- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tavaszi szél Slimet áraszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
Nem értem mit írsz, biztos én vagyok a nyomi....
Amúgy szerintem az "átlag" felhasználónak jó a win és az "átlag" felhasználó azt sem tudja mi az a Linux.
Más:
nem ismerem az RT-t, de nekem akkor lenne tökéletes, ha tudja az officet-t kezelni. Nem más appokat leszedegetni, mert sajnos androidon sincs olyan szövegszerkesztő ami nekem pótolná a excel egyes képességeit. remélem ha megjelenik (még ha fizetősen is) androidra a Microsoft szövegszerkesztője, akkor már nem kell keresgélnem. Vagy marad az, hogy várom mikor jön ki egy olyan win tablet ami win 8-al fut és elfogadható az ára. Bár a legjobb az lenne ha egyszer nem lenne 3 platform, hanem 1 ami mindent kitud szolgálni.
UffHa kicsi a tét a kedvem sötét....
-
=WiNTeR=
senior tag
Uhh bazze, ez aztán az olvasható írás..
A windowsokkal nagyon sosem volt gond, WinXP, 2k, Win7 (Win8 is) jól sikerült, és kezd egyre inkább hülyebiztossá válni minden, így az OS-ek is.
Egyébként ez a "WinFos"-ozás meg végtelenül szánalmas, ahogy az "M$" ilyenfajta rövidítése is. Tiszta óvoda komolyan mondom..."I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB