Hirdetés
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16 Próhoz méri a OnePlus a 13T-t
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotós markolatot kap a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
hmm beírtam samdroid.net-re hogy ez van.. és a srác írta, hogy tegyem fel a legújabb
krnl-ckMod.cfs.010.zip
+
ckMod.SSSwitch.v05.zip
+
CM_a8.2_videopatch&build.prop&3d2d_drivers_uriels_ v2_updatefeltettem.. ebben a sorrendben rá a jelenlévő már agyonpatch-elt 8.2-re és a Quadrant score 50-el kevesebb, viszont a rendszer mérföldekkel gyorsabban reagál.. mondhatni mindenre azonnal.. egyenlőre full pozitív tapasztalat.. remélem így is marad..
-
GodHeart
senior tag
nem tudom már ki kérdezte.. de nekem is CM egy idő után nagyon belassul.. sőt..
én ezt amúgy annak tulajdonítom, hogy kevés a belső tárhely.. ha a belső tárhelyről pucolgatok le appokat, akkor valamelyest visszatér a sebesség..de amúgy akkor sem oké valami.. ez mondjuk kezd idegesíteni..
-
GodHeart
senior tag
-
GodHeart
senior tag
nem tudom, hogy ez mennyire illik ide.. de foglalkoztat a kérdés.. hátha valaki tud erre konkrét választ. Szóval a Spica-mmal semmi gond, függetlenül vettem, és használom, úgy hogy agyonflashelgetem.. Mind1.. Szerény elgondolásom szerint, ha függő lenne, és rootolnám, majd rátennék mondjuk új kernerrel egy natur 8.1-es CM-t, akkor szolgáltató független lenne? Ez végülis nincs beleégetve, szóval valahol a ROMban kell lennie.. vagy?
-
GodHeart
senior tag
válasz
syler123 #27203 üzenetére
én megveszem
amúgy meg csinálj így mindent:
http://andro-id.info/2010/12/21/spica-es-a-froyo-2/erre rámehet a 3D-s új driver, és akkro fasza lesz..
IGOhoz meg nem tudom minek úgy ragaszkodni.. ha egy utcát akarsz meglesni hol vagy google maps tuti, amúgy meg sygic vagy bármilyen más gps program.. igo lassú, sok memóriát zabál..
-
GodHeart
senior tag
-
GodHeart
senior tag
most ti neveztetek el valami 8.2nek vagy én vagyok lemaradva.. samdroidon egy deka 8.2 nincs.. 8.1 a legfrisebb..
-
GodHeart
senior tag
válasz
BlackZack #27115 üzenetére
ne foglalkozz vele.. nekem is annyit mutat, de a programok ugyanúgy az SD-re települnek. vagy App2SD programmal (froyo alatt lejön marketből) simán átcuppantod. Samdroidtoolsban is érdemes bekapcsolni, hogy az appokat az sd kártyára tegye.. nekem így sosem volt gondom azzal, hogy kevés a hely.. rem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Asztalos klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest