- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
galusz72
tag
Hali mindenkinek!
Néhány gondolat a magyar firmwareról:
A Samu is számító, melyikünk nem az (ne legyünk gyerekek). Oda fejleszt ahová megéri neki, és nem biztos h arra a régióra ahol csak néhány példány kel el havonta.
A másik dolog h hány telefont, programot, mást használtunk, használunk ahol egyáltalán nincs magyar nyelv?! És mégis!
Akit ez zavar, hát vegyen mást és dicsérje azt, de ne ezt szapulja állandóan. Unalmas már, menjen át a szifonosokhoz, ott biztos tárt karokkal várják...
Még valamit. Egy dolog biztos: A legkisebb kompromisszumot kellet kötnie annak a aki ezt a telt választotta, valljuk be, ez az egyik legkompaktabb tel a piacon. Szinte minden benne van...persze ennek is vannak hiányosságai, de melyiknek nincs?!!
Üdv -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5056 üzenetére
A gyári uk kineticet lehet magyarosítani azzal a módszerrel amit feljebb írtak? A billentyűzet is tudni fogja az ékezeteket?
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #4967 üzenetére
Hali!
Lenne egy amatőr kérdésem a flashaléssel kapcsolatban:Tehát Boot mód majd "CODE_I8910_HX2.0_A0_CSC_I8910_HX2.0_A0" flash, majd kikapcsolom a telt és újból Boot mód és "Modem_JA1" flash, legvégül pedig felinstalálom a HX_2.0patch.sis-t? Jól értem h mindkétszer boot módból kell flashelnem?
A végén mi az a pin kód, én használtan vettem a telt és fogalmam sincs mi a pin kódom?A "smart reader" már műkszik rendesen?(A Hx 1.7 bulgárnál nem működött)
Üdv
Köszönöm -
galusz72
tag
Szia mindenkinek!
Olyan lőporos a hangulat h nem merek kérdezni.
Vannak lelkes zöldfülűek akik mindent ki akarnak próbálni, sokszor meggondolatlanul(pl én is...), és léteznek bölcs guruk akik fejcsóválva nézik a forrófejűek mohóságát. De hát ilyen a világ, nem vagyunk egyformák és ez így a telyes. Viszont a kritikákért nem szabad megharagudni.
Valamelyiktek mottója volt a köv.: Attól h a kacsa nem tud úszni, nem biztos h a víz hülyeMég 1 amatőr kérdés
Találkozott valaki olyasmivel h egyes programoknál bejön valami sárga-fekete konzol ami nélkül meglennék és ami elfoglalja több mint fél képernyőt? El lehet ezt tüntetni?
Köszönöm -
galusz72
tag
Muveszur!
Igazi karácsonyi meglepetés az a néhány program amit feltöltöttél a blogodra!
Köszönjük szépen és Boldog Karácsonyt! -
galusz72
tag
Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #3532 üzenetére
Időjárás: Van az Accuweather widget, aztán a Handy Weather is nagyon jó.
Valakitől azt hallottam h az Accuweather widget nem műxik 1.7 bulgáron, ez nem igaz? Mert nálam sem megy.
A Handy Weather nagyon jó, de a 7 eshez nem jó a reg kód. Ezért csak a World_Traveler_v1.04 és a Gismeteo_v4.00.1-t tudom használni, de egyik sem nagy szám. -
galusz72
tag
válasz
muveszur #3499 üzenetére
HyperX Goodies mappájában található a java 2.02... Egyébként meg teljesen felesleges feltenni rá, mivel a K4-es javított ROM-ban jobb JAVA motor van, mint a 2.02.
Azért akartam feltenni mert néhány játék becsíkozik, és azt olvastam ez a gyógyír rá.
Viszont csináltam 1 hülyeséget: install közben olvastam a válaszod és megnyomtam a "mégse" gombot. Azóta nem látszanak a feltelepített játékok nagyrésze. Az application managerben ott vannak de az alkalmazások között nincsennek.
Lehet valamit tenni?
Köszi -
-
galusz72
tag
Sziasztok!
szeretném a 1,7 bulgar romra felnyomni a java2.0.2.-t , de csak "NOKIA JaVa Runtime 2.0.2" ezt találtam. Ez okés? Ezt kell feltelepítenem? Légysz válaszoljatok!
Köszönöm -
galusz72
tag
Sziasztok!
Eddig nagyon jól dolgozott a smart reader névjegykártya olvasó progi, viszont most nem akar. Miután lefényképezem a kárytát lefagy. A HX1.7_bulgarian rom van fent. Nem biztos h a rom a hibás, mert egy csomó progit feltettem már amióta utoljára használtam.
Kérem segítsetek, számomra nagyon hasznos kis program.
Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinekgalusz -
galusz72
tag
Hali!
Valaki használta már a videószerkesztést? Esetleg elmondaná hogyan kell? (sosem aktív az ikonja)
Köszönöm -
galusz72
tag
Sziasztok!
A következő programokat vadászom már jó ideje:
-valami jó időjárás progi(AccuWeather_v1.1.3-t próbáltam de nálam nem indul el)
-Komolyabb számológép
-Hívásrögzítés
-a Handy converterhez hasonló progi
-stopper
-fájl tikosító
-energyprofiler?
hyper-x bolgár rom van fent.
Előre is köszönöm segítségeteket -
galusz72
tag
Sziasztok!
Szeretném az xplore-t használni de nem tudom.
Feltettem az "X-plore V.1.35-Crack For Hacked System" verziót és szépen működött. Utána felppakoltam az energy profilert, de le is kellett szednem mert nem működött, feltettem még a killme-t,symrdp-t, symnc-t, és a ttpod lejátszót, amit le is szedtem mert rosz volt. Most nem működik az x-plore. Először nem láttam az ikonját, gondoltam újrainstalálom majd jó lesz, de mostmár se ikon se aplication mgr-ben nincs ott és se le se fel nem lehet instalálni. Próbáltam ki-be kapcsolni a c2z-t de semmi.
Ha tudtok kérlek segítsetek, mit tegyek?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest