a konkurencia meg tudta oldani a frissítést úgy, hogy a szolgáltatókkal mégis működik minden, és nem ígérget időpontot aztán hosszabbítja 3-4x is utána.

Új hozzászólás Aktív témák