- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
Ezt a "maradt volna meg a fototrend" dolgot ezentúl tényleg minden egyes digicam anyagnál le fogja írni valaki?! A koreografál szó egy picit mást jelent egyébként, nem bántásból, de köze sincs a korrigál szóhoz, vagy annak értelmezéséhez.
Ez a gép nem kompakt, esetleg a méretét tekintve az egy dSLRhez képest. Ez egy új termékcsalád, egy új kategória, és egy új technológia üdvöskéje, ezért is a magas ár, mert a fejlesztését is kifizeti aki most megveszi.
Értelmetlen kompakthoz vagy dSLR-hez hasonlítgatni, már számtalanszor leírták előttem, hogy miért, engedelmeddel én ettől most eltekintenék. -
Sir Riccio
addikt
Már megbocsáss, de mit csinál vele a júzer? Egyébként meg az ára ebben a kategóriában nem is olyan magas, hasonlítsd össze más EVIL gépekével, ráadásul még nagyon új tehát lehetnek gyerekbetegségei, amit idővel javíthatnak majd a mérnökök. Olvasni semmiről sem kell, te döntöd el miről olvasol, pont azért írtunk róla másodszor is mert kíváncsiak voltunk (és nem csak mi, hanem más a témában alkotó (el)ismert oldalak is), hogy mi változott a beta verzió óta.
Szvsz nem rossz kis gép ez, bár én inkább dSLR párti vagyok egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged