- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeherMate
csendes tag
Hát én az első pár mondattal nem értek egyet, teljesen érthetően temetik a wp7-es telefonokat. Megveszel akármilyen wp7-es telefont, és igazából lehet hogy még 4 év múlva is menni fog 7.8-on, de maga az elvvel van baj. Én nem adnék egy lyukas garast sem egy olyan telefonért amikor tudom, hogy hiába fél éves csak de elavult lesz és nem is lesz felfrissítve. Ez most mi már??? Ott van Android, mindegyik JOBB telefonra legalább 2-3 frissítést csinálnak rá (Sonyericcson X10 -1.6-2.1-2.3; Samsung Galaxy S 2.1-2.2-2.3.4-2.3.6)
Az Iphone-ról ne is beszéljünk mert ott még szerződésben is benne van, hogy 3 rendszer frissítést fog kapni, minden modell.És akkor ne temessük el a wp7-es telefont? már akkor halott lett, mikor a nokiával össze állt.
A wp8 még nem, de szerintem az sem lesz hosszú életű, de az meg azért mert nokia, ott szerintem az OP rendszer fog elhasalni, nem értem, hogy a microsoft miért megy fejjel a falnak, az emberek 80% nem tetszik a metro.Az otthoni felhasználok egy dolog, több cégnél felmérték, és a következő eredmény született: NEM ALKALMAS, SEM OKTATÁSRA, SEM PEDIG MUNKAVÉGZÉSRE, ez a kezelőfelület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5 Pro teszt
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Politika
- Futás, futópályák
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs