Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
appendix
csendes tag
válasz bandrew #2535 üzenetére
Ha sikerült elindulnia, akkor már navigálás közben nem lépked ki nálam. Viszont az megesik, hogy 2-3 próbálkozás után indul csak el.
A naviextras oldalon van hozzá frissítés, kb. 150 mb, próbáld meg frissíteni az Igo-t. Persze messze nem tökéletes így sem, de hátha javít valamit. Én rögtön frissítettem, ahogy megvettem a telefont, így nem tudom összehasonlítani, hogy előtte hogyan muzsikált.
PDA-n 2005 óta használom az Igo-t, szeretem/megszoktam. Kár, hogy csak Amigo-t adtak a Spicahoz
[ Szerkesztve ]
-
appendix
csendes tag
"10-11 látható műhold esetén már nincs késés.
Persze attól is függ, hogy a telefont hova helyezed a gépjárműbe, mennyire van leárnyékolva (a fém felületeket nem szereti)."Igen, elhelyezéstől és persze időjárástól is függ. Én azt vettem észre, hogy a késés nem csak a gyenge GPS jel miatt van, hanem kicsit szaggat a program, belassul, mint pl. egyes játékok is.
"ha elindítom a navi programot, mikor kilépek a GPS ikonja is eltűnik a felső sávról.
Biztos, hogy meríti az akkut ha be van kapcsolva és a navi app nem megy?"Én úgy gondolom, hogy igen. De ezt majd a nálamnál hozzáértőbbektől is megkérdezzük
"Gyakorlatban mennyire használható? Értem ez alatt, hogy lehet hallani a hívót és ő is rendesen hall?"
Én teljesen elégedett vagyok vele. Homescreenre ki egy ikon, autóban rábök, bekapcs, kiszálláskor kikapcs. Autóban a hívások hangerejét maxra szoktam tenni a menetzaj miatt. Autópálya tempónál néha így is nehezebben hallom a hívót és persze nekem is hangosabban kell beszélnem. ("sebességfüggő hangerő"
A hallhatóság függ a másik fél telefonjától is. Mivel a Spica hangszórója a hátoldalon van, a tartó is bezavarhat, mert/ha fedi a hangszórót. Van aki észre sem veszi, hogy kihangosítottam, de ezt szoktam közölni velük és akkor csodálkoznak.
Én fekvő módban használom az IGO-t. Mármint a telefon van fekvő módban, nem én -
appendix
csendes tag
Igo nálam is sokszor kilép az indításnál, de navigálás közben már stabil (igaz, gyakran kicsit késik, úgy értem, későn jelzi a manővert). Pedig ez már a frissített verzió. Talán a következő jobb lesz. Jó lenne, ha az IGO kapcsolgatná be-ki a GPS-t, mert navigálás után én ezt gyakran elfelejtem kikapcsolni és csak szívja az akksit feleslegesen.
Autóban, pláne ha megy az IGO, tehát a telo a tartón csücsül, jól jön ez a kis app:
Car Mode a neve, ha be van kapcsolva, a bejövő hívásokat kihangosítja a telefonon.
-
appendix
csendes tag
Létezik arra valamilyen megoldás, hogy a hívásnapló eseményeit egyenként lehessen törölni? Köszi!
-
appendix
csendes tag
válasz orrlyuk #2077 üzenetére
Végül is nem hagyták ki, de ha jól látom a dolgot, csak címmel rendelkező helyeket lehet felvenni a "kedvencekbe" (ez itt a saját poik neve az Amigoban). Miután megadtad a város/utca/házszámot és ide terveznél útvonalat, a címet fel tudod venni mint saját pontot. A baj az, hogy nem mindennek van címe/nem ismert/rossz a térkép,stb.
-
appendix
csendes tag
Sziasztok!
Már olvaslak benneteket pár napja, sok hasznosat tudtam meg. 1 hete van meg a teló, nálam 2 napig bírja egy töltéssel, napi kb. 30-40p telefonálás, 4-5 sms, no wifi, max 10p net, kevés zene és játék semmi extra widget, ami szinkronizálni akarna, 3g és egyéb csak szükség esetére.
Az akku töltöttségét tapasztalatom szerint is nagyon bután monitorozza Használtam már vyzbattery-t, most battery indicator pro-t, mindkettőnél jelentkezik a hiba: azt veszem észre, ha felteszem USB-re a telefont, -akár csak 2 percre is-, onnantól kezdve azt írja, hogy tölti az akkut, pedig már levettem az usb-ről. Találkozott valaki hasonló problémával? Újraindításon kívül valami ötlet esetleg?Más. feltennék egy Hun ékezetes billentyűzetet (SoftHunKeyBoard4) telepíti is, de már megnyitni a telepítés után nem hagyja (nem aktív az a fül) illetve szövegbevitelnél nem kínálja fel, csak az androidost/samsungot (használtam Better Keyborardot is, arra engedett átváltani). Használja valaki esetleg ezt a Hun billentyűzetet? Szerintetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest