Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répafőzelek
tag
Nagyon jó kis gép! A kezelése iszonyat jó, nagyon el van találva ez a tacsos dolog. A képminőség nem tökéletes, de egy kompakt 10 Mp-es kompakt géptől sztem nem is lehet elvárni, hogy 100%-ig tűéles és teljesen zajmentes legyen a kép. A video minősége sztem korrekt, full HD tvn visszanézve a felvételeket mindig pislogok, hogy egy ilyen kis szappan, hogy csinál ilyen videot.
Én kint vettem angliában fél éve 42e Ft-ért, ahogy nézem a hazai árakat nagyon megérte.
-
runner 125
nagyúr
Kellemes külső,kíváncsi lennék pár tesztképre.
Mindenesetre jó zsebgépnek tűnik.
Üdv.M -
Nekem samu nv10-em van, ami ennek az elődje. Nem mondom, h hibátlan, de szvsz az egyik legszebb/legelegánsabb készülék a kategóriájában és egy csomó mindent kapásból adtak hozzá (tok, távirányító...). A smart touch pedig nagyon könnyen és gyorsan használható. A problémám csak a kép lágyságával és időnként az af-fel van, és vakunál picit pirosak a képek. Amúgy természetes fénynél teljesen meg vagyok elégedve a képminőségével.
-
AS
félisten
HD100 tesztre lennék kíváncsi
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.