Hirdetés
- Apple Watch
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DEV_NULL
őstag
Ez a cikk hemzseg a hibáktól! Gyalázat!!
-
geri005
tag
Érdekes teszt.
"de a grafika részletességét le kellett lebutítatni"
"A Portal játékokkal maximálisan kiélvethető a 3D-ben rejlő lehetőség"
Nem kötekedésképp, csak szemetszúrt -
dezz
nagyúr
"noha az aktív technológiától megszokott módon itt is csak a mélységet érzékeljük, a monitor síkjából virtuálisan nem emelkedtek ki a grafikus elemek."
Ez a két dolog független egymástól, aktív technika mellett is lehet kidomborodás. (A parallaxis beállítástól függ.)
Bár az lehet, hogy a TriDef 3D keretrendszerben ezt nem erőltetik, mert a stereo-3D technikában (a mai, elterjedőben lévő 3D alapja) jobb a szemnek, ha a képernyő mögött maradnak a dolgok.
-
sti10p
senior tag
Még soha nem próbáltam a 3D-t, de moziban, se otthon, valahogy kicsit túl hype-oltnak tűnik a dolog (ugye említenem se kell, hogy már a kozmetikai szereket és még a fogkrémeket is "3D" label-el nyomják, ami több mint vicces), meg annyit hallani erről a zavaró, fejfájást is okozó mellékhatásról, hogy még jócskán van mit várni mire odáig kinövi magát, hogy megérné a pénzét.
De amint olvastam, hogy a Portal 2 milyen 3D-vel már én is kacsintgatok a dologra, legalább kipróbálni jó lenne...ti mázlisták!
-
agent_k
őstag
magyarul még nem jó csak van. Mint a LED az általános világítástechnikában.... erőltetik, de még nem jó.
-
GIJoe
addikt
szerintem ez a 3D mánia még vagy korai, vagy nem annyira látványos hogy megérje notebookban sem...
-
szaszayanou
aktív tag
Érdekes újdonság, játékoknál még jó is lehet, jobban magával ragad a látvány.
Filmeknél viszont szerintem a rendezők/operatőrök még nem használják ki a technológia adta lehetőségeket igazán. Csak egy plusz látványosság, amiért több pénzt lehet elkérni a mozipénztáraknál. -
lujó55
addikt
úripasszió.
-
Thome
veterán
Köszi, érdekes teszt volt!
Elég húzós ára van, ha meg ide is eljut, akkor 500 ezer alatt meg sem áll az ára, az fix, mondjuk minden újdonság magas áron indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Éjszakai műszak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Új Asus TUF GAMING A17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest